Webmail

TELENET TV PROMO Combineer nu Telenet TV met het strafste internet en krijg 6 maanden gratis TV voor je zaak.

TELENET TV PROMO Combineer nu Telenet TV met het strafste internet en krijg 6 maanden gratis TV voor je zaak.

Aanbevolen voor jouw zaak

KLIK
+

+

Altijd inbegrepen in KLIK 

 • Onbeperkt supersnel internet
 • Onbeperkt mobiel bellen in België
 • Gratis eSIM voor je smartphone en/of smartwatch
 • Internet Back-up: altijd zorgeloos verbonden 
 • Persoonlijke hulp: we staan 24/7 voor je klaar


Extra opties

 • Vaste telefonie: onbeperkt bellen in België met je zakelijke vaste nummer​
 • Digitale tv op al je schermen
 • Speedboost 1G Business: downloaden en uploaden aan topsnelheid  
 • Safespot Pro: bescherm je zaak tegen phishing, hacking, malware en virussen

Bestaande klanten

Enkel Internet nodig?

+

Business Fibernet 

 • Onbeperkt supersnel internet
 • Internet Back-up: altijd zorgeloos verbonden
 • Persoonlijke hulp: we staan 24/7 voor je klaar
   

Optie: maak je Business Fibernet tot drie keer sneller met de Optie Speedboost 1G Business.

Enkel mobiel nodig?

+

King & Kong Business  

 • Bel, sms & surf via ons 4G- en 5G-netwerk
 • Transparante formules op maat van jouw zaak 
 • Persoonlijke hulp: we staan 24/7 voor je klaar

Een professionele website voor jouw zaak

Laten bouwen

Onze experts maken, op een persoonlijke en bovenal menselijke manier, werk van jouw website. Zodat wat jou als ondernemer uniek maakt, ook online te ervaren is en klanten dus makkelijk online de weg vinden naar jouw zaak.

 

Zelf bouwen

Ga je liever zelf aan de slag met onze handige websitebouwer? Met deze intuïtieve tool bouw jij makkelijk zelf je eigen website. 

Nog meer oplossingen voor jouw zaak

Nog meer oplossingen voor jouw zaak

TV & Entertainment

Digitale tv op al je schermen.

Telefonie op maat van je zaak
Vaste telefonie

Vaste telefonie. Een professioneel vast nummer voor jouw zaak

Digitale tools

Alle tools voor jouw (online) succes: Microsoft 365, webhosting, domeinnaam, socialemediatool Willow... 

Cybersecurity

Bescherm je zaak tegen online gevaren als phishing, hacking, malware en virussen. 

TV & Entertainment

Digitale tv op al je schermen.

Vaste telefonie

Altijd bereikbaar zijn met je zaak kan met een klassieke telefoonlijn of met Phone2Go. Of digitaal met een kleine telefooncentrale.

Digitale tools

Alle tools voor jouw (online) succes: Microsoft 365, webhosting, domeinnaam... 

Cybersecurity

Bescherm je zaak tegen online gevaren als phishing, hacking, malware en virussen. 

Op zoek naar een oplossing op maat voor kmo’s en grote bedrijven?

Bekijk ons aanbod aangepast aan de grootte van je bedrijf.

Voorwaarden en andere belangrijke info

De algemene voorwaarden Telenet Business (voor producten en diensten bestemd voor zelfstandigen en kleine bedrijven) zijn van toepassing.  

Alle prijzen zijn weergegeven in euro (exclusief btw), inclusief Recupel en exclusief eventuele activerings- en/of installatiekosten.

Het overzicht van alle prijzen (m.i.v. activerings- en installatiekosten) raadpleeg je hier.

De verbintenissen van Telenet zijn inspanningsverbintenissen, geen resultaatsverbintenissen.

 

Lees zeker ook de eventuele toepasselijke bijzondere voorwaarden  aandachtig. Buiten de zaken die hieronder worden toegelicht, kunnen ze andere belangrijke informatie over en beperkingen op het gebruik van de dienst vermelden.

 

(Business) fibernet: Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel.

 

*Speedboost 1G Business / vaste internetsnelheid: De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info

Telenet-netwerkbeheer is van toepassing.  Meer info


Mobiele internetsnelheid: De vermelde mobiele download- en uploadsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke snelheid wordt beïnvloed door verkeer op het netwerk en andere technische factoren. Meer info
 

5G: Om te kunnen genieten van 5G, moet je een 5G-smartphone hebben en moet je je in een regio bevinden waar 5G wordt aangeboden. Meer info
 

Speedboost 1G* Business: Optie kan enkel afgenomen worden bij Business Fibernet (als standalone dienst of als onderdeel van KLIK Buro of KLIK) en vereist dat de klant over een modem Mercury HGW CH7465LG of eMTA CV7160E beschikt. De optie wordt onmiddellijk na intekening geactiveerd (op voorwaarde dat Business Fibernet reeds geactiveerd werd).
 

Safespot Pro: Optie kan enkel afgenomen worden bij Business Fibernet (als standalone dienst of als onderdeel van KLIK buro of KLIK), bij Business Fibernet S (als standalone dienst of als onderdeel bij KLIK buro S of KLIK S) en vereist dat de klant over een modem CH6643E, Mercury HGW CH7465LG, Mercury HGW CH8568LG of CV8560E beschikt. Safespot Pro wordt onmiddellijk na intekening geactiveerd (Business Fibernet 150, Business Fibernet 300, Business Fibernet of Business Fibernet S).
 

Onbeperkt (bellen/sms’en/mobiele data): Op voorwaarde van een normaal gebruik zoals vermeld in de algemene voorwaarden. De klant dient tevens rekening te houden met de verbruiksgrenzen vermeld in de bijzondere voorwaarden van toepassing op de betrokken dienst; indien deze grenzen worden overschreden, wordt de dienst tot het einde van de facturatieperiode gepauzeerd (bellen en sms’en) of kan de klant enkel verder gebruik maken van de dienst aan verminderde snelheid (surfen in België) of tegen bijkomende betaling (surfen in de andere landen van de EU-Zone).


24/7 technische ondersteuning: Wij zijn 24/7 bereikbaar voor technisch advies. Een herstelling nodig voor je businessproducten? Bel je ons op werkdagen vóór 15u00 en op zaterdag vóór 12u00, dan komen we dezelfde dag nog bij je langs. Als het kan, herstellen we dezelfde dag nog.

Internet Back-up: Indien je van de dienst Internet Back-up wil genieten, moet je Telenet eerst vragen de dienst te activeren. Telenet zal de activering evenwel enkel kunnen uitvoeren op voorwaarde dat er voldoende mobiele dekking op de locatie is. In sommige gevallen zal Telenet eerst de modem van de klant moeten vervangen. Na de succesvolle installatie van Internet Back-up wordt er éénmalig een activeringskost van €50 aangerekend.

Aanbieding geldig van 15/01/2024 tot en met 10/03/2024 voor klanten met een bestaand of nieuw internetproduct (Business Fibernet, KLIK) die Telenet TV bijnemen. Gedurende 6 maanden betaalt de klant enkel de prijs van het internetproduct en krijgt de Klant gratis Telenet TV (Voor klanten binnen het KLIK abonnement in combinatie met DTV bedraagt de korting €18,11 euro/maand, dit gedurende 6 maanden / Voor klanten met Business Fibernet in combinatie met DTV bedraagt de korting €25,76 euro/maand, dit gedurende 6 maanden). Na 6 maanden betaalt de klant de prijs van het internetproduct en Telenet TV product gecombineerd. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties voor Telenet internet. Deze aanbiedingen en vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële (druk)fouten, vergissingen en/of wijzigingen. De klant krijgt enkel de nieuwste TV-box onder bepaalde voorwaarden en zolang de voorraad strekt.