Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

SPONSORAANVRAGEN

 
 
 
 
Hoe sponsoring aanvragen?

Gemotiveerde sponsordossiers kunnen ingediend worden via  onderstaand formulier:

Het formulier wordt verzonden Even geduld ...
We kunnen je vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we je om onze klantendienst te contacteren.

  Vul je gegevens in.

 1. Gelieve dit veld in te vullen.
 2. Gelieve dit veld in te vullen. Ongeldig e-mailadres. Promo: {{duration}} maanden € {{amount}} korting op uw {{productName}}
 3. Gelieve dit veld in te vullen. Het telefoonnummer mag alleen uit nummers en landcodes (bv. 0032, +32) bestaan.

  Motivatie & toelichting van de sponsoringaanvraag.

 1. Gelieve dit veld in te vullen.

  Vink het vakje aan.

 1. Vink het vakje aan om verder te gaan.

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BVBA, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Ben je nog geen Telenet klant?

Telenet verwerkt je persoonsgegevens enkel voor het behandelen van je sponsoraanvraag. Jouw gegevens worden niet gedeeld met derde partijen en zullen worden verwijderd na 2 jaar. Je persoonsgegevens worden verwerkt zoals uiteengezet in het Telenet Privacybeleid.

Ben je al Telenet klant?

Je persoonsgegevens worden verwerkt zoals uiteengezet in het Telenet Privacybeleid, conform je huidige privacy instellingen (zie Mijn Telenet). Wij informeren jou dat je te allen tijde het recht hebt om van privacy niveau te wijzigen.

 

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel voor Telenet klanten) of via de Telenet winkelpunten.

 

Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/verzoek-klacht-indienen

 
 
 1. Vink aub het vakje aan