Jobs in sales bij Telenet

Welkom bij Telenet!

Bij Telenet zijn we – terecht – trots op onze producten en services. Dat ze ‘zichzelf verkopen’ is misschien wat té sterk uitgedrukt, maar als salestalent mag je wel aan de slag met een bijzonder straf en een bijzonder breed aanbod. Het gaat van mobile tot security en IT, waardoor een job in sales bij Telenet zowel de pure verkoop covert als de meer technische kant van zaken. Je voelt het misschien al aan: in deze context kun jij naar hartenlust doorgroeien en/of je specialiseren.

Ontdek hoe magisch teamwork kan zijn

Ah, de salescollega’s. Soms zie je ze even niet, maar … ze zijn er wel. Altijd. En voor mekaar. Met veel plezier. Da’s de magie van teamwork bij Telenet! Bij ons doen we alles samen. Targets behalen, presentaties geven, je netwerk uitbreiden, deals binnenhalen … Je staat er nooit alleen voor.

Klaar om aan de slag te gaan bij Telenet?

We halen alles uit de kast om jou te verwelkomen. Maar ook na je onboarding blijven we erover waken dat je je goed voelt bij ons, met thuiswerkopties, wellbeing-initiatieven, veel autonomie, en ga zo maar door. 

Dit hebben we jou te bieden
  • Een heel competitief pakket aan personaliseerbare voordelen, met onder meer mogelijkheid tot een bedrijfswagen en korting op Telenetproducten
  • Een job in sales in een uitdagende markt in volle ontwikkeling
  • Veel kansen om (door) te groeien, in alle richtingen
  • Een flexibele job bij een werkgever die jou op de eerste plaats zet
Daarom ben jij een match voor ons
  • Duurzame klantenrelaties opbouwen en onderhouden is je ding
  • Je bent betrouwbaar en nauwgezet in je communicatie en administratie
  • Je kent de noden van je klanten en laat geen kansen onbenut
Om even bij stil te staan
  • Je wacht niet tot er opportuniteiten opduiken, maar creëert ze zelf
  • Telenet is constant in verandering. Van de chaos die dat al eens met zich meebrengt, maak jij geen punt. Integendeel: zo heb je ’t graag
  • Je werkt op commissie, dus een deel van je loon is afhankelijk van je targets

’s Morgens bijpraten met een koffie is de start voor elke goeie werkdag.

Paul & Werner

Interessant voor jou

Regional Account Manager

Als Regional Account Manager ga je op zoek naar nieuwe kmo- of SOHO-klanten binnen jouw specifieke regio. Je hebt geen vaste portefeuille, maar omdat je zo voor onze klanten klaarstaat, weten ze jou algauw te vinden. Je fungeert dus als Telenet-aanspreekpunt, en je werkt voornamelijk op onze connectiviteitsproducten.   

Specialized Sales 

Of het nu gaat over contactcenter-oplossingen, mobility of cybersecurity: de klantvragen die iets te specifiek zijn voor de algemene Accountmanagers, komen terecht bij jou en je Specialised Sales-collega’s. Jullie zijn elk expert in jullie eigen domein, maar werken wel nauw samen met de Accountmanagers. 

(Key) Accountmanager Large Enterprises 

Een interessante opportuniteit gespot? Jij zet de demarrage in om onze klantenportefeuille te doen groeien. En daarna zet je de salesfiets nog niet aan de kant, want je blijft klanten persoonlijk opvolgen. Je focust op multinationals en zit in de kopgroep met de Salesmanagers en een getraind team collega-Key Accountmanagers.

Sales Administrator

Als Sales Administrator steek je een flinke groeispurt in gang binnen ons klantenportfolio. Je haalt opdrachten binnen, beheert onze aanbiedingen en biedt administratieve support. Je bouwt bruggen tussen klanten en afdelingen, zodat iedereen met een tevreden gevoel de laptop toeklapt of de telefoon neerlegt. 

Solliciteren bij Telenet? Komt voor mekaar!

Stap 1

Je reageert op een vacature door je cv en motivatiebrief in te sturen. Al dan niet met een strik errond. 

Stap 2

Tijd voor een babbel met de hiring manager en een recruiter. De job, het team, onze verwachtingen en de jouwe: alles komt aan bod. 

Stap 3

In een laatste fase maak je kennis met de director. Solliciteer je als Regional Accountmanager? Dan volgt er nog een assessment, voor een compleet zicht op jouw sales-skills.  

Gezocht

Gezocht

Collega’s die ’t voor mekaar krijgen

Zin om mee dingen te doen bewegen?
Heb je nog vragen?

Onze recruiter Brecht helpt je graag verder!