Datajobs bij Telenet

Welkom bij Telenet!

Interpreteren, analyseren, adviseren, ... Da’s onze core business. Daarom spelen data een hoofdrol bij Telenet. We gebruiken ze om oplossingen te bedenken waar onze klanten en onze werking beter van worden. Maar uitleggen wat je in ons data-team precies zal doen, is geen eitje.

Onze sector is gevarieerd en we zoeken dus ook flink wat verschillende profielen. Maar of je nu als Data Scientist of als Data Engineer aan de slag gaat: je levert een cruciale bijdrage aan de toekomst van Telenet. Dankzij jou kunnen we de juiste klanten targetten, impactvolle campagnes lanceren en belangrijke knopen doorhakken. En omgekeerd kom jij bij ons aan je trekken, want Telenet is een unieke omgeving om met data te werken. We investeren namelijk op grote schaal in een schat aan data en blijven zo altijd een stapje voor.

Wij zijn er voor mekaar. En voor de camera!

Klaar om aan de slag te gaan bij Telenet?

We halen alles uit de kast om jou te verwelkomen. Maar ook na je onboarding blijven we erover waken dat je je goed voelt bij ons, met thuiswerkopties, wellbeing-initiatieven, veel autonomie, en ga zo maar door. 

Dit hebben we jou te bieden
  • Een innovatieve en mensgerichte werkgever
  • Een betekenisvolle job waarin je er mee voor zorgt dat we relevant zijn én blijven
  • Een gezonde werk-privébalans en unieke Telenet-voordelen
Daarom ben jij een match voor ons
  • Je haalt het maximum uit de beschikbare data
  • Een uitdagende omgeving stimuleert je om te groeien
  • Je zorgt voor de fundamenten waarop onze tribes kunnen bouwen
Om even bij stil te staan
  • Telenet is constant in verandering. Dat dit soms een haperend proces met zich meebrengt, maak jij geen punt van. Integendeel: zo heb je ’t graag
  • Je voelt je thuis in een agile werkomgeving 
  • Blijven bijleren is cruciaal om bij te blijven

Interessant voor jou

Data Scientist

Als Data Scientist gebruik je data om in de hoofden en harten van onze klanten te kijken. Je ontdekt wat hen drijft, en bouwt op basis van die info modellen om te voorspellen hoe onze klanten zich gaan gedragen en op welke problemen ze zullen botsen. Zo kunnen we hen de proactieve en persoonlijke service aanbieden die ze verdienen. 

CRM Analyst

We zitten bij Telenet op een berg databronnen die ons helpen om het gedrag van onze klanten te doorgronden én te voorspellen. Als CRM Analyst breng je die inzichten en modellen tot leven, door ze toe te passen in elke interactie met ons klantenbestand. Jij gaat pas tevreden slapen als de noden van onze klanten netjes in onze businessdoelen klikken – en andersom. 

Data Analyst

Je helpt onze organisatie om knopen door te hakken – niet op buikgevoel, maar op basis van feiten en data. Die vertaal jij namelijk naar heldere inzichten en rapporten om de customer experience en onze bedrijfsprestaties te verbeteren. Je kent onze business dus door en door, en krijgt een kick van data omzetten in tastbare resultaten.

Data Architect

We willen data écht met ons dna verweven, en onze data assets nog beter beheren. Als Data Architect waak je over de kwaliteit, vindbaarheid en beschikbaarheid van onze data. Verder schrijf je mee aan onze langetermijnstrategie voor data en onze algemene data-architectuur, en ben je mee met de nieuwste data-, AI-, ML- en reporting-oplossingen die een meerwaarde zouden kunnen betekenen voor Telenet. 

Data Engineer

Als Data Engineer leg je ons datalandschap mee aan. Van de populairste filmpjes tot de meest verkochte producten of het aantal gepleegde telefoontjes: jij zorgt ervoor dat de meest uiteenlopende soorten data correct verwerkt raken. Mede dankzij jou biedt Telenet een excellente klantenservice, want de laatste cloud-technologieën en automatiseringsoplossingen liggen aan jouw voeten, en zo reik je je collega’s de near-real-time info aan die ze nodig hebben.  

Data Strategist

Je haalt het maximum uit de indrukwekkende mogelijkheden van data en analytics. Dat doe je via blueprinting (je helpt collega’s om via data het verschil te maken in hun job), implementatie (per kwartaal werk je hiervoor samen met een bepaald team, volgens onze beproefde ‘click in’-methode) en training (je zorgt dat collega’s helemaal mee zijn door met hen samen te werken op analytics-topics, en door workshops te geven over onze data-aanpak). 

Solliciteren bij Telenet? Komt voor mekaar!

Stap 1

Je reageert op een vacature door je cv en motivatiebrief in te sturen.

Stap 2

Eén van onze recruiters belt je zo snel mogelijk op. Vuur tijdens dit gesprek gerust je eerste vragen af. 

Stap 3

Tijd voor een babbel met hr, om te kijken of jij de Telenet-vibe voelt. ‘Company fit’, quoi?

Stap 4

Je leert je people manager en eventueel je toekomstige collega’s kennen. Zo krijg je een helder beeld van de job. 

Stap 5

Als je de hiring manager nog niet ontmoette, dan is nu het moment. We vragen je eventueel nog om een case uit te werken. 

Ons sollicitatieproces is natuurlijk niet in steen gebeiteld. Heb je tijdens je parcours specifieke vragen, dan plannen we gewoon een gesprek in met de Telenetter die daar het beste op kan antwoorden. Simpel. 

Gezocht

Gezocht

Collega’s die ’t voor mekaar krijgen

Zin om mee dingen te doen bewegen?
Heb je nog vragen?

Onze recruiter Margot helpt je graag verder!