Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

Entertainment is dé reden waarom mensen connectiviteit nodig hebben en erop vertrouwen. Niets schept een sterkere band dan emoties samen beleven. Daarom bieden wij onze klanten sterk entertainment aan.


We stellen internationale content van topkwaliteit beschikbaar, maar we spelen ook een belangrijke rol in lokale media productie. We willen dé toonaangevende entertainmentprovider zijn. Bij ons kan je terecht voor top entertainment, op eender welk toestel, op eender welk moment.

Meeslepend entertainment in
'The Park'

cast De Dag

In mei 2018 lanceerden wij ‘The Park’: een eventlocatie waar bezoekers worden ondergedompeld in ‘virtual reality’ ervaringen. In teams van 5 personen kan jong en oud zich laten onderdompelen in een adembenemende wereld vol verrassingen: met een VR-bril en een rugzak met sensoren wandel je een levensecht decor binnen waarin jouw team de hoofdrol speelt.

 
 

Lokale
contentcreatie

cast De Dag

In mei 2016 lanceerden we Chaussée d’Amour, onze allereerste eigen tv-serie. Het was de meest opgevraagde serie in de geschiedenis van Play en Play More. Vanaf 26 maart is onze volgende meeslepende serie ‘De Dag’ te zien in Play en Play More. De Dag is een productie van FBO met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds/Mediafonds.

 
 

Play, Play More en Play Sports

Play logo

Play en Play More combineren lokale content met een uitgebreide collectie van internationale films en series. Daarnaast is Telenet ook ‘Home of HBO’ in België en daar zijn we uitermate trots op.


Play Sports maakt van sport kijken dan weer een échte beleving. We bieden een breed scala aan sporten en zorgen voor een unieke kijkervaring via onze mobiele app.

 
 

Participatie in De Vijver Media

De Vijver Media

We hebben een participatie van 50% in De Vijver Media en dat geeft ons toegang tot het creatieve brein van het productiehuis Woestijnvis. We werken ook samen met de zenders VIER en VIJF en dat laat ons toe te experimenteren met de convergentie tussen internet en tv.