Webmail

5 apps om kosten te beheren

21 juni 2023 - 5 min

Apps-aankopen, gsm-abonnementen, streamingdiensten, … Je kosten kunnen nogal eens oplopen. Gelukkig bestaan er apps die jouw kosten in kaart brengen zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Personal finance-apps houden je maandelijkse kosten bij en gieten ze in een overzicht zodat jij al je budgetten duidelijk op één plek hebt. 
 

Wij zetten 5 apps met elk hun troeven voor je op een rijtje. 

iBilly abonnementenoverzicht 

iBilly geeft je een duidelijk overzicht van je maandelijkse abonnementen op bijvoorbeeld Spotify, Telenet, LinkedIn premium, tijdschriften en kranten, ... Geef ze één keer in en je kent het maandbedrag aan vaste kosten. Zo zie je meteen ook waar je kan besparen.

Spendee voor totaaloverzicht

Met Spendee hou jij de controle over al je uitgaven, bankrekeningen, E-wallets en crypto-wallets. Je totale inkomsten en uitgaven zie je samen in één oogopslag en op één plek. Met de optie ‘slimme budgetten’ spaar je geld voor een nieuwe auto, droomvakantie of schoolgeld.

Money Pro linkt met je bankrekening 

Money Pro geeft je uitgaven en inkomsten netjes en schematisch weer. De app houdt budgetlimieten in het oog, waarschuwt voor betalingen, linkt met je bankrekening, rekent wisselkoersen om, ... En het houdt je privé en zakelijke rekeningen perfect gescheiden. 

HomeBudget voor groepsbudgetten 

Via HomeBudget deel je budgetten. Met bijvoorbeeld je gezin. Of met collega’s voor een gemeenschappelijk project. De app verdeelt kosten in categorieën en laat zien hoe je er financieel voorstaat. Via de kalender zie je welke rekeningen wanneer betaald moeten worden.

Rydoo houdt jouw bonnetjes bij

Btw-bonnetjes, kasticketjes, … Hou jij ook bonnetjes bij voor losse uitgaven? Dankzij de Belgische app Rydoo digitaliseer je meteen de hele handel. Maak een foto of scan van je bonnetje, wijs de uitgave toe aan een categorie, kies het betaalmiddel … en klaar. Koppel Rydoo daarbij aan het boekhoudpakket van je boekhouder, bankrekening en kredietkaarten.