Webmail

plume-desktop.jpg

Probeer 3 maanden gratis

Probeer 3 maanden gratis

Het eerste wifi-systeem dat je zaak begrijpt. 

Vanaf €2,48 per maand

Powered by Plume

De Wi-Fi in je zaak stabieler, sneller en slimmer dan ooit

Uren videobellen, dossiers downloaden, klanten online laten betalen … als ondernemer wil je wifi die alles feilloos aankan. Om het even hoe groot je zaak of kantoor is, of met hoeveel je online bent. Daarom introduceren we een superslim wifi-systeem dat zich naadloos aan je zaak aanpast: maak kennis met Telenet 360° Wifi en de slimme wifi-pods.

Zelfregelend, dus zorgeloos

Met al je collega’s samen online brainstormen? Of online salesgesprekken voeren terwijl een collega zware documenten downloadt? De wifi-pods regelen feilloos het internetverkeer in je zaak.


Meer over zelflerende Wi-Fi

Eén doorlopend wifi-netwerk

Voortaan loop je videobellend door heel je zaak, zonder de verbinding kwijt te raken, dankzij wifi-technologie die nooit een steek laat vallen: het mesh-netwerk. Dat garandeert voor iedereen een hogere snelheid, meer capaciteit en een stabielere ervaring. 

Meer informatie over mesh-netwerken

WiFi 6: stabieler en sneller

Wil je vlot zware bestanden kunnen downloaden of versturen? Of werkt het volledige systeem van je zaak in de cloud? WiFi 6 kan het aan, zonder haperen. 
 Meer over WiFi 6

Ben je particulier? Ontdek dan hier hoe Telenet 360° Wifi je huis begrijpt.

Op zoek naar een oplossing op maat voor kmo’s en grote bedrijven? Bekijk ons aanbod aangepast aan de grootte van je bedrijf.

Kies je aantal slimme wifi-pods voor je zaak

Je krijgt een extra slimme wifi-pod gratis, bovenop het aantal slimme wifi-pods dat je nodig hebt voor je zaak. Die extra pod heb je nodig om aan te sluiten op je modem. 

1 pod

1 wifi-pod at the office

Gebouw met 2 verdiepingen of groter gebouw met 1 verdieping

 

€2,48 per maand

3 maanden gratis

2 pods

2 wifi-pods at the office

Gebouw met 3 verdiepingen of groter gebouw met 2 verdiepingen

 

€4,96 per maand

3 maanden gratis    

3 pods

3 wifi-pods at the office

Groot gebouw met 3 verdiepingen


 

 

€7,44 per maand

3 maanden gratis

1 pod
2 pods
3 pods
1 pod
2 pods
3 pods

1 pod

1 wifi-pod at the office

Gebouw met 2 verdiepingen of groter gebouw met 1 verdieping

 

€2,48 per maand

3 maanden gratis

Nog geen internet van Telenet?
Dan kan je bij het plaatsen van je bestelling je internetabonnement samen met je slimme wifi-pods bestellen.

2 pods

2 wifi-pods at the office

Gebouw met 3 verdiepingen of groter gebouw met 2 verdiepingen 

 

€4,96 per maand

3 maanden gratis

Nog geen internet van Telenet?
Dan kan je bij het plaatsen van je bestelling je internetabonnement samen met je slimme wifi-pods bestellen.

3 pods

3 wifi-pods at the office

Groot gebouw met 3 verdiepingen


 

€7,44 per maand

3 maanden gratis

Nog geen internet van Telenet?
Dan kan je bij het plaatsen van je bestelling je internetabonnement samen met je slimme wifi-pods bestellen.

  • Gratis verzending of ophalen in een Telenet-winkel
  • Makkelijk zelf te installeren, kan in elk stopcontact

Nog geen internet van Telenet? Dan kan je je internetabonnement samen met je slimme wifi-pods bestellen.

Telenet 360° Wifi. Jouw verbinding, daar draait het om

Vliegensvlug van start

Eens je je Telenet 360° Wifi-pakket hebt ontvangen, neemt een interactief stappenplan in de MyTelenet-app je vlot mee door de hele opstart.

Regelmatige updates en zelfdiagnose

Telenet 360° Wifi blijft altijd up-to-date dankzij regelmatige updates. Daardoor kan het systeem gevaren neutraliseren en problemen voorkomen zonder dat je ‘r iets van merkt. Krijgt het systeem toch iets niet zelf opgelost? Dan stuurt de MyTelenet-app je een berichtje of kan je via de app een zelfdiagnose uitvoeren.  

7/7 persoonlijke hulp

Onze helpdesk staat 7/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Met Telenet 360° Wifi kunnen onze wifi-experts zelfs vanop afstand een nog betere diagnose van je wifi-systeem opvragen en ingrijpen. Bel ons op 0800 68 000 en wij doen het nodige. 

Nog vragen over 360° Wifi?

De Telenet 360° Pods zijn gemakkelijk te installeren met een interactief stappenplan dat je volgt in de Telenet App. Meer info en handige tips over de installatie van onze wifi-pods.

Je plaatst de wifi-pods best in een stopcontact of verdeelstekker die zich bevindt tussen de modem en/of andere al geïnstalleerde Telenet 360° Pods in de ruimte waar je extra wifi-bereik wil. Onze klantenservice verzamelde handige info en tips over de optimale installatie van de wifi-pods.

Je hebt geen Wifi-booster meer nodig eens je overgeschakeld bent op onze wifi-pods. De Telenet 360° Pods zijn niet compatibel met oudere wifi-oplossingen van Telenet, zoals de Wifi-boosters (Wifi-Powerlines, Powerlines en Access Points). Deze oudere wifi-oplossingen in je netwerk verstoren de werking van Telenet 360° Wifi en kunnen een stoorzender zijn voor het perfecte wifi-signaal dat de wifi-pods uitsturen. Lees hier meer over de installatie van de Telenet 360° pods.

De wifi-pods en wifi-boosters zijn inderdaad niet compatibel met elkaar. Om je wifi-pods te installeren, moet je alle toestellen (ook van andere merken) die vandaag je thuisnetwerk uitbreiden verwijderen. Lees hier onze tips voor een optimale installatie.

Heb je momenteel nog geen oude Telenet Wifi-booster, dan kan je, indien je niet voor Telenet 360° Wifi kiest, deze bestellen zolang de voorraad strekt tot 27 mei 2023. Klanten die op 27 mei 2023 nog een Telenet Wifi-booster hebben, zullen hun netwerk nog steeds met een Telenet Wifi-booster kunnen uitbreiden of deze laten vervangen bij een technisch defect zolang de voorraad strekt.  

Bestel je onze Telenet 360° Pods, dan vind je via het interactief stappenplan in de Telenet App niet enkel terug hoe je de wifi-pods installeert, maar ook hoe je je oude Telenet Wifi-boosters verwijdert. Lees hier meer over hoe je je Telenet 360° Wifi-boosters opzegt

Met Telenet 360° Wifi wordt het wifi-signaal verstuurd via mesh-technologie of een UTP-kabel, terwijl dat bij de wifi-boosters via het elekriciteitsnetwerk of een UTP-kabel gebeurt. Dankzij de nieuwe technologieën waar Telenet 360° Wifi gebruik van maakt, staan de Telenet 360° Pods en Telenet 360° Modem (met ingebouwde pod) continue in verbinding met elkaar en doen ze meer dan enkel je wifi-bereik uitbreiden. Ze stemmen voortdurend het wifi-signaal af op je actuele internetgebruik en optimaliseren het. Zo geniet elke gebruiker in huis van een optimaal wifi-signaal. Verder lossen de wifi-pods voortdurend problemen op zonder dat je er iets van merkt dankzij regelmatige updates en zelfdiagnose. Ze houden ook rekening met externe factoren en omzeilen die (zoals het wifi-netwerk van de buren of netwerk van een printer in huis).

Met Telenet 360° Wifi wordt het wifi-signaal verstuurd via mesh-technologie of een UTP-kabel, terwijl een wifi-repeater het wifi-signaal van je modem zal oppikken en dan verder zal verspreiden. Dankzij de nieuwe technologieën waar Telenet 360° Wifi gebruik van maakt, staan de Telenet 360° Pods en Telenet 360° Modem (met ingebouwde pod) continue in verbinding met elkaar en doen ze meer dan enkel je wifi-bereik uitbreiden. Ze stemmen voortdurend het wifi-signaal af op je actuele internetgebruik en optimaliseren het. Zo geniet elke gebruiker in huis van een optimaal wifi-signaal.

Wifi, ook wel geschreven als wi-fi of Wi-Fi, is het draadloze internet dat bij jou thuis of op kantoor via je draadloze modem wordt verspreid. Internet komt via ‘de kabel’ binnen in je huis. Je draadloze modem zet het internetsignaal dan om in radiogolven, of wifi. Zo verbind je je laptop, smartphone of andere toestellen met het internet. Soms raakt je wifi-signaal verstoord. Onze wifi-tips lossen die storingen gelukkig snel voor je op!

Lukt het niet om je toestel met wifi te verbinden? Of gaat je wifi te traag? Raadpleeg dan snel onze wifi-checks voor problemen met je wifi thuis of op kantoor.

De wifi-pods bevatten ook 2 UTP-poorten. Je kan je toestellen zoals je TV box, zowel draadloos als via UTP-kabel verbinden met de wifi-pods. 

Voorwaarden en disclaimers

Enkel beschikbaar voor klanten met internet van Telenet. Je betaalt €2,48 euro per Telenet 360° Pod per maand. Tijdens de eerste 3 maanden zal de klant de Telenet 360° Pods gratis kunnen uitproberen. De thuislevering van deze wifi-pods is gratis. De Telenet 360° Pods zijn niet compatibel met de oude Telenet Wifi-boosters. Eens een klant gekozen heeft voor Telenet 360° Wifi, zal hij de oude Telenet Wifi-boosters niet meer kunnen bestellen. Na 27 mei 2023 zal het niet meer mogelijk zijn voor klanten zonder oude Telenet Wifi-boosters om deze nog te kunnen bestellen. Zodra een klant met oude Telenet Wifi-boosters, Telenet 360° Pods besteld heeft, heeft hij 3 maanden de tijd om de oude Telenet Wifi-boosters terug te brengen naar Telenet. Zo vermijdt hij een vergoeding op zijn aanrekening te vermijden. Meer info: Ik zeg op. Wat nu? (telenet.be) Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties voor Telenet 360° Pods. Deze aanbiedingen en vermelde prijzen zijn excl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële (druk)fouten, vergissingen en/of wijzigingen.