Webmail

Met glasvezel en coax naar de toekomst

24 oktober 2023 - 6

Digitalisering biedt veel kansen voor bedrijven. We werken steeds meer online, altijd en overal. Het maakt ons efficiënter, maar het zorgt er ook voor dat ons dataverbruik elke 18 maanden verdubbelt. Uw connectiviteit moet het tempo bijhouden.

 

Klaar voor de toekomst, zonder grondwerken

Ons hybride glasvezel-coaxnetwerk is ontworpen om te evolueren. Het is geen verouderende technologie en moet niet vervangen worden. Het Telenet-netwerk evolueert naadloos mee met jouw behoeften, dus er hoeven geen grondwerken of boorwerken uitgevoerd te worden die een impact zouden hebben op jouw activiteiten.

De best mogelijke snelheid, vandaag en morgen

Uit tests van Ookla, de internationale benchmark voor internetsnelheidstests, blijkt dat Telenet nationaal het snelste netwerk2 aanbiedt. Via onze internetproducten kan je nu al surfen aan snelheden van 500 Mbps1 op coax en enkele Gigabits op glasvezel. Telenet investeert momenteel in zijn netwerk met als doel de surfsnelheid via coax te verhogen tot 1 Gbps in 2019. En daar stopt het niet! Deze technologie is klaar voor surfsnelheden van meerdere Gbps. We kunnen de toename van het dataverbruik dus probleemloos aan.

Vrijwel overal aanwezig

Met ons netwerk zijn we nu bijna overal aanwezig. En als we de surfsnelheid verhogen, is die direct beschikbaar in de hele Telenet-zone. Ga je verhuizen of verbouwen? Geen probleem, ons netwerk is overal even krachtig.

Superbetrouwbaarheid en maximale stabiliteit

Bij Telenet gebruiken we redundante netwerkelementen en kunnen we 3 toegangstechnologieën combineren om een superieure betrouwbaarheid te garanderen: glasvezel van hoge kwaliteit, ultrasnelle coax en 4G LTE.

After-sales service en reparatiegaranties

Bij Telenet profiteren grote bedrijven en kmo's van echte SLA's, bijvoorbeeld bij Corporate Fibernet. Onze dienst-na-verkoop en reparatiegaranties staan zwart op wit. KMO's krijgen dus de dienst na verkoop die ze nodig hebben. Geen beloftes, maar harde toezeggingen en, indien nodig, financiële compensatie. Verlies dit niet uit het oog bij het kiezen van uw connectiviteit.