Webmail

Ondernemers zitten goed op hét netwerk van Vlaanderen.

Ondernemers zitten goed op hét netwerk van Vlaanderen.

Vandaag al gigasnel surfen op kantoor en onderweg

Altijd bereikbaar zijn, een betrouwbare verbinding hebben, in een vingerknip kunnen reageren, dat is essentieel voor jou als ondernemer. Gelukkig kan je daarbij rekenen op het ultrabetrouwbaar en gigasnel netwerk van Telenet.

Gigasnel

 • Snelheden tot 1 GIGA
  dankzij Speedboost 1G* Business
 • Zeer hoge downloadsnelheid

Zorgeloos verbonden

 • Mobiele gesprekken zonder onderbreking
 • Internet Back-up: switch automatisch naar 4G als je vaste verbinding wegvalt
 • De meest persoonlijke helpdesk
  1 contactpersoon, 24/7 technische hulp
 • Slimme wifi-pods: versterk het wifi-netwerk van je zaak dankzij onze nieuwste wifi-versterkers die zorgen voor stabieler en sneller internet. 

Mobiel in heel België

 • Uitstekende netwerkdekking
  zowel in Vlaanderen, Wallonië als Brussel
 • 5G voor alle mobiele klanten
  -waar beschikbaar-, met 5G-toestellen

Nu al klaar voor morgen, dankzij het fiberhart van Telenet

Als ondernemer kijk je altijd vooruit. Daarom zit je goed bij hét netwerk van Vlaanderen. Met de toekomst in gedachten kozen we al van bij de start voor glasvezel als basis. En dat geeft ook jou een voorsprong. Vandaag en morgen.

Oplossingen voor jouw onderneming

Gigasnel

Telenet legde al 10.000 km glasvezelkabel in Vlaanderen. In combinatie met coaxkabel voor de laatste meters, garandeert dat downloadsnelheden tot 1 GIGA. En straks nog veel meer!

Fiber tot in je zaak

In heel wat industriezones ligt fiber al tot in het bedrijf. De rest van Vlaanderen en Brussel komt later ook aan de beurt. Maar met je huidige aansluiting zit je nog jaren goed!

5G for business

Nog sneller en stabieler massa’s data versturen met realtime respons: met 5G begint een nieuw tijdperk! Nu al voor al onze mobiele klanten waar het beschikbaar is.
 

Benieuwd hoe we die gigasnelheden elke dag weer waarmaken?

Hét netwerk op maat van jouw zaak

Bij Telenet Business werken we op maat. Want ieder type onderneming vraagt om andere oplossingen. Welk profiel past het beste bij jou?

Hét netwerk op maat van jouw zaak

Bij Telenet Business werken we op maat. Want ieder type onderneming vraagt om andere oplossingen. Welk profiel past het beste bij jou?

Hét netwerk voor de ondernemer die werkt op verplaatsing

Veel op de baan? Vaak bij klanten? Dan moeten we jou niet uitleggen hoe vitaal het is om bereikbaar te zijn. En om waar dan ook online te kunnen. Of je nu veel belt of eerder veel mobiele data verbruikt, ons netwerk laat je onderweg niet in de steek.
 

 

 • Zorgeloos verbonden via ons ultrasnelle 4G- en 5G- netwerk
 • Uitstekende mobiele dekking doorheen heel België
 • 5G [inbegrepen] voor àl onze mobiele klanten, overal waar het beschikbaar is
 • Persoonlijke hulp via onze helpdesk en 24/7 technische ondersteuning
Hét netwerk voor wie onderneemt vanuit z’n kantoor

Altijd bereikbaar zijn vanop je bureau is voor jou een absolute vereiste. Een vaste lijn is even belangrijk als een snelle en stabiele internetverbinding. En je smartphone is al even onmisbaar. Klopt? Dan zit je nergens beter dan bij hét netwerk van Vlaanderen.
 

 

 • Downloaden met snelheden tot 1 GIGA, dankzij Speedboost 1G* Business
 • Internet-backup. Verbinding verbroken? 4G neemt het vanzelf over
 • Persoonlijke hulp via onze helpdesk en 24/7 technische ondersteuning
 • Onbeperkt bellen binnen België via je vaste lijn
Hét netwerk voor de digitale ondernemer

Downloaden van zware bestanden mag geen seconde te lang duren. Je wil feedback kunnen geven via screensharing zonder haperen. En back-uppen in de cloud mag het werk niet vertragen. Vanzelfsprekend voor jou? Dat treft: voor ons ook. Je mag rekenen op hét netwerk van Vlaanderen.

 

 • Altijd supersnel internet en mobiele telefonie op maat van je zaak.
 • Downloaden met snelheden tot 1 GIGA en uploaden tot 50 Mbps*, dankzij Speedboost 1G* Business
 • Internet-backup als je internetverbinding wegvaltPersoonlijke hulp via onze helpdesk en 24/7 technische ondersteuning
 • Persoonlijke hulp via onze helpdesk en 24/7 technische ondersteuning
Hét netwerk voor wie online business doet

Misschien heb je een webshop. Of je geeft online consult. Mensen vinden hoe langer hoe vlotter de weg naar jouw website. Business is booming. Dus je site moet 24/24u bereikbaar zijn. Wat jij nodig hebt, is een stabiele verbinding met een solide netwerk. Hét netwerk van Vlaanderen.

 

 • Internet-backup. Je zaak blijft draaien, ook als je internetverbinding even wegvalt
 • Hulp nodig? Contacteer onze persoonlijke helpdesk en krijg 24/7 technische ondersteuning
 • Safespot Pro: bescherming tegen phishing, hacking, malware en virussen​
 • Downloaden met snelheden tot 1 GIGA, dankzij Speedboost 1G* Business
Hét netwerk voor wie klanten of gasten ontvangt

Alles draait om menselijk contact bij jou. Het klikt. En je wil een prettige ervaring bieden, tot en met het vlot betalen met de kaart. Een stabiele, betrouwbare verbinding is dus essentieel, dat snappen we bij Telenet Business maar al te goed. Daarom mag je rekenen op ons netwerk. Hét netwerk voor ondernemers.

 • Internet-backup als je internetverbinding wegvalt zodat je zaak blijft draaien
 • Safespot Pro: bescherming tegen phishing, hacking, malware en virussen​
 • Persoonlijke hulp via onze helpdesk en 24/7 technische ondersteuning beschikbaar voor wanneer jij het nodig hebt
 • Graag TV in je zaak of Wifi voor je klanten of gasten? Kies dan voor digitale TV en Wifi Business

Haal het meeste uit ons gigasnel internet

Gebruik de checklist in je app

Presteert je netwerk naar verwachting? Zijn er hoeken in je zaak waar je wifisignaal verzwakt? Dat kan je makkelijk checken met je MyTelenet-app. Oplossingen zijn er altijd!

Checklist nieuw mobiel abonnement

Waar moet je bij stilstaan bij het kiezen van een nieuw mobiel abonnement?

Deze 5 vragen helpen je op weg.

Is je verbinding top?

Heb jij in je zaak een goede verbinding? Check & Smile kijkt dat, en nog veel meer, voor je na.

Ontdek hoe het netwerk van morgen jouw zaak vandaag vooruithelpt

Inspiratie

Artikel

Met glasvezel en coax naar de toekomst
Digitalisering biedt veel kansen voor bedrijven. We werken steeds meer online, altijd en overal.
Voorwaarden en andere belangrijke info

De algemene voorwaarden Telenet Business (voor producten en diensten bestemd voor zelfstandigen en kleine bedrijven) zijn van toepassing.  

Alle prijzen zijn weergegeven in euro (exclusief btw), inclusief Recupel en exclusief eventuele activerings- en/of installatiekosten.

Het overzicht van alle prijzen (m.i.v. activerings- en installatiekosten) raadpleeg je hier.

De verbintenissen van Telenet zijn inspanningsverbintenissen, geen resultaatsverbintenissen.

 

Lees zeker ook de eventuele toepasselijke bijzondere voorwaarden  aandachtig. Buiten de zaken die hieronder worden toegelicht, kunnen ze andere belangrijke informatie over en beperkingen op het gebruik van de dienst vermelden.

 

(Business) fibernet: Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel.

 

*Speedboost 1G Business / vaste internetsnelheid: De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info

Telenet-netwerkbeheer is van toepassing.  Meer info


Mobiele internetsnelheid: De vermelde mobiele download- en uploadsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke snelheid wordt beïnvloed door verkeer op het netwerk en andere technische factoren. Meer info
 

5G: Om te kunnen genieten van 5G, moet je een 5G-smartphone hebben en moet je je in een regio bevinden waar 5G wordt aangeboden. Meer info
 

Speedboost 1G* Business: Optie kan enkel afgenomen worden bij Business Fibernet (als standalone dienst of als onderdeel van KLIK Buro of KLIK) en vereist dat de klant over een modem Mercury HGW CH7465LG of eMTA CV7160E beschikt. De optie wordt onmiddellijk na intekening geactiveerd (op voorwaarde dat Business Fibernet reeds geactiveerd werd).
 

Safespot Pro: Optie kan enkel afgenomen worden bij Business Fibernet (als standalone dienst of als onderdeel van KLIK buro of KLIK), bij Business Fibernet S (als standalone dienst of als onderdeel bij KLIK buro S of KLIK S) en vereist dat de klant over een modem CH6643E, Mercury HGW CH7465LG, Mercury HGW CH8568LG of CV8560E beschikt. Safespot Pro wordt onmiddellijk na intekening geactiveerd (Business Fibernet 150, Business Fibernet 300, Business Fibernet of Business Fibernet S).
 

Onbeperkt (bellen/sms’en/mobiele data): Op voorwaarde van een normaal gebruik zoals vermeld in de algemene voorwaarden. De klant dient tevens rekening te houden met de verbruiksgrenzen vermeld in de bijzondere voorwaarden van toepassing op de betrokken dienst; indien deze grenzen worden overschreden, wordt de dienst tot het einde van de facturatieperiode gepauzeerd (bellen en sms’en) of kan de klant enkel verder gebruik maken van de dienst aan verminderde snelheid (surfen in België) of tegen bijkomende betaling (surfen in de andere landen van de EU-Zone).


24/7 technische ondersteuning: Wij zijn 24/7 bereikbaar voor technisch advies. Een herstelling nodig voor je businessproducten? Bel je ons op werkdagen vóór 15u00 en op zaterdag vóór 12u00, dan komen we dezelfde dag nog bij je langs. Als het kan, herstellen we dezelfde dag nog.

Internet Back-up: Indien je van de dienst Internet Back-up wil genieten, moet je Telenet eerst vragen de dienst te activeren. Telenet zal de activering evenwel enkel kunnen uitvoeren op voorwaarde dat er voldoende mobiele dekking op de locatie is. In sommige gevallen zal Telenet eerst de modem van de klant moeten vervangen. Na de succesvolle installatie van Internet Back-up wordt er éénmalig een activeringskost van €50 aangerekend.