Zet je technische skills aan het werk in customer care

Direct vast werk, kansen om te groeien, straffe collega’s én een schoon pakket?

We zoeken dringend customer service medewerkers in Mechelen of Sint-Truiden!

Welkom bij Telenet!

Bij Customer Service reik je onze klanten juiste en zo volledig mogelijke antwoorden aan. Thuis op je pantoffels of op kantoor, via chat, telefoon of mail . Aan variatie geen gebrek. Groeien en kansen krijgen? Evengoed check. En dat vast contract? Dat steek je meteen op zak.

Technische customer wat?

Technische customer service – ofwel de technische klantendienst. Hier krijg je de ruimte om jezelf te zijn, te groeien en onze residentiële en kleine zakelijke klanten met je technische kennis vooruit te helpen. En met technische kennis bedoelen we niet ‘heb je de tv al eens aan en uit gezet’. We willen de beste ervaring voor onze klanten en tegelijk ook voor jou. Daarom is jouw work-life balance voor ons even belangrijk als voor jou. Level up your career. Klaar voor a new quest?

Jouw challenges

Jouw nerdy side is exact wat we zoeken! Jouw technische skills zijn perfect voor deze job. Jij denkt en reageert zó snel waardoor je problemen makkelijk omzeilt. Je communiceert met klanten via verschillende kanalen maar toch behoud je een duidelijke overview. Je bouwt een vertrouwensband op met de klanten en met al je kennis help je klanten in no time verder.

Dit hebben we jou te bieden

Wij stomen je klaar, zodat jij kan groeien

Een warm team, groeimogelijkheden in alle richtingen en een goeie work-life balance maken deel uit van je job. Maar er is meer. Je krijgt bij je start een intensieve opleiding waarna je vol vertrouwen aan de slag kunt. Na drie maanden kun je zelfs tot 60% van thuis werken. En doorgroeien, dat kan bij Telenet altijd, in elke richting.

Solide salarispakket

Een solide salarispakket met heel wat extralegale voordelen. Eco- en maaltijdcheques, thuiswerkvergoeding, woon-werkvergoeding, hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en korting op de Telenet-diensten.

Meer dan werken alleen

Een werkplek with a view in Sint-Truiden, zicht op de voetbalvelden van STVV of een werkplek op het hoofdkantoor in Mechelen. Je zult er ongetwijfeld meer doen dan werken alleen. De Coffee Corner, Juice Bar en restaurant met uitgebreide kaart of het padelveld … You name it.

Ik was zelf al een beetje technisch aangelegd maar de job heeft mij nog verder doen openbloeien.

Solliciteren bij Telenet? Komt voor mekaar!

Stap 1

We bellen je op voor een korte screening. Jij stelt jouw vragen, wij de onze. Zo doen wij een eerste selectie. 
 

Stap 2

Vervolgens bezorgen we je een persoonlijkheidstest en een proef waarbij we onder meer peilen naar je vermogen om logisch te redeneren.

Stap 3

Er volgt een dieptegesprek van een uur en checken we je referentie(s).

Stap 4

Afsluiten doen we met jouw krabbel onder een vast contract?

Gezocht

Gezocht

Collega’s die hun technische skills aan het werk zetten

Word tech advisor
Heb je nog vragen?

Onze recruiter Nathalie helpt je graag verder!