Webmail

Onderneem in Brussel met ultrasnel internet

fashion brazilian woman using mobile phone - trendy business working woman under skyscrapers looking at smartphone
19 december 2023 - 5 min

Brussel is een bruisende stad vol ondernemers. Die willen allemaal de beste service bieden én hun personeel motiveren tot productiviteit. Daarbij hoort ultrasnel, zakelijk internet. “Zonder internet zou mijn zaak stilvallen”, vertelt een Brusselse zelfstandige. “En dat internet moet snel zijn, zowel vast als mobiel. Want als ondernemer wil ik zelf niet wachten… en mijn klanten al zeker niet!” De oplossingen van Telenet Business bieden hét antwoord op die dubbele vraag. 
 

Ultrasnel internet in Brussel

Ondernemers en zelfstandigen in Brussel hebben geluk. Hun locatie – in of nabij de hoofdstad van het land – biedt hen extra kansen wat internetsnelheid betreft. Ultrasnel internet is, dankzij glasvezelkabels van Telenet, een werkelijkheid in gans Vlaanderen; in het Brusselse hart van het land kunnen tal van ondernemers ervan profiteren. Hun zaak kan via ultrasnel internet verbonden worden met klanten over het hele land... en de hele wereld. Maar er is meer: zowel voor vast als mobiel internet bestaat er een uitstekende oplossing in de hoofdstad. Ondernemers zitten goed op hét netwerk van Vlaanderen.

Hoe snel moet het internet voor mijn zaak zijn?

Het antwoord is: zo snel mogelijk. Als ondernemer die vooruit wil met zaak, personeel en klanten, besteed je liefst al je tijd aan positieve stappen die je onderneming vooruithelpen. Een ultrasnel internetabonnement voor je bedrijf en een betrouwbare, snelle mobiele verbinding helpt je om je klanten aan je te binden én om je personeel een positieve werkervaring te bieden. Dat jij je er, als ondernemer, geen zorgen meer over hoeft te maken, is ook mooi meegenomen.

 

Praktisch: bij Telenet Business gaan we voor supersnel, door jouw zaak minstens 150 Mbps downloadsnelheid aan te bieden. Maar we hebben ook formules waarin 1000 Mbps mogelijk is. We geven je graag advies over de mogelijkheden voor jouw zaak!

 

Ook mobiel treft Telenet geen halve maatregelen: in onze King & Kong

Businesspakketten is ‘onbeperkt’ het sleutelwoord. Zorgeloos bellen en surfen dus, in verschillende formules die aan jouw zaak zijn aangepast Opnieuw: ook hier staan we voor je klaar om je bij je keuzes te helpen.

Twee redenen om in Brussel voor ultrasnel internet te kiezen

Zoals de meeste ondernemers, gebruik jij wellicht online oplossingen: een CRM-systeem om klantgegevens bij te houden, tools om online te verkopen, programma’s om nieuwsbrieven te versturen… Internet vormt een bron van inkomsten omdat het ervoor zorgt dat jij snel inspeelt op de verwachtingen en acties van klanten. Hoe sneller je internet, hoe vlotter jij helpt, hoe innovatiever je uit de hoek komt en hoe groter de kans op een goed bedrijfsresultaat.

Klanten kiezen snelheid

We winden er geen doekjes om: ondernemen in Brussel doe je in een competitieve omgeving. De klanten die je over de vloer krijgt zijn wel wat gewoon qua snelheid van diensten en service. Net daarom is het zaak om hun verwachtingen in te lossen, omdat je als ondernemer ultrasnelle verbindingen onder de vingertoppen hebt zitten. Zo worden vragen snel beantwoord, oplossingen snel geboden en klanten... positief verrast!

Gemotiveerde en productieve medewerkers

Je hebt een team gemotiveerde, tevreden medewerkers? Houden zo! Snel internet zorgt voor tijds- en efficiëntiewinst en dus op termijn voor meer business. Je medewerkers leven zich creatief uit en presteren beter wanneer ze in hun taken ondersteund worden door snel internet. Zowel op kantoor als onderweg. Traag internet zou hun werkplezier en -tempo beperken en een bron van frustratie betekenen. Werk je alleen? Dan is het eens zo leuk om vlot te kunnen werken. 
 
Benieuwd naar wat Telenet Business je nog meer kan bieden in Brussel? Lees hoe we jou helpen ondernemen in Brussel.

Nog meer inspiratie

Artikel

Met glasvezel en coax naar de toekomst
Digitalisering biedt veel kansen voor bedrijven. We werken steeds meer online, altijd en overal.

Artikel

4G Internet Back-up
Dankzij Internet Back-up (ook wel ‘4G Back-up’) blijft je zaak draaien tijdens een internetpanne. Je internet schakelt vanzelf van het vaste netwerk over op 4G.

Artikel

B&B Living in Brûsel scoort hoger dankzij snel en stabiel internet
Bij Caroline Kerremans en Pieter De Mey logeer je in stijl. Niet alleen slaap je in heerlijke luxebedden en geniet je van verse kwaliteitsproducten, je bent ook altijd gecoverd door optimaal internet en tv.

Artikel

Onderneem in Brussel met ultrasnel internet
Brussel is een bruisende stad vol ondernemers. Die willen allemaal de beste service bieden én hun personeel motiveren tot productiviteit. Daarbij hoort ultrasnel, zakelijk internet.

Artikel

KLIK voor Studio Mustique: da’s maatwerk voor maatwerk
Een geboortekaartje, trouwkaart of compleet nieuwe branding voor je zaak? Wie zoekt naar een fraai ontwerp dat perfect bij jouw verhaal past, is bij Studio Mustique aan het juiste adres.

Artikel

Jouw KLIK perfect op maat
KLIK sluit nu nog beter aan bij je professionele noden: straf internet en mobiele telefonie. Voeg zelf de extraatjes toe die je wilt: televisie, vaste telefonie, een website of webshop, … Handig!

Artikel

Gratis wifi voor klanten: veilig?
Of je nu een horecazaak, wachtzaal of receptie runt: klanten die ergens moeten wachten, verwachten wifi. Dat gaf 88% van Vlaamse consumenten expliciet aan*. Liefst via een veilig, stabiel en snel netwerk.

Artikel

Moodmaker
Een teambuilding organiseer je voor ’t plezier en om de teamspirit te bevorderen. Maar als je aanklopt bij Yves en Sofie van Moodmaker mag je nog méér verwachten. Fun is er gegarandeerd.

Artikel

5 apps om kosten te beheren
Apps-aankopen, gsm-abonnementen, streamingdiensten, … Je kosten kunnen nogal eens oplopen. Gelukkig bestaan er apps die jouw kosten in kaart brengen zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Artikel

Versterk je wifi-signaal met slimme wifi-pods
Vergeet oude wifi-boosters en routers. Met de nieuwe slimme wifi-pods van Telenet versterk je het wifi-signaal in je zaak in 1 2 3. Zo geniet je in elk hoekje van feilloos internet.

Artikel

Heb je een router nodig voor de wifi in je zaak?
De nieuwste wifi-technologie van Telenet maakt wifi-boosters overbodig. Ontdek onze wifi-pods en hoe je ze al dan niet combineert met je eigen router.

Artikel

Contactloos betalen met back up
Contactloos betalen is volledig ingeburgerd; we hebben steeds minder cash geld op zak. Electronisch betalen met Bancontact of een app is vlot, handig én veilig met een 4G back-up.

Artikel

5g beter dan 4g voor jouw zaak
Is 5G de toekomst voor jouw zaak? Het internet van de toekomst biedt heel wat meer mogelijkheden dan 4G. Ontdek welke voordelen het voor jou heeft!

Artikel

De Geus kiest Business Fibernet van Telenet Business
In tijden van crisis moet je als ondernemer creatief zijn. Ontdek hoe fietswinkel De Geus dankzij Telenet Business de digitale toer opging.

Artikel

3 voordelen sneller internet
Jouw wereld van vandaag is er eentje met tal van apps op je pc, smartphone en tablet. En ook je klanten contacteren je steeds vaker digitaal.

Artikel

Horeca: meer omzet dankzij wifi
88% van de Vlaamse klanten kiest voor een horecazaak met wifi. Op café, restaurant en hotel: ze willen veilig kunnen surfen op snelle, stabiele én gratis wifi.

Artikel

BelgaBrew heeft een KLIK
Koen Avet van BelgaBrew was zo onder de indruk van de persoonlijke service van Sylvia Cauberghs van Telenet Business dat hij graag iets wilde terugdoen.

Artikel

Hoe snel is uw internet eigenlijk?
Enig idee hoe snel uw internet eigenlijk is? Te snel? Te traag? Met deze test weet u het meteen.

Artikel

Sneller internet: 5 tips
Snel internet is cruciaal om als ondernemer vlot te werken. Maar wat is een goede internetsnelheid? Hoe test je die snelheid? Met onze tips maken we jouw internet sneller!