Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Een geboren pionier

 
 
 
 

In een wereld van snelle technologische ontwikkelingen vormen voortdurende investeringen in innovatie de levensader van ons bedrijf. Wij staan voor innovatie in samenwerking met partners en werken actief samen met industriële partners, academische instellingen en startups. Wij investeren in innovatie in verschillende activiteitsdomeinen.

 
 

Technologische innovatie

Bouwen aan hoog-performante vaste & mobiele netwerkoplossingen


Het alsmaar stijgende dataverbruik in vast en mobiel internet vereist dat de capaciteit van het netwerk voortdurend uitgebreid wordt. Dankzij de voortdurende investeringen, heeft Telenet een vast gigaspeed netwerk in België dat meer dan 95 procent van de footprint omvat. Telenet is ook een toonaangevende mobiele netwerkprovider in België.

 

 
 
 
 
 
 

Productinnovatie

Inspelen op veranderend klantgedrag


Telenet biedt een antwoord op het veranderd gedrag van zijn klanten door best-in class, gebruiksvriendelijke producten aan te bieden die een eenvoudige en transparante keuze mogelijk maken. Dankzij aanbiedingen zoals ONE, Based on you, TADAAM en Safespot kunnen klanten producten eenvoudig vergelijken en zo een snelle, doordachte keuze maken die het best aan hun behoeften en verwachtingen voldoet. 

 
 
 
 
 
 

Innovatie in dienstverlening aan klanten

Onvergetelijke klantervaringen creëren


Een positieve klantervaring vormt de basis voor een duurzame groei. Telenet optimaliseert zijn klantenservicemodel voortdurend door in te zetten op een ‘Digital First’ attitude. Zo zorgen wij voor onvergetelijke ervaringen die de klanttevredenheid aanscherpen.

 
 
 
 
 
 

Open innovatie

Innovatie in samenwerking met partners stimuleren


Telenet bouwt strategische partnerships die de telecom-, media- en entertainmentsector veranderen. Wij staan voor innovatie in samenwerking met partners. Die inspanningen resulteren in nieuwe, disruptieve businessmodellen en innovatieve producten en oplossingen die de digitale maatschappij vormgeven.