Jouw expertise past perfect in onze innovatieve omgeving

Problem solver? Bij Telenet zit je goed. Héél goed zelfs.

Helemaal gek van data, digital and all things tech? Dan hebben we je bij Telenet heel wat te bieden. Niet alleen omwille van onze padelvelden of hippe juice- en coffeebar. Maar wel omdat we uitzonderlijk veel expertise in huis hebben, werken met baanbrekende technologieën en een schat aan data, en met veel goesting technologische uitdagingen aangaan. Maak jij van Telenet ook jouw tech playground?

Veel expertise onder één dak:

Engineering & IT
Data
Digital

Morgen krijgen we vandaag voor mekaar

Hoe schakelen we generatieve AI in om slimmer te werken? Hoe beschermen we onze klanten beter tegen phishing berichten? Hoe draagt ons 5G netwerk bij aan een veiligere haven? En kunnen robots voorkomen dat er problemen opduiken op het netwerk? Het is maar een greep uit de projecten waar onze tech, data en digital experts aan werken. We startten recent trouwens ook projecten binnen de energiesector. Everything is digital.

Telenet op Nerdland Festival

In 2023 werd het al snel duidelijk: de “next gen” speelt even graag met tech als wij. Ook dit jaar zijn we present op hét wetenschapsfestival! Kom langs op onze stand, zet je game face op en durf spelen met tech. Je staat versteld van wat we allemaal voor mekaar krijgen met technologie.

Tech omarmen, jou omarmen

We houden van tech , maar we houden nog meer van mensen. Zo geven we je het vertrouwen om flexibel te werken. We geloven daarnaast dat samen werken en leven met verschillende leeftijden en culturen je blik op de wereld verruimt. Sense of belonging is meer dan een hip begrip. Want ’t zijn net die echte mensen die onze digital services zo sterk maken.

Gezocht

Gezocht

Collega’s die ’t voor mekaar krijgen

Zin om mee dingen te doen bewegen?