Webmail

3 onmisbare voordelen van snel internet voor je zaak

13 december 2022 - 5 min

Jouw wereld van vandaag is er eentje met tal van apps op je pc, smartphone en tablet. En ook je klanten contacteren je steeds vaker digitaal. Snel en betrouwbaar internet is dan ook geen luxe, maar noodzaak.

 

Het voordeel van snel internet?

Je wilt vlot werken en professioneel overkomen. En je hebt geen tijd om je zorgen te maken over je verbinding. Vandaar dat je maar beter kiest voor snel. Supersnel!

Zakelijk internet: betaalbaar én slim

Nu voel je hem waarschijnlijk al aankomen: zakelijk internet van Telenet is absoluut de juiste keuze voor jou.

Onze oplossingen zijn gericht op ondernemers als jij. Of je nu een eenmanszaak hebt, personeel aan de slag hebt of je vijfde vestiging opent: Telenet Business Internet is precies wat jij zoekt. Bekijk hier al onze oplossingen op jouw maat!

3x feest dankzij snel internet

1. Blije medewerkers

Op het perron, in de file of aan de kassa: wachten is niet onze favoriete bezigheid. Dit geldt ook voor ladende internetpagina, trage downloads en apps die veel tijd kosten. Traag internet is vaak een bron van frustratie. Je medewerkers presteren beter met vlot internet en het maakt ze gelukkigere mensen. Wat wil je nog meer?

2. Hoger tempo

Traag internet, dat is tijdverlies terwijl we juist efficiëntie willen. Hoe vlotter, hoe productiever. Kortom: snel internet is meer winst op alle vlakken!

3. Betere resultaten

Een online CRM-systeem? Of een webshop? Hoe sneller je internet, hoe vlotter je gesprekken met klanten en hoe meer je er dus kunt bedienen. Ook voor je online verkoop een surplus, wijzen studies van Amazon en Google uit. Die zeggen namelijk dat het aantal bezoekers en kopers drastisch daalt, zodra ze nog maar een tiende van een seconde langer moeten wachten.

Geen tijd te verliezen!

Met deze kennis in je achterhoofd, vraag je je af of jij momenteel het beste uit je zaak haalt wat betreft je internetverbinding. Jouw Fibernet gaat al supersnel. Maar wist je dat je met de Optie Speedboost 1G Business een topsnelheid van 1 Gigabit per seconde haalt? Zo creëer je veel vlottere werkomstandigheden voor jezelf en jouw werknemers.

Altijd en overal een stabiel wifisignaal?

Overal in je zaak stabiele wifi, zonder onderbreking? Dat kan dankzij onze wifitechnologie. Ons mesh-netwerk combineert met een modem met intelligente wifi-pods, die voortdurend gegevens uitwisselen.

 

Dat netwerk past zich bovendien voortdurend aan in functie van je internetgebruik. Loop je videobellend door je zaak, dan schakelt je toestel naadloos over van de ene pod naar de andere. Zo geniet je altijd en overal van een optimaal, sterk en stabiel wifisignaal.

Nog meer inspiratie

Artikel

Met glasvezel en coax naar de toekomst
Digitalisering biedt veel kansen voor bedrijven. We werken steeds meer online, altijd en overal.

Artikel

4G Internet Back-up
Dankzij Internet Back-up (ook wel ‘4G Back-up’) blijft je zaak draaien tijdens een internetpanne. Je internet schakelt vanzelf van het vaste netwerk over op 4G.

Artikel

B&B Living in Brûsel scoort hoger dankzij snel en stabiel internet
Bij Caroline Kerremans en Pieter De Mey logeer je in stijl. Niet alleen slaap je in heerlijke luxebedden en geniet je van verse kwaliteitsproducten, je bent ook altijd gecoverd door optimaal internet en tv.

Artikel

Onderneem in Brussel met ultrasnel internet
Brussel is een bruisende stad vol ondernemers. Die willen allemaal de beste service bieden én hun personeel motiveren tot productiviteit. Daarbij hoort ultrasnel, zakelijk internet.

Artikel

KLIK voor Studio Mustique: da’s maatwerk voor maatwerk
Een geboortekaartje, trouwkaart of compleet nieuwe branding voor je zaak? Wie zoekt naar een fraai ontwerp dat perfect bij jouw verhaal past, is bij Studio Mustique aan het juiste adres.

Artikel

Jouw KLIK perfect op maat
KLIK sluit nu nog beter aan bij je professionele noden: straf internet en mobiele telefonie. Voeg zelf de extraatjes toe die je wilt: televisie, vaste telefonie, een website of webshop, … Handig!

Artikel

Gratis wifi voor klanten: veilig?
Of je nu een horecazaak, wachtzaal of receptie runt: klanten die ergens moeten wachten, verwachten wifi. Dat gaf 88% van Vlaamse consumenten expliciet aan*. Liefst via een veilig, stabiel en snel netwerk.

Artikel

Moodmaker
Een teambuilding organiseer je voor ’t plezier en om de teamspirit te bevorderen. Maar als je aanklopt bij Yves en Sofie van Moodmaker mag je nog méér verwachten. Fun is er gegarandeerd.

Artikel

5 apps om kosten te beheren
Apps-aankopen, gsm-abonnementen, streamingdiensten, … Je kosten kunnen nogal eens oplopen. Gelukkig bestaan er apps die jouw kosten in kaart brengen zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Artikel

Versterk je wifi-signaal met slimme wifi-pods
Vergeet oude wifi-boosters en routers. Met de nieuwe slimme wifi-pods van Telenet versterk je het wifi-signaal in je zaak in 1 2 3. Zo geniet je in elk hoekje van feilloos internet.

Artikel

Heb je een router nodig voor de wifi in je zaak?
De nieuwste wifi-technologie van Telenet maakt wifi-boosters overbodig. Ontdek onze wifi-pods en hoe je ze al dan niet combineert met je eigen router.

Artikel

Contactloos betalen met back up
Contactloos betalen is volledig ingeburgerd; we hebben steeds minder cash geld op zak. Electronisch betalen met Bancontact of een app is vlot, handig én veilig met een 4G back-up.

Artikel

5g beter dan 4g voor jouw zaak
Is 5G de toekomst voor jouw zaak? Het internet van de toekomst biedt heel wat meer mogelijkheden dan 4G. Ontdek welke voordelen het voor jou heeft!

Artikel

De Geus kiest Business Fibernet van Telenet Business
In tijden van crisis moet je als ondernemer creatief zijn. Ontdek hoe fietswinkel De Geus dankzij Telenet Business de digitale toer opging.

Artikel

3 voordelen sneller internet
Jouw wereld van vandaag is er eentje met tal van apps op je pc, smartphone en tablet. En ook je klanten contacteren je steeds vaker digitaal.

Artikel

Horeca: meer omzet dankzij wifi
88% van de Vlaamse klanten kiest voor een horecazaak met wifi. Op café, restaurant en hotel: ze willen veilig kunnen surfen op snelle, stabiele én gratis wifi.

Artikel

BelgaBrew heeft een KLIK
Koen Avet van BelgaBrew was zo onder de indruk van de persoonlijke service van Sylvia Cauberghs van Telenet Business dat hij graag iets wilde terugdoen.

Artikel

Hoe snel is uw internet eigenlijk?
Enig idee hoe snel uw internet eigenlijk is? Te snel? Te traag? Met deze test weet u het meteen.

Artikel

Sneller internet: 5 tips
Snel internet is cruciaal om als ondernemer vlot te werken. Maar wat is een goede internetsnelheid? Hoe test je die snelheid? Met onze tips maken we jouw internet sneller!