Webmail

Onderneem in Brussel met ultrasnel internet

19 december 2023 - 5 min

Brussel is een bruisende stad vol ondernemers. Die willen allemaal de beste service bieden én hun personeel motiveren tot productiviteit. Daarbij hoort ultrasnel, zakelijk internet. “Zonder internet zou mijn zaak stilvallen”, vertelt een Brusselse zelfstandige. “En dat internet moet snel zijn, zowel vast als mobiel. Want als ondernemer wil ik zelf niet wachten… en mijn klanten al zeker niet!” De oplossingen van Telenet Business bieden hét antwoord op die dubbele vraag. 
 

Ultrasnel internet in Brussel

Ondernemers en zelfstandigen in Brussel hebben geluk. Hun locatie – in of nabij de hoofdstad van het land – biedt hen extra kansen wat internetsnelheid betreft. Ultrasnel internet is, dankzij glasvezelkabels van Telenet, een werkelijkheid in gans Vlaanderen; in het Brusselse hart van het land kunnen tal van ondernemers ervan profiteren. Hun zaak kan via ultrasnel internet verbonden worden met klanten over het hele land... en de hele wereld. Maar er is meer: zowel voor vast als mobiel internet bestaat er een uitstekende oplossing in de hoofdstad. Ondernemers zitten goed op hét netwerk van Vlaanderen.

Hoe snel moet het internet voor mijn zaak zijn?

Het antwoord is: zo snel mogelijk. Als ondernemer die vooruit wil met zaak, personeel en klanten, besteed je liefst al je tijd aan positieve stappen die je onderneming vooruithelpen. Een ultrasnel internetabonnement voor je bedrijf en een betrouwbare, snelle mobiele verbinding helpt je om je klanten aan je te binden én om je personeel een positieve werkervaring te bieden. Dat jij je er, als ondernemer, geen zorgen meer over hoeft te maken, is ook mooi meegenomen.

 

Praktisch: bij Telenet Business gaan we voor supersnel, door jouw zaak minstens 150 Mbps downloadsnelheid aan te bieden. Maar we hebben ook formules waarin 1000 Mbps mogelijk is. We geven je graag advies over de mogelijkheden voor jouw zaak!

 

Ook mobiel treft Telenet geen halve maatregelen: in onze King & Kong

Businesspakketten is ‘onbeperkt’ het sleutelwoord. Zorgeloos bellen en surfen dus, in verschillende formules die aan jouw zaak zijn aangepast Opnieuw: ook hier staan we voor je klaar om je bij je keuzes te helpen.

Twee redenen om in Brussel voor ultrasnel internet te kiezen

Zoals de meeste ondernemers, gebruik jij wellicht online oplossingen: een CRM-systeem om klantgegevens bij te houden, tools om online te verkopen, programma’s om nieuwsbrieven te versturen… Internet vormt een bron van inkomsten omdat het ervoor zorgt dat jij snel inspeelt op de verwachtingen en acties van klanten. Hoe sneller je internet, hoe vlotter jij helpt, hoe innovatiever je uit de hoek komt en hoe groter de kans op een goed bedrijfsresultaat.

Klanten kiezen snelheid

We winden er geen doekjes om: ondernemen in Brussel doe je in een competitieve omgeving. De klanten die je over de vloer krijgt zijn wel wat gewoon qua snelheid van diensten en service. Net daarom is het zaak om hun verwachtingen in te lossen, omdat je als ondernemer ultrasnelle verbindingen onder de vingertoppen hebt zitten. Zo worden vragen snel beantwoord, oplossingen snel geboden en klanten... positief verrast!

Gemotiveerde en productieve medewerkers

Je hebt een team gemotiveerde, tevreden medewerkers? Houden zo! Snel internet zorgt voor tijds- en efficiëntiewinst en dus op termijn voor meer business. Je medewerkers leven zich creatief uit en presteren beter wanneer ze in hun taken ondersteund worden door snel internet. Zowel op kantoor als onderweg. Traag internet zou hun werkplezier en -tempo beperken en een bron van frustratie betekenen. Werk je alleen? Dan is het eens zo leuk om vlot te kunnen werken. 
 
Benieuwd naar wat Telenet Business je nog meer kan bieden in Brussel? Lees hoe we jou helpen ondernemen in Brussel.