Webmail

Ondernemers zitten goed op hét netwerk van Vlaanderen

Nieuw

Nieuw

Check & Smile al gedaan?

Die checkt of je verbinding in je zaak top is, je abonnement nog bij je past en of je veilig surft.

Welk product helpt jouw zaak vooruit?

Een betrouwbare, stabiele internetverbinding is een absolute must voor je onderneming. Daarom staan wij voor je klaar met de strafste producten en persoonlijke service. Ontdek welk product het best bij jouw zaak past.

Op zoek naar een oplossing op maat voor kmo’s en grote bedrijven? Bekijk ons aanbod aangepast aan de grootte van je bedrijf.

Op zoek naar een oplossing op maat voor kmo’s en grote bedrijven? Bekijk ons aanbod aangepast aan de grootte van je bedrijf.

Yellowdeals

Korting op internet en mobiel

Ontdek onze Yellow Deals op internet, mobiel en bundels.

Yellowdeals

Ondernemers zitten goed op hét netwerk van Vlaanderen

Altijd bereikbaar zijn, een betrouwbare verbinding hebben, in een vingerknip kunnen reageren, dat is essentieel voor jou als ondernemer. Gelukkig kan je daarbij rekenen op het ultrabetrouwbaar en gigasnel netwerk van Telenet.

  • Internet Back-up: switch naar 4G als je vaste verbinding wegvalt 
  • 5G voor alle mobiele klanten waar beschikbaar, met 5G toestellen 
  • Snelheden tot 1 GIGA dankzij Speedboost 1G*Business
  • Slimme wifi-pods: versterk het wifi-netwerk van je zaak dankzij onze nieuwste wifi-versterkers die zorgen voor stabieler en sneller internet. 

Jij onderneemt, wij staan altijd klaar.

icon headset

24/7 bereikbaar voor technisch advies.

Eén expert gaat aan de slag tot het probleem is opgelost

icon multiple devices

Op de manier die jou het best uitkomt.

Jij onderneemt, wij staan altijd klaar.

  • 24/7 bereikbaar voor technisch advies.  
  • Eén expert gaat aan de slag tot het probleem is opgelost 
  • Op de manier die jou het best uitkomt. 

Met je zaak naar een volgende digitale versnelling schakelen?

Wil je meer volgers op sociale media? Meer klanten ontvangen in je webshop? Of hoger scoren in de zoekresultaten van Google? Onze digitale experts zetten samen met jou je uitdagingen om in oplossingen.

Nu 3 maanden gratis

Nu 3 maanden gratis

Slimme wifi-pods

Combineer je internet met onze slimme wifi-pods en versterk het wifi-signaal tot in elk hoekje van je zaak. 

Voorwaarden en andere belangrijke info

De algemene voorwaarden Telenet Business (voor producten en diensten bestemd voor zelfstandigen en kleine bedrijven) zijn van toepassing.  

Alle prijzen zijn weergegeven in euro (exclusief btw), inclusief Recupel en exclusief eventuele activerings- en/of installatiekosten.

Het overzicht van alle prijzen (m.i.v. activerings- en installatiekosten) raadpleeg je hier.

De verbintenissen van Telenet zijn inspanningsverbintenissen, geen resultaatsverbintenissen.

 

Lees zeker ook de eventuele toepasselijke bijzondere voorwaarden  aandachtig. Buiten de zaken die hieronder worden toegelicht, kunnen ze andere belangrijke informatie over en beperkingen op het gebruik van de dienst vermelden.

 

(Business) fibernet: Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel.

 

*Speedboost 1G Business / vaste internetsnelheid: De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info

Telenet-netwerkbeheer is van toepassing.  Meer info


Mobiele internetsnelheid: De vermelde mobiele download- en uploadsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke snelheid wordt beïnvloed door verkeer op het netwerk en andere technische factoren. Meer info
 

5G: Om te kunnen genieten van 5G, moet je een 5G-smartphone hebben en moet je je in een regio bevinden waar 5G wordt aangeboden. Meer info
 

Speedboost 1G* Business: Optie kan enkel afgenomen worden bij Business Fibernet (als standalone dienst of als onderdeel van KLIK Buro of KLIK) en vereist dat de klant over een modem Mercury HGW CH7465LG of eMTA CV7160E beschikt. De optie wordt onmiddellijk na intekening geactiveerd (op voorwaarde dat Business Fibernet reeds geactiveerd werd).
 

Safespot Pro: Optie kan enkel afgenomen worden bij Business Fibernet (als standalone dienst of als onderdeel van KLIK buro of KLIK), bij Business Fibernet S (als standalone dienst of als onderdeel bij KLIK buro S of KLIK S) en vereist dat de klant over een modem CH6643E, Mercury HGW CH7465LG, Mercury HGW CH8568LG of CV8560E beschikt. Safespot Pro wordt onmiddellijk na intekening geactiveerd (Business Fibernet 150, Business Fibernet 300, Business Fibernet of Business Fibernet S).
 

Onbeperkt (bellen/sms’en/mobiele data): Op voorwaarde van een normaal gebruik zoals vermeld in de algemene voorwaarden. De klant dient tevens rekening te houden met de verbruiksgrenzen vermeld in de bijzondere voorwaarden van toepassing op de betrokken dienst; indien deze grenzen worden overschreden, wordt de dienst tot het einde van de facturatieperiode gepauzeerd (bellen en sms’en) of kan de klant enkel verder gebruik maken van de dienst aan verminderde snelheid (surfen in België) of tegen bijkomende betaling (surfen in de andere landen van de EU-Zone).


24/7 technische ondersteuning: Wij zijn 24/7 bereikbaar voor technisch advies. Een herstelling nodig voor je businessproducten? Bel je ons op werkdagen vóór 15u00 en op zaterdag vóór 12u00, dan komen we dezelfde dag nog bij je langs. Als het kan, herstellen we dezelfde dag nog.

Internet Back-up: Indien je van de dienst Internet Back-up wil genieten, moet je Telenet eerst vragen de dienst te activeren. Telenet zal de activering evenwel enkel kunnen uitvoeren op voorwaarde dat er voldoende mobiele dekking op de locatie is. In sommige gevallen zal Telenet eerst de modem van de klant moeten vervangen. Na de succesvolle installatie van Internet Back-up wordt er éénmalig een activeringskost van €50 aangerekend.