Engineering jobs
bij Telenet

Welkom bij Telenet!

Als lid van onze engineering teams ontwerp je toonaangevende vaste en mobiele netwerken. Je bedenkt betrouwbare, future-proof connectiviteitsoplossingen en premium producten voor zowel Telenet-klanten als -medewerkers. En je expertise komt bij ons volledig tot haar recht. Je drukt er namelijk je stempel mee op een innovatieve omgeving die voortdurend beweegt. Ook jij staat trouwens niet stil: we stimuleren groei (in alle richtingen) en bieden uitgebreide traingingsprogramma’s aan. 

Scoor certificaten … en sweaters!

Om koploper te blijven in technologie en innovatie, biedt Telenet je voortdurend kansen om bij te leren en te groeien –on the job, dankzij trainingen, en via CCSA-, AWS-, Python-, Terraform- en andere cursussen. We effenen het pad om IT-certificaten te behalen door je opleidingen terug te betalen én je de kans te geven om ze tijdens de uren te volgen. We vieren elk certificaat op ons jaarlijks event, met een begeerde Telenet-hoodie als beloning.

Leef je uit in onze tech playground

Met al onze servers, data en processen is Telenet een echt speelveld voor wie van tech houdt. Bij ons mag je experimenteren met de nieuwste technologieën en blijf je je kennis uitbreiden, elke dag opnieuw. En da’s nodig, want onze systemen zijn de basisvoorwaarde om onze klanten een topservice te kunnen bieden.

 

In de video’s leer je 4 van onze experts kennen. Zin in een spelletje Pictionary?

Telenet op Nerdland Festival 2023

Een inspirerende mix van technologie en plezier waar het al snel duidelijk werd: de volgende generatie speelt even graag met tech als wij.

Klaar om aan de slag te gaan bij Telenet?

We halen alles uit de kast om jou te verwelkomen. Maar ook na je onboarding blijven we erover waken dat je je goed voelt bij ons, met thuiswerkopties, wellbeing-initiatieven, veel autonomie, en ga zo maar door. 

Dit hebben we jou te bieden
  • Een innovatieve en mensgerichte werkgever
  • Een betekenisvolle job waarin je er mee voor zorgt dat we relevant zijn én blijven
  • Een gezonde werk-privébalans en unieke Telenet-voordelen
Daarom ben jij een match voor ons
  • Je haalt het maximum uit de beschikbare data
  • Een uitdagende omgeving stimuleert je om te groeien
  • Je zorgt voor de fundamenten waarop onze tribes kunnen bouwen
Om even bij stil te staan
  • Telenet is constant in verandering. Dat dit soms een haperend proces met zich meebrengt, maak jij geen punt van. Integendeel: zo heb je ’t graag
  • Je voelt je thuis in een agile werkomgeving 
  • Blijven bijleren is cruciaal om bij te blijven

Systemen uittesten, software implementeren en projecten met succes afronden, daar doen we’t voor

Interessant voor jou

Telco Cloud

Met gelijkgestemde zielen bouw je aan de hybride (on-prem/publieke) telecomcloud van de toekomst. Als lid van team Telco Cloud leg je mee het fundament voor de Virtual and Container Network Functions waarmee onze producten én onze organisatie een hoge vlucht kunnen nemen. Van de roadmap uittekenen tot het platform effectief uitrollen: jij krijgt het voor mekaar. 

Fixed Access

Samen met het fixed access team volg je technologische evoluties op in het toegangsnetwerk, meer bepaald in de DOCSIS- en PON-domeinen om de capaciteitsgroei te ondersteunen en de kwaliteit van de ervaring voor Telenet, Telenet business- en wholesale-klanten te verbeteren. Help mee bij het ontwerpen en testen van de CCAP- en OLT-platforms, inclusief data-, video- en spraakdiensten of andere functies die door de business worden gevraagd.

Solliciteren bij Telenet? Komt voor mekaar!

Stap 1

Je reageert op een vacature. Wij screenen je cv en motivatiebrief zorgvuldig.

Stap 2

Eén van onze recruiters belt je zo snel mogelijk op. Vuur tijdens dit gesprek gerust je eerste vragen af. 

Stap 3

Je leert je people manager en eventueel je toekomstige collega's kennen. Zo krijg je een helder beeld van de job. 

Ons sollicitatieproces is natuurlijk niet in steen gebeiteld. Heb je tijdens je parcours specifieke vragen, dan plannen we gewoon een gesprek in met de Telenetter die daar het beste op kan antwoorden. Simpel. 

Gezocht

Gezocht

Collega’s die ’t voor mekaar krijgen

Zin om mee dingen te doen bewegen?
Heb je nog vragen?

Onze recruiter Indi helpt je graag verder!