We zijn er voor mekaar. Zo krijgen we het voor mekaar.

100% jezelf zijn bij Telenet

Snoozen of meteen opstaan? Een uitgebreid ontbijt of enkel koffie? In één ruk doorbijten of korte sprintjes trekken? Bij ons werk je op jouw manier en mag je 100% jezelf zijn. Je komt terecht in een open cultuur en een warm nest waar we je talenten koesteren en ál je kantjes respecteren – ook de kleine. Bij Telenet zijn we er voor mekaar. Je mag bovendien op tijd gas terugnemen. Energie tanken om daarna weer te pieken. Die unieke dynamiek, die zet iedereen in beweging. Samen krijgen we het voor mekaar. 

Wij zijn een Baanbrekende Werkgever…

… en dat hebben we niet zelf verzonnen. We kregen die titel (en het bijbehorende certifcaat) al voor de vierde keer op rij, na een intensief traject om onze medewerkers nog centraler te zetten. Learning Weeks om je horizon te verbreden; GROW om je te helpen (door)groeien of van richting veranderen;

Switch Internships om intern nieuwe paden in te slaan; platform Expedition T om 360-graden-feedback en zicht te krijgen op je sterktes en ambities, met daaraan learnings en specifieke opleidingen of interne vacatures gekoppeld; project Apollo om innovaties binnen Telenet voor te stellen, … Je merkt het: er beweegt hier héél wat.

In welk domein vind jij je droomjob?

Voor wie de business doet draaien
Jobs in hr, marcom, legal, finance, supply chain & procurement of agile
Voor wie blij wordt van een blije klant
Jobs in (technische) klantendienst & jobs in shops.
Voor wie graag deals sluit
Jobs in sales
Voor de problem solvers
Jobs in IT, engineering, data of digital
Voor starters die willen gáán
Jobs voor young potentials

Kansen grijpen bij Telenet

De maatschappij staat niet stil – en wij al evenmin. Bij Telenet volgen we niet zomaar verandering: we brengen ze op gang. We grijpen de kansen die daaruit ontstaan en drukken onze stempel.

 

Of dat betekent dat we altijd recht op ons doel afgaan? Niet per se. Het is oké om omwegen te maken of op je stappen terug te keren. Maar die glimlach van ons logo? Die is so-wie-so present.

Jou waarderen? Doen we!

Werken bij Telenet is top. Door de leuke sfeer en de fijne collega’s, maar ook omdat je ruimte krijgt om te groeien, dankzij uitgebreide leermogelijkheden en interne mobiliteitskansen. En groeien kan in álle richtingen bij ons. “The only way” is niet per se “up”, want soms wil je ‘t gewoon even wat rustiger aan doen, een andere richting inslaan, iets nieuws proberen, blijven bijleren, je verder verdiepen of specialiseren.

 

Bovendien bieden we een aantrekkelijk loon aan en voordelenpakketten die je naar hartenlust kunt personaliseren. Kortom: bij Telenet ga je een mooie toekomst tegemoet.

’Voor mekaar’: zo werken we bij Telenet

Bij Telenet doen we dingen bewegen – voor jou, voor mekaar. We verbeteren de wereld zelfs, als ’t effe kan. Hoe? Doordat we met 3.500 straffe medewerkers de handen in elkaar slaan. Die samenwerking verdient het om in de spotlights te staan. En wel hier! Zó is het dus om bij Telenet te werken …

Passen wij bij mekaar? Doe de test!

Of je nu jong geweld bent of een ervaren rot: het is cruciaal dat je niet zomaar uitblinkt in je job, maar ook dat je je in de Telenet-vibe kunt vinden. Benieuwd of dat zo is? No worries: je hoeft geen DNA af te staan. Het enige wat je moet doen om het antwoord te kennen, is een korte vragenlijst invullen! 

Gezocht: collega’s die ’t voor mekaar krijgen

Zin om mee dingen te doen bewegen?

Streamz

Streamz heeft de rol van je leven voor je klaar

Word deel van ons team en entertain Vlaanderen met premium entertainment.