Webmail

Met glasvezel en coax naar de toekomst

22 december 2023 - 6 min

Digitalisering biedt veel kansen voor bedrijven. We werken steeds meer online, altijd en overal. Het maakt ons efficiënter, maar het zorgt er ook voor dat ons dataverbruik elke 18 maanden verdubbelt. Jouw connectiviteit moet het tempo bijhouden.

 

Klaar voor de toekomst, zonder grondwerken

Ons hybride glasvezel-coaxnetwerk is ontworpen om te evolueren. Het is geen verouderende technologie en moet niet vervangen worden. Het Telenet-netwerk evolueert naadloos mee met jouw behoeften, dus er hoeven geen grondwerken of boorwerken uitgevoerd te worden die een impact zouden hebben op jouw activiteiten.

Gigasnelheden, vandaag en morgen

Via onze internetproducten kan je nu al surfen aan snelheden van 500 Mbps1 op coax en enkele Gigabits op glasvezel. Telenet investeert momenteel in zijn netwerk en daardoor kan 99,5% van de klanten al vandaag intekenen op abonnementen met surfsnelheden tot 1 Gbps. En daar stopt het niet! Deze technologie is klaar voor surfsnelheden van meerdere Gbps. We kunnen de toename van het dataverbruik dus probleemloos aan.

Vrijwel overal aanwezig

Met ons netwerk zijn we nu bijna overal aanwezig. En als we de surfsnelheid verhogen, is die direct beschikbaar in de hele Telenet-zone. Ga je verhuizen of verbouwen? Geen probleem, ons netwerk is overal even krachtig.

Superbetrouwbaarheid en maximale stabiliteit

Bij Telenet gebruiken we redundante netwerkelementen en kunnen we 3 toegangstechnologieën combineren om een superieure betrouwbaarheid te garanderen: glasvezel van hoge kwaliteit, ultrasnelle coax en 4G LTE.

After-sales service en reparatiegaranties

Bij Telenet profiteren grote bedrijven en kmo's van echte SLA's, bijvoorbeeld bij Corporate Fibernet. Onze dienst-na-verkoop en reparatiegaranties staan zwart op wit. KMO's krijgen dus de dienst na verkoop die ze nodig hebben. Geen beloftes, maar harde toezeggingen en, indien nodig, financiële compensatie. Verlies dit niet uit het oog bij het kiezen van uw connectiviteit.

Nog meer inspiratie

Artikel

Met glasvezel en coax naar de toekomst
Digitalisering biedt veel kansen voor bedrijven. We werken steeds meer online, altijd en overal.

Artikel

4G Internet Back-up
Dankzij Internet Back-up (ook wel ‘4G Back-up’) blijft je zaak draaien tijdens een internetpanne. Je internet schakelt vanzelf van het vaste netwerk over op 4G.

Artikel

B&B Living in Brûsel scoort hoger dankzij snel en stabiel internet
Bij Caroline Kerremans en Pieter De Mey logeer je in stijl. Niet alleen slaap je in heerlijke luxebedden en geniet je van verse kwaliteitsproducten, je bent ook altijd gecoverd door optimaal internet en tv.

Artikel

Onderneem in Brussel met ultrasnel internet
Brussel is een bruisende stad vol ondernemers. Die willen allemaal de beste service bieden én hun personeel motiveren tot productiviteit. Daarbij hoort ultrasnel, zakelijk internet.

Artikel

KLIK voor Studio Mustique: da’s maatwerk voor maatwerk
Een geboortekaartje, trouwkaart of compleet nieuwe branding voor je zaak? Wie zoekt naar een fraai ontwerp dat perfect bij jouw verhaal past, is bij Studio Mustique aan het juiste adres.

Artikel

Jouw KLIK perfect op maat
KLIK sluit nu nog beter aan bij je professionele noden: straf internet en mobiele telefonie. Voeg zelf de extraatjes toe die je wilt: televisie, vaste telefonie, een website of webshop, … Handig!

Artikel

Gratis wifi voor klanten: veilig?
Of je nu een horecazaak, wachtzaal of receptie runt: klanten die ergens moeten wachten, verwachten wifi. Dat gaf 88% van Vlaamse consumenten expliciet aan*. Liefst via een veilig, stabiel en snel netwerk.

Artikel

Moodmaker
Een teambuilding organiseer je voor ’t plezier en om de teamspirit te bevorderen. Maar als je aanklopt bij Yves en Sofie van Moodmaker mag je nog méér verwachten. Fun is er gegarandeerd.

Artikel

5 apps om kosten te beheren
Apps-aankopen, gsm-abonnementen, streamingdiensten, … Je kosten kunnen nogal eens oplopen. Gelukkig bestaan er apps die jouw kosten in kaart brengen zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Artikel

Versterk je wifi-signaal met slimme wifi-pods
Vergeet oude wifi-boosters en routers. Met de nieuwe slimme wifi-pods van Telenet versterk je het wifi-signaal in je zaak in 1 2 3. Zo geniet je in elk hoekje van feilloos internet.

Artikel

Heb je een router nodig voor de wifi in je zaak?
De nieuwste wifi-technologie van Telenet maakt wifi-boosters overbodig. Ontdek onze wifi-pods en hoe je ze al dan niet combineert met je eigen router.

Artikel

Contactloos betalen met back up
Contactloos betalen is volledig ingeburgerd; we hebben steeds minder cash geld op zak. Electronisch betalen met Bancontact of een app is vlot, handig én veilig met een 4G back-up.

Artikel

5g beter dan 4g voor jouw zaak
Is 5G de toekomst voor jouw zaak? Het internet van de toekomst biedt heel wat meer mogelijkheden dan 4G. Ontdek welke voordelen het voor jou heeft!

Artikel

De Geus kiest Business Fibernet van Telenet Business
In tijden van crisis moet je als ondernemer creatief zijn. Ontdek hoe fietswinkel De Geus dankzij Telenet Business de digitale toer opging.

Artikel

3 voordelen sneller internet
Jouw wereld van vandaag is er eentje met tal van apps op je pc, smartphone en tablet. En ook je klanten contacteren je steeds vaker digitaal.

Artikel

Horeca: meer omzet dankzij wifi
88% van de Vlaamse klanten kiest voor een horecazaak met wifi. Op café, restaurant en hotel: ze willen veilig kunnen surfen op snelle, stabiele én gratis wifi.

Artikel

BelgaBrew heeft een KLIK
Koen Avet van BelgaBrew was zo onder de indruk van de persoonlijke service van Sylvia Cauberghs van Telenet Business dat hij graag iets wilde terugdoen.

Artikel

Hoe snel is uw internet eigenlijk?
Enig idee hoe snel uw internet eigenlijk is? Te snel? Te traag? Met deze test weet u het meteen.

Artikel

Sneller internet: 5 tips
Snel internet is cruciaal om als ondernemer vlot te werken. Maar wat is een goede internetsnelheid? Hoe test je die snelheid? Met onze tips maken we jouw internet sneller!