Webmail

B&B Living in Brûsel scoort hoger dankzij snel en stabiel internet 

21 december 2023 - 7 min

Bij Caroline Kerremans en Pieter De Mey logeer je in stijl. Niet alleen slaap je in heerlijke luxebedden en geniet je van verse kwaliteitsproducten, je bent ook altijd gecoverd door optimaal internet en tv. Klanten belonen hun B&B, Living in Brûsel, niet voor niets met uitmuntende reviews en torenhoge scores.

 

Vooral ondernemers, werknemers van Europese instellingen (of de organisaties errond) en hun familieleden beslapen de bedden bij Caroline en Pieter. Hun gastenverblijf ligt bewust in de Europese wijk. “Onze gasten komen uit heel Europa, China, Australië, de Verenigde Staten, ...”, somt Caroline op. “Hoe ze bij ons terechtkomen? Door onze hoge scores op onder andere Google en TripAdvisor.”

 

Comfort en ultrasnel internet

Enkele elementen komen altijd terug wanneer gasten over Living in Brûsel spreken. “Gasten vertellen ons dat ze houden van het comfort van onze grote boxspringbedden. Ze smaken ons vers ontbijt met zoveel mogelijk biologische en artisanale producten. Ze genieten van onze gepersonaliseerde service en van de technologische voorzieningen zoals digitale televisie in elke kamer en ook snel en betrouwbaar internet.”

  

Vanaf de start wilden Pieter en Caroline al luxe en comfort aanbieden. “Vanuit mijn beroepservaring als hoofdcommissaris bij de Federale Politie en mijn interesse in technologie, besloten we ook hiermee uiterst professioneel om te springen”, zegt Pieter. “Zo kijken onze gasten tv in zeer hoge kwaliteit, ook Turkse, Israëlische, Amerikaanse, Arabische en andere internationale zenders. En ze werken zonder zorgen op hun smartphone, tablet en computer.”

  

Waar televisie vijf jaar geleden het belangrijkste was, dan is dat vandaag internet. “Zakenmensen kijken weinig televisie. Wel willen ze allemaal snel, stabiel en betrouwbaar internet.” Dat vraagt dus om de nieuwste modem en supersnelle wifi.

Telenet denkt mee 

“Een tijdje geleden belde Telenet Business me om te vragen of ik geïnteresseerd was in een bezoek van een specialist”, zegt Pieter. “Hij zou met me rondgaan in ons pand. Kijken of ik de juiste toestellen heb en of het internet beter kon. Fijn dat ze zelf het initiatief namen. En hun aanbod kwam op het perfecte moment. Ik merkte dat de modem de uitbreiding van onze B&B van 4 naar 5 kamers niet meer zo goed aankon.”

 

Na de gratis doorlichting, plaatste Telenet Business een nieuwe modem — ook gratis – en trokken ze de snelheid op tot 240 Mbps per seconde. Gecombineerd met een aantal Wifi-boosters, verspreid over het gebouw, surfen alle gasten vandaag overal met een ultrasnelle wifi-verbinding. “Maar niet alleen de snelheid nam enorm toe, ook de appreciatie van onze klanten”, ervaarde Caroline. “En dat zonder een hogere telecomfactuur.”

Aanrader voor hotel- en B&B-uitbaters 

Pieter krijg regelmatig telefoon van andere operatoren. “Wanneer ze me vertellen over hun producten en prijs, blijkt telkens dat Telenet Business voor ons de winnaar is en blijft. Ze bieden ons het beste aan de laagste prijs. Ik raad Telenet dan ook met de hand op het hart aan bij collega-uitbaters van bed&breakfasts en hotels in Brussel. Daar ben ik heel eerlijk in. Ook in interviews die niet voor Telenet zijn. Deze operator biedt ons precies wat we nodig hebben.”

Benieuwd naar wat Telenet Business jouw zaak kan bieden?