Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
Contact
x
 
Chat
Momenteel niet beschikbaar
 
 
 
 
 
 

Supersnel internet
overal in huis

100% familyproof.

WIGO
9 GB

€ 103

80
per maand

3 maanden lang

€ 103

80
per maand

3 maanden lang

WIGO
9 GB

 
 

Op eigen benen?
Met Telenet heb je alvast een zorg minder!

Onbeperkt
internet + tv

€ 81,10

40/mnd

6 maanden lang

 
 

Stream, like en
share onbeperkt
met Kong
Unlimited

Echt helemaal onbeperkt* surfen, bellen en sms'en? Kies Kong Unlimited en krijg nu € 250 korting op een iPhone (XR, XS, XS Max) of Samsung (S9, S9+).

Tot

250

korting

op je favoriete smartphone

Bij Kong Unlimited

€ 43

/mnd

Tot

250

korting

op je favoriete smartphone

Bij Kong Unlimited

€ 43

/mnd

Stream, like en
share onbeperkt
met Kong
Unlimited

Echt helemaal onbeperkt* surfen, bellen en

sms'en? Kies Kong Unlimited en krijg nu € 250

korting op een iPhone (XR, XS, XS Max),

Samsung (S9, S9+) of € 200 korting

op een Samsung (S10, S10+).

 
 
 
 
 
Play

Zoveel topseries om
fan van te worden

Word nu Play en kijk 1 maand gratis.

Promotie enkel geldig voor WIGO,
Whop en Whoppa klanten.

kijk

1 maand
gratis

 
 

Voorwaarden

Telenet klantenprijs:

Aanbod geldig vanaf 21/02 t.e.m. 07/03 zolang de voorraad strekt. Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, Telenet TV (digitale TV), vaste telefonie of mobiele telefonie (uitgezonderd Prijs volgens verbruik) (hierna, de “Telenet-Diensten”).

 

Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten. Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting. De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden. Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden. ‘Gratis Galaxy Buds: info en voorwaarden op www.samsung.com/be/pre-order

Installatie en activering

Onbeperkte* mobiele data inbegrepen in Kong Unlimited:

Verbruik in België: Eens het verbruik een volume van 20 GB/maand overschrijdt, kan een actie van de klant gevraagd worden om verder te kunnen blijven surfen gedurende de rest van de aanrekeningsperiode en/of kan Telenet de mobiele internetsnelheid verlagen tot 512 kbps.

Verbruik in de rest van de EU-zone: Eens het verbruik een volume van 16 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan normale snelheid aan 0,0054 euro (incl. btw) per MB.

 

Onbeperkt* bellen en sms’en inbegrepen in Kong Unlimited:

Bellen en sms’en binnen de EU-zone - met uitzondering vanuit België naar het buitenland, van/naar speciale nummers en diensten van derde partijen – zijn inbegrepen in de prijs van het abonnement.

 

*Op voorwaarde van een normaal gebruik, zoals hier gedefinieerd.