Webmail

BelgaBrew heeft een KLIK met Telenet Business

05 december 2022 - 4 min

Koen Avet van BelgaBrew was zo onder de indruk van de persoonlijke aanpak van Sylvia Cauberghs van Telenet Business dat hij graag iets wilde terugdoen. Hij verraste haar daarom met een cadeaumand met zelf gebrouwen bieren.

 

Diep in het zuidwesten van West-Vlaanderen ligt het dorp Ingooigem verscholen, in de volksmond bekend als Yvegem. Inwoner Koen Avet (59) is al jarenlang gefascineerd door de Belgische biercultuur. Om zich nog verder te verdiepen in het Belgische bierlandschap, besloot hij om samen met zijn zoon les te volgen bij een ervaren brouwer. Het duo experimenteerde vervolgens met eigen brouwsels. Tientallen proefbrouwsels met verschillende mout-, hop- en gistsoorten brachten hen tot unieke recepten.

“Bij het maken van je eigen recept mag je aan elk proefbrouwsel slechts één ingrediënt wijzigen, want anders weet je niet precies waaraan het smaakverschil te wijten is”, legt Koen uit. “Het is dus niet gewoon, zoals bij eten koken, een kwestie van wat peper en zout erbij te kappen. Het is een tijdrovend en delicaat proces, maar een heel leuke uitdaging.” Zo werden in Yvegem in 2020 drie hemelse bieren geboren: de Yvegem Tripel, Yvegem Bruin en Yvegem Blond.

Kwaliteit is een van BelgaBrews belangrijkste kernwaarden

“We begonnen met die brouwcursus als hobby. Maar omdat ons eerste proefbrouwsel zo lekker was, stelde mijn zoon voor om ons bier te commercialiseren. En hoewel er al veel bier in België is, leek het ons toch een goed plan. Drie jaar geleden richtten we daarom BelgaBrew op, en ook mijn schoonzoon stapte mee in ons familiebedrijf.”

 
Kwaliteit is een van BelgaBrews belangrijkste kernwaarden. “Met de beste mouten, een grote variatie aan gisten en hop van hoge kwaliteit ontwikkelen we onze recepten volgens een eeuwenoud ambachtelijk brouwproces.” Want ‘Quality is not a department, it’s a way of life’, vindt Koen. “We brouwen onze recepten zelf bij brouwerij Deca NV in Vleteren. Als gastbrouwer gebruiken we de brouwinstallatie die ter beschikking wordt gesteld. Zo zijn we erin geslaagd om het helemaal op onze manier te doen”.

 

Als mensen in Gent & Antwerpen vroeg of laat Yvegem kennen, dan zijn we goed bezig!

Koen Avet

BelgaBrew

Een persoonlijke service? Dat is geen klein bier!  

Terwijl Koen zijn zaak runt, moet hij 100% kunnen rekenen op Telenet Business. “Bestellingen van ons bier lopen binnen via verschillende kanalen: onze website, Instagram, Facebook, e-mail en telefoon. Dat moet dus allemaal vlekkeloos werken. Ik vond het handig om onze diensten te centraliseren, van onze mobiele telefoons tot internet. Daarom nam ik het KLIK-pakket: daar zit alles in wat wij nodig hebben. Vroeger hadden we allemaal aparte gsm-abonnementen en was dat een gedoe om al die facturen tot bij de boekhouder te krijgen. Nu staat dat allemaal op één factuur.”

En het draait niet alleen om digitale oplossingen, maar ook om hoe je geholpen wordt. Zo is Koen onder de indruk van de persoonlijke en doeltreffende aanpak van Sylvia Cauberghs van Telenet Business. “Als ik de helpdesk bel, krijg ik altijd dezelfde vriendelijke, vlotte en hulpvaardige dame aan de lijn. Handig, want ik hoef dus niet steeds opnieuw mijn situatie uit te leggen. Ze zoekt meteen een oplossing en doet dat snel en goed. Chapeau!” Die klantgerichtheid past bij BelgaBrew, want dat is immers precies hoe Koen zelf zijn klanten wil bedienen. “Ik heb in mijn 38 jaar als ondernemer al mijn klanten geholpen naar mijn beste vermogen.” Mensen maken nu eenmaal het verschil.

 

Een bedankje voor de helpdesk

Om zijn waardering voor de persoonlijke service te laten blijken, wilde Koen graag iets terugdoen. Daarom stelde hij voor Sylvia van Telenet Business een cadeaumand samen met daarin zijn zelf gebrouwen bieren: de fruitige, fluweelzachte Yvegem Blond, de intense Yvegem Bruin en de zoet-bittere Yvegem Tripel.

“Tijd nemen voor je klanten, daar draait het om”, weet Sylvia. En soms krijg je er onverwacht iets voor terug. “Er liep iets mis met Koens telefoon. Ik heb de tijd genomen om hem te helpen en heb rechtuit met hem gecommuniceerd, zonder er doekjes om te winden. Dat waardeerde hij enorm. Het is natuurlijk heel leuk om te merken dat een klant zo tevreden is. En het bier heeft enorm gesmaakt!”

Ontdek welke KLIK-bundel bij jouw zaak past!

Heb jij ook een vraag voor de helpdesk van Telenet Business?

Contacteer ons!

Nog meer inspiratie

Artikel

Met glasvezel en coax naar de toekomst
Digitalisering biedt veel kansen voor bedrijven. We werken steeds meer online, altijd en overal.

Artikel

4G Internet Back-up
Dankzij Internet Back-up (ook wel ‘4G Back-up’) blijft je zaak draaien tijdens een internetpanne. Je internet schakelt vanzelf van het vaste netwerk over op 4G.

Artikel

B&B Living in Brûsel scoort hoger dankzij snel en stabiel internet
Bij Caroline Kerremans en Pieter De Mey logeer je in stijl. Niet alleen slaap je in heerlijke luxebedden en geniet je van verse kwaliteitsproducten, je bent ook altijd gecoverd door optimaal internet en tv.

Artikel

Onderneem in Brussel met ultrasnel internet
Brussel is een bruisende stad vol ondernemers. Die willen allemaal de beste service bieden én hun personeel motiveren tot productiviteit. Daarbij hoort ultrasnel, zakelijk internet.

Artikel

KLIK voor Studio Mustique: da’s maatwerk voor maatwerk
Een geboortekaartje, trouwkaart of compleet nieuwe branding voor je zaak? Wie zoekt naar een fraai ontwerp dat perfect bij jouw verhaal past, is bij Studio Mustique aan het juiste adres.

Artikel

Jouw KLIK perfect op maat
KLIK sluit nu nog beter aan bij je professionele noden: straf internet en mobiele telefonie. Voeg zelf de extraatjes toe die je wilt: televisie, vaste telefonie, een website of webshop, … Handig!

Artikel

Gratis wifi voor klanten: veilig?
Of je nu een horecazaak, wachtzaal of receptie runt: klanten die ergens moeten wachten, verwachten wifi. Dat gaf 88% van Vlaamse consumenten expliciet aan*. Liefst via een veilig, stabiel en snel netwerk.

Artikel

Moodmaker
Een teambuilding organiseer je voor ’t plezier en om de teamspirit te bevorderen. Maar als je aanklopt bij Yves en Sofie van Moodmaker mag je nog méér verwachten. Fun is er gegarandeerd.

Artikel

5 apps om kosten te beheren
Apps-aankopen, gsm-abonnementen, streamingdiensten, … Je kosten kunnen nogal eens oplopen. Gelukkig bestaan er apps die jouw kosten in kaart brengen zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Artikel

Telenet 360° wifi: het wifi-signaal versterken in je zaak
Vergeet oude wifi-boosters en routers. Met de nieuwe wifi-pods van Telenet 360° wifi versterk je het wifi-signaal in je zaak of kantoor in een-twee-drie.

Artikel

Heb je een router nodig voor de wifi in je zaak?
De nieuwste wifi-technologie van Telenet maakt wifi-boosters overbodig. Ontdek onze wifi-pods en hoe je ze al dan niet combineert met je eigen router.

Artikel

Contactloos betalen met back up
Contactloos betalen is volledig ingeburgerd; we hebben steeds minder cash geld op zak. Electronisch betalen met Bancontact of een app is vlot, handig én veilig met een 4G back-up.

Artikel

5g beter dan 4g voor jouw zaak
Is 5G de toekomst voor jouw zaak? Het internet van de toekomst biedt heel wat meer mogelijkheden dan 4G. Ontdek welke voordelen het voor jou heeft!

Artikel

De Geus kiest Business Fibernet van Telenet Business
In tijden van crisis moet je als ondernemer creatief zijn. Ontdek hoe fietswinkel De Geus dankzij Telenet Business de digitale toer opging.

Artikel

3 voordelen sneller internet
Jouw wereld van vandaag is er eentje met tal van apps op je pc, smartphone en tablet. En ook je klanten contacteren je steeds vaker digitaal.

Artikel

Horeca: meer omzet dankzij wifi
88% van de Vlaamse klanten kiest voor een horecazaak met wifi. Op café, restaurant en hotel: ze willen veilig kunnen surfen op snelle, stabiele én gratis wifi.

Artikel

BelgaBrew heeft een KLIK
Koen Avet van BelgaBrew was zo onder de indruk van de persoonlijke service van Sylvia Cauberghs van Telenet Business dat hij graag iets wilde terugdoen.

Artikel

Hoe snel is uw internet eigenlijk?
Enig idee hoe snel uw internet eigenlijk is? Te snel? Te traag? Met deze test weet u het meteen.

Artikel

Sneller internet: 5 tips
Snel internet is cruciaal om als ondernemer vlot te werken. Maar wat is een goede internetsnelheid? Hoe test je die snelheid? Met onze tips maken we jouw internet sneller!