Jobs in marketing en communicatie bij Telenet

Welkom bij Telenet!

Een job in marketing en communicatie waarmee je impact maakt? Komt voor mekaar. Telenet is een marketing-gedreven organisatie waar je alles – of toch héél wat – uit de kast mag halen. Bij ons heb je een rechtstreeks effect op het beeld dat prospects van ons krijgen, en van de ervaring die klanten bij ons beleven.

 

We maken de digitale wereld voor hen toegankelijk en werpen daarvoor niet alleen onze marktinzichten in de strijd, maar ook onze toffe campagnes en tal van verschillende communicatiekanalen. Met knappe strategieën creëren we innovatieve producten en diensten op maat van de klant én zetten we ze – stevig! – in de markt.

Agile als altijd

Onze marketing- en communicatie-afdelingen werken op een agile manier. Je krijgt er dus een flinke dosis verantwoordelijkheid en autonomie, overgoten met een al even flinke scheut teamspirit. Bij Telenet zijn we er voor mekaar! 

Klaar om aan de slag te gaan bij Telenet?

We halen alles uit de kast om jou te verwelkomen. Maar ook na je onboarding blijven we erover waken dat je je goed voelt bij ons, met thuiswerkopties, wellbeing-initiatieven, veel autonomie, en ga zo maar door. 

Dit hebben we jou te bieden
  • Een innovatieve werkomgeving met heel wat ondersteunende diensten
  • De ruimte om eigen ideeën de kans te geven om te groeien
  • Een interne cultuur die mensen centraal zet, met oog voor een goeie werk-privébalans
Daarom ben jij een match voor ons
  • Verantwoordelijkheid nemen in je werk en binnen je team: dat vind je evident
  • Samenwerken motiveert je om het beste van jezelf te geven
  • Om mensen te connecteren ga je elke dag tot het uiterste
Om even bij stil te staan
  • Je voelt je als een vis in het water in een agile omgeving
  • Je kunt om met de snelle veranderingen in je vakgebied
  • Blijven leren is essentieel tijdens je traject
Quotation mark

Tof dat je werkgever even hard voor jou supportert als de collega’s voor elkaar.

Marie & Isabelle

Interessant voor jou

Marketing Manager

Je commercialiseert onze producten voor een aantal specifieke doelgroepen, afhankelijk van de tribe of squad waartoe je behoort, en/of voor het STP-proces (Segmentation, Targetting en Positioning). Je geeft onze customer value propositions vorm en bent de spil tussen Sales & Care, Product Management, MarCom en andere stakeholders.

Team Manager

Wanted: een verhalenverteller die Telenet op de kaart zet, en die zowel intern als extern ons imago, onze reputatie en ons succes een boost geeft. Je bedenkt, creëert en coördineert communicaties die de juiste doelgroepen bereiken, over de verschillende kanalen heen. Al wat we de wereld in sturen, ligt dankzij jou in lijn met onze merken. 

Product Manager

Jij spreekt als geen ander de taal van de klant. Zo optimaliseer je ons portfolio: je (her)ontwerpt producten en diensten die naadloos overeenstemmen met de trends van de markt en de huidige en toekomstige noden van onze klanten. Je houdt onze customer value propositions tegen het licht én blinkt ze op.

Solliciteren bij Telenet? Komt voor mekaar!

Stap 1

Je reageert op een vacature door je cv en motivatiebrief in te sturen. Al dan niet met een strik errond. 

Stap 2

Eén van onze recruiters belt je zo snel mogelijk op. Vuur tijdens dit gesprek gerust je eerste vragen af. 

Stap 3

Tijd voor een babbel met de hiring manager en een recruiter. De job, het team, onze verwachtingen en de jouwe: alles komt aan bod.

Stap 4

Tot slot doe je een assessment. We vragen je bijvoorbeeld om een groepscase en een kleinere individuele case uit te werken.  

Gezocht

Gezocht

Collega’s die ’t voor mekaar krijgen

Zin om mee dingen te doen bewegen?
Heb je nog vragen?

Onze recruiter Annelore helpt je graag verder!