Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Onze merken

 
 
 
 

Als toonaangevende speler van media- en telecommunicatiediensten in België, is Telenet steeds op zoek naar de ideale beleving in de digitale wereld van vandaag. Zowel voor residentiële als voor business klanten. We hebben maar één doel: werken en leven eenvoudiger en plezieriger maken. We zijn een multimerken familie, met 2 bekende hoofdmerken (Telenet & BASE)

Telenet

Met Telenet, beschikbaar in Vlaanderen, Brussels en delen van Wallonië (De Laars van Henegouwen), willen we onze klanten inspireren om zo veel mogelijk uit hun digitale leven te halen. Dankzij innovatieve producten en kwalitatieve diensten bieden we hen de beste ervaring: toegang tot een supersnel netwerk met grote datavolumes, toegang tot kwaliteitsvolle entertainmentprogramma’s (consumenten) en toegang tot performante, veilige businessoplossingen voor bedrijven.

Meer info op www.telenet.be.  

 

BASE

Vernieuwen in het belang van de klant zit bij BASE in het DNA. We luisteren constant naar onze klanten en stellen gewoonten in de Belgische mobiele markt in vraag. Dankzij innovatieve productprincipes wil BASE het leven van de consumenten verbeteren zodat klanten meer uit hun abonnement kunnen halen. Bij BASE kan de klant rekenen op flexibele abonnementen, een goed netwerk en een uitstekende service. Meer info op www.base.be of www.base.be/business. BASE is beschikbaar in Vlaanderen, Brussel en Wallonië