Webmail

3 onmisbare voordelen van snel internet voor je zaak

13 december 2022 - 5

Jouw wereld van vandaag is er eentje met tal van apps op je pc, smartphone en tablet. En ook je klanten contacteren je steeds vaker digitaal. Snel en betrouwbaar internet is dan ook geen luxe, maar noodzaak.

 

Het voordeel van snel internet?

Je wilt vlot werken en professioneel overkomen. En je hebt geen tijd om je zorgen te maken over je verbinding. Vandaar dat je maar beter kiest voor snel. Supersnel!

Zakelijk internet: betaalbaar én slim

Nu voel je hem waarschijnlijk al aankomen: zakelijk internet van Telenet is absoluut de juiste keuze voor jou.

Onze oplossingen zijn gericht op ondernemers als jij. Of je nu een eenmanszaak hebt, personeel aan de slag hebt of je vijfde vestiging opent: Telenet Business Internet is precies wat jij zoekt. Bekijk hier al onze oplossingen op jouw maat!

3x feest dankzij snel internet

1. Blije medewerkers

Op het perron, in de file of aan de kassa: wachten is niet onze favoriete bezigheid. Dit geldt ook voor ladende internetpagina, trage downloads en apps die veel tijd kosten. Traag internet is vaak een bron van frustratie. Je medewerkers presteren beter met vlot internet en het maakt ze gelukkigere mensen. Wat wil je nog meer?

2. Hoger tempo

Traag internet, dat is tijdverlies terwijl we juist efficiëntie willen. Hoe vlotter, hoe productiever. Kortom: snel internet is meer winst op alle vlakken!

3. Betere resultaten

Een online CRM-systeem? Of een webshop? Hoe sneller je internet, hoe vlotter je gesprekken met klanten en hoe meer je er dus kunt bedienen. Ook voor je online verkoop een surplus, wijzen studies van Amazon en Google uit. Die zeggen namelijk dat het aantal bezoekers en kopers drastisch daalt, zodra ze nog maar een tiende van een seconde langer moeten wachten.

Geen tijd te verliezen!

Met deze kennis in je achterhoofd, vraag je je af of jij momenteel het beste uit je zaak haalt wat betreft je internetverbinding. Jouw Fibernet gaat al supersnel. Maar wist je dat je met de Optie Speedboost 1G Business een topsnelheid van 1 Gigabit per seconde haalt? Zo creëer je veel vlottere werkomstandigheden voor jezelf en jouw werknemers.

Altijd en overal een stabiel wifisignaal?

Overal in je zaak stabiele wifi, zonder onderbreking? Dat kan dankzij onze wifitechnologie. Ons mesh-netwerk combineert met een modem met intelligente wifi-pods, die voortdurend gegevens uitwisselen.

 

Dat netwerk past zich bovendien voortdurend aan in functie van je internetgebruik. Loop je videobellend door je zaak, dan schakelt je toestel naadloos over van de ene pod naar de andere. Zo geniet je altijd en overal van een optimaal, sterk en stabiel wifisignaal.