Jobs in Digital Design en Digital Solutions bij Telenet

Welkom bij Telenet!

Als Digital-teamlid werp je je kritische geest, creativiteit en klantgerichtheid in de strijd om digitale deliverables af te leveren waar de sector een puntje aan kan zuigen. Je slaagt erin om complexe zaken te transformeren tot iets ‘aha’-eenvoudigs, en om van Telenet dé referentie te maken op het vlak van connectiviteit, entertainmentplatformen en meer. Want voorop blijven in een digitale wereld en klanten helpen om hetzelfde te doen: daar gaat het om. Daarvoor ga je tot het uiterste, in gepassioneerde, multidisciplinaire squads. Omringd door Developers, Business en Software Analisten, Architecten, Tech Leads, Personalisatie-experts, UX en Journey Designers realiseer je het volle potentieel van digital.

Design & Solutions

Ons digital team barst van het talent. Digitale experten, UX/UI en Journey Designers (Design) combineren hun skills met die van de Front en Back End Developers (Solutions). Van het uittekenen van een digitale roadmap tot de implementatie van alle mogelijke digitale diensten en oplossingen, alles draait om het gebruiksgemak voor de klant. Business Analisten en Product Managers slaan de brug met de business, want voor de perfecte customer journey gaan we heel ver. Onze producten en features blijven we continu afstemmen op de vragen en behoeftes van onze klanten en hun digitale touchpoints houden we on top of the game. Dat krijgen we voor mekaar.  

Wij zijn er voor mekaar. En voor de camera!

Klaar om aan de slag te gaan bij Telenet?

We halen alles uit de kast om jou te verwelkomen. Maar ook na je onboarding blijven we erover waken dat je je goed voelt bij ons, met thuiswerkopties, wellbeing-initiatieven, veel autonomie, en ga zo maar door. 

Dit hebben we jou te bieden
  • Een innovatieve en mensgerichte werkgever
  • Een betekenisvolle job waarin je de digitale toekomst van Telenet mee vormgeeft
  • Een uitdagende omgeving die persoonlijke ontwikkeling aanmoedigt
Daarom ben jij een match voor ons
  • Je haalt het maximum uit de beschikbare data en platformen
  • Een uitdagende omgeving stimuleert je om te groeien
  • Je legt de fundamenten waarop Telenet kan bouwen
Om even bij stil te staan
  • Telenet is constant in verandering. Van de chaos die dat al eens met zich meebrengt, maak jij geen punt. Integendeel: zo heb je ’t graag
  • Je voelt je thuis in een agile werkomgeving
  • Blijven bijleren is cruciaal om bij te blijven

We delen alles met elkaar als team: de verantwoordelijkheden én het succes.

Nadia & Tom

Interessant voor jou

Fullstack Developer

Als Fullstack Develop vertaal je je klantennoden en -verhalen naar een gepaste architectuur en dito oplossing, samen met interne en externe experts. Je implementeert en documenteert, en je schrijft zowel unit- en integratietests als code van topkwaliteit. Verder neem je de code van consultants en partners onder de loep. Met het ene oog hou je de deadlines en de Telenet-waarden in de gaten; met het andere speur je naar verbetermogelijkheden – zowel op technisch als op organisatieniveau. 

Product Manager

Onze ideale Product Manager is de drijvende kracht achter de strategie en stemt de digitale roadmap af op de algemene Telenet-strategie. Je weet wat er leeft bij de klant en de concurrentie, en in het digitale landschap. Je leidt de ontwikkeling en lancering van onze producten in goeie banen en monitort hun performance. Je bent een cruciale spilfiguur, die zowel de belangen van de klant als van de interne stakeholders ter harte neemt, en die aanbevelingen doet naar het leadership rond scope, timings en budgetten.

UX/UI Designer

Als UX/UI Designer trakteer je onze klanten op digitale oplossingen die al net zo vertrouwd aanvoelen als hun kamerjas. Je zorgt voor intuïtieve concepten, designs en ervaringen, campagnes en applicaties. Daarvoor breng je een flinke lading UX/UI-kennis binnen in je multidisciplinaire squad, waar je zonder uitzondering de stem van de klant vertegenwoordigt. Als een kameleon pas je je moeiteloos aan verschillende contexten, domeinen en projecten aan. 

Solliciteren bij Telenet? Komt voor mekaar!

Stap 1

Je reageert op een vacature door je cv en motivatiebrief in te sturen. Al dan niet met een strik errond. 

Stap 2

Eén van onze recruiters belt je zo snel mogelijk op. Vuur tijdens dit gesprek gerust je eerste vragen af. 

Stap 3

Tijd voor een babbel met hr, om te kijken of jij de Telenet-vibe voelt. ‘Company fit’, quoi?

Stap 4

Je leert je people manager en eventueel je toekomstige collega’s kennen. Zo krijg je een helder beeld van de job. 

Stap 5

Als je de hiring manager nog niet ontmoette, dan is nu het moment. We vragen je eventueel nog om een case uit te werken. 

Ons sollicitatieproces is natuurlijk niet in steen gebeiteld. Heb je tijdens je parcours specifieke vragen, dan plannen we gewoon een gesprek in met de Telenetter die daar het beste op kan antwoorden. Simpel. 

Gezocht

Gezocht

Collega’s die ’t voor mekaar krijgen

Zin om mee dingen te doen bewegen?
Heb je nog vragen?

Onze recruiter Margot helpt je graag verder!