Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 
 
 
Solden

Beeldige kortingen
tot wel €250.

Speciaal voor Telenet-Klanten
 
 
 
 
 
 
Black Friday

Beeldige kortingen
Tot wel €250.

Ontdek alle kortingen
 
 
 
Solden

Beeldige kortingen
Tot wel €250.

Ontdek alle kortingen
 
 
 
 
 

Onbeperkt
internet op kot

Voor al die groepswerken
hé mama.

 
 
  
Kotaanbod
 
25
Per maand
 
 
   

Onbeperkt
internet op kot

Voor al die groepswerken
hé mama.

Kotaanbod
 
25
Per maand
 
 
 
 
 
 

Voor het eerst
alleen wonen?
Chill!​

 
 
Korting
25
Per maand
Gedurende 6 maand(en)
  
 
 

Voor het eerst
alleen wonen?
Chill!​

Korting
25
Per maand
Gedurende 6 maand(en)
 
 
   
 
 
 
 

Logo Streams 

Logo Streams 

Topseries
van overal
en van bij onz

Kijk
1 maand

gratis

Kijk
1 maand

gratis

 
 

Kijk 1 maand
gratis

 
 
 
 

Ga voor een
slimme deurbel en slot

 
 
Tot
50
Korting
Speciaal voor
Telenet klanten
  
 
 

Ga voor
een slimme deurbel
en slot

 
 
Tot
50
Korting
Speciaal voor
Telenet klanten
  
 
 
 
 

Voorwaarden

Telenet TV kijken op al je schermen: De Telenet TV-app/Telenet TV yelo-app/websitekan enkel gebruikt worden door klanten die minstens een abonnement voor Telenet internet en Telenet TV hebben. Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd Telenet TV kan kijken, is beperkt. Raadpleeg www.telenet.be/beperkingentvapp voor meer info.

 

Onbeperkt surfen: Bij intensief gebruik tijdens piekuren, kan de internetsnelheid tijdelijk worden beperkt. Telenet netwerkbeheer is van toepassing; meer info, zie www.telenet.be/internetgebruik.

Streamz promo:

Winterpromo:

Aanbod van een LG 50” UHD 4K SMART TV UP7500 SERIE voor €169 i.p.v €499 of Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE + keyboard cover voor €99 i.p.v €449 of JBL Soundbar Bar 5.0 Multibeam voor €149 i.p.v. €349.  Aanbod enkel geldig voor nieuwe of bestaande particuliere Telenet-klanten, op voorwaarde dat:

 

1.  de klant in de periode van 15/11/2021 t.e.m. 31/01/2022 
(i) een nieuwe ONE(up)-overeenkomst afsluit voor installatie in een postcodegebied in Vlaanderen of Brussel waar Telenet beschikbaar is (Niet geldig voor klanten die downgraden van een bestaande ONEup naar ONE of die overstappen van een niet ONE(up) overeenkomst naar een ONE(up) overeenkomst) of
(ii) een extra betalende mobiele simkaart toevoegt aan de bestaande ONE(up)-overeenkomst of 
(iii) overgaat van een niet ONE(up) overeenkomst naar ONE(up) en daarbij een (extra) betalende mobiele simkaart toevoegt aan zijn totaal aantal betalende sim kaarten bij Telenet of 
(iv) overgaat van ONE naar ONEup (hierna, de “ONE(up)”-overeenkomst”)

 

2.   de klant het toestel aankoopt via de Telenet-webshop (toestellen.telenet.be) binnen de 2 maanden na activering van de ONE(up)-overeenkomst of toevoeging van de extra betalende simkaart aan de bestaande ONE(up)-overeenkomst, zolang de voorraad strekt. Aanbod beperkt tot 1 toestel per klant. Niet cumuleerbaar met andere promoties.

 

De klant kan zijn ONE(up)-overeenkomst steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant zijn ONE(up)-overeenkomst echter binnen de 12 maanden na aankoop van het toestel beëindigt of wijzigt naar een productcombinatie die geen recht geeft op bovenstaande promotie, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden. Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maanden in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden. Vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële fouten, vergissingen en/of wijzigingen. 

 

Klanten die bij hun ONE(up) -overeenkomst kiezen voor Telenet TV flow en na activering de LG 50” UHD 4K SMART TV UP7500 SERIE bestellen hebben recht op een gratis chromecast. Klanten zullen na bestelling van hun TV op de hoogte gebracht worden hoe ze deze kunnen bestellen. De chromecast kan besteld worden van 15/11/2021 t.e.m. 31/03/2022. 


Andere promoties te ontdekken in uw dichtstbijzijnde Telenetshop.

 

Info en voorwaarden op telenet.be V.U.: Telenet bv • Liersesteenweg 4 • 2800 Mechelen