Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

Het is onze ambitie om werken en leven eenvoudiger en plezieriger te maken. Onze klanten zowel gezinnen als bedrijven -, inspireren en hen helpen een optimaal digitaal leven te leiden: daar gaan wij voor.

 

We helpen hen de juiste tools te ontdekken en deze optimaal te gebruiken. Zonder dat ze zich daarbij vragen moeten stellen over de onderliggende technologie.

 

We willen onze klanten zorgeloos laten genieten van de beste connectiviteit, het beste entertainmentaanbod en de beste businessoplossingen, en dit op elk moment, op elk toestel en op elke plaats. 

De Grote Netwerf

Superieure geconvergeerde connectiviteit

Onze solide netwerkinfrastructuur is de ruggengraat van onze diensten. Het helpt bedrijven groeien en zorgt ervoor dat onze klanten ten volle kunnen genieten van onze producten. Onze technologie moet feilloos werken: onderweg, thuis en op het werk. En op elk toestel, op elk moment. Ons geconvergeerd vast en mobiel netwerk is hierin essentieel. Onze ambitie is duidelijk: bij Telenet gaan we voor een steeds betere, veiligere, snellere en krachtigere beleving.  

 
 
Chaussée d'Amour

Inspirerend
entertainment

Entertainment is dé reden waarom mensen connectiviteit nodig hebben en erop vertrouwen. Niets schept een sterkere band dan emoties samen beleven. Daarom bieden wij onze klanten sterk entertainment aan.

We stellen internationale content van topkwaliteit beschikbaar, maar we spelen ook een belangrijke rol in lokale media productie. We willen dé toonaangevende entertainmentprovider zijn. Bij ons kan je terecht voor top entertainment, op eender welk toestel, op eender welk moment.

 
 
Zelfstandige met tablet

Superieure businessoplossingen

Digitaal is een feit en alle ondernemers en ondernemingen moeten de ommeslag maken. Telenet Business wil hen helpen om de digitale uitdagingen om te zetten in opportuniteiten. Dit doen dag in dag uit meer dan 500 Telenetters door de strafste businessoplossingen aan te bieden met de beste dienstverlening. Zo willen we erin slagen om samen verder te groeien. Want hoe succesvoller onze Belgische ondernemingen zijn, hoe groter onze glimlach.

 
 
Vrienden kijken tv

"Amazing Customer Experience"

Onze klant is koning. We willen onze klanten steeds opnieuw overdonderen met unieke ervaringen en extra diensten.