Bij Telenet mag je je stempel drukken en je kans grijpen.   We zijn er voor jou – en voor mekaar. 

Waar we voor staan en voor gaan 

Levens beter/leuker/rijker maken

Onze technologie helpt gezinnen en bedrijven vooruit. Zo maken wij met onze ‘tech’, maar vooral met ons team, de wereld een stukje beter. Voor de jongere die zo meer plezier haalt uit haar schoolwerk. Voor de oudere die zo contact houdt met zijn omgeving. Voor de ondernemer die zo haar zaak doet groeien. Voor al wie dankzij technologie gezonder leeft of van welverdiende ontspanning geniet. Daar zijn we trots op. 

De Telenet-vibe

Ons enthousiasme is aanstekelijk, en onze goesting om uitdagingen aan te gaan grenzeloos. Soms hollen we onszelf voorbij, maar da’s niet erg. Want we zijn er voor mekaar. Bij Telenet kom je terecht in een warme bende die een patent heeft op plezier maken. Of dacht je misschien dat die vette knipoog per toeval in ons logo stond?   

Kansen grijpen? Kunnen we.

Bij Telenet volgen we niet gewoon veranderingen: we brengen ze op gang en grijpen de kansen die zo ontstaan. Of dat betekent dat we altijd recht op ons doel afgaan? Niet per se. Het is oké om omwegen te maken, op je stappen terug te keren of je af te vragen wat je volgende move gaat zijn. Meer nog: we helpen je daarbij. 

’Voor mekaar’: zo werken we bij Telenet

Bij Telenet doen we dingen bewegen – voor jou, voor mekaar. We verbeteren de wereld zelfs, als ’t effe kan. Hoe? Doordat we met 3.500 straffe medewerkers de handen in elkaar slaan. Die samenwerking verdient het om in de spotlights te staan. En wel hier! Zó is het dus om bij Telenet te werken …

Jezelf kunnen zijn. Voor 100%.

We zetten mensen op de eerste plaats en zorgen voor een inclusieve werkomgeving die aan de meest uiteenlopende noden tegemoetkomt – dus ook aan de jouwe. We zijn flexibel, want we hebben het volste vertrouwen in jou en willen dat je je goed voelt bij ons.  

Heb je nog vragen?

Onze recruiter Emma helpt je graag verder!