Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Superieur geconvergeerde connectiviteit

 
 
 
 

Telenet heeft de ambitie om de beste aanbieder te zijn van geconvergeerde entertainment- en businessoplossingen in België. Om trouw te blijven aan onze visie om een leider te zijn via superieure netwerken en platformen, investeren we in de upgrade en modernisering van onze vaste en mobiele netwerken.

 

Onze solide netwerkinfrastructuur is de ruggengraat van onze diensten. Het helpt bedrijven groeien en zorgt ervoor dat onze klanten ten volle kunnen genieten van onze producten. Onze technologie moet feilloos werken: onderweg, thuis en op het werk. En op elk toestel, op  elk moment. Ons geconvergeerd vast en mobiel netwerk is hierin essentieel. Onze ambitie is duidelijk: bij Telenet gaan we voor een steeds betere, veiligere, snellere en krachtigere beleving.    

Investeringen in ons vast netwerk: een gigasnel netwerk bouwen

In augustus 2014 lanceerden we het Grote Netwerf-project waarbij we 500 miljoen euro investeren om ons vast kabelnetwerk om te bouwen tot een giganetwerk. In 2019 werd dit investeringsproject succesvol afgerond waardoor Vlaanderen en Brussel nu toegang hebben tot GIGA-internet.

 
 

Geweldige ervaring onderweg creëren

Elke 12 maanden verdubbelt het mobiele dataverbruik. Connectiviteit ‘on the go’ is een belangrijke pijler in onze strategie. Daarom hebben we de voorbije jaren 250 miljoen euro geïnvesteerd om ons mobiel netwerk uit te breiden en te verbeteren.