Internationaal Finance Graduate Programma

two male coworkers playing padel outside

Welcome bij Telenet

Telenet is onderdeel van Liberty Global, wereldleider als het gaat over geïntegreerde breedband & video- en mobiele communicatie. Tegelijk investeren ze actief in toonaangevende infrastructuur, content en technologische ondernemingen.

 

Telenet en LG bundelen de krachten met een duidelijk doel: drie enthousiaste Young Talents in Finance vinden. Maar er is meer! De geselecteerden mogen hun internationale Finance graduate programma volgen. Een unieke kans om echte, hands-on ervaring op te doen. Daar ga je toch vollenbak voor?

Je komt terecht in een bruisende businesswereld die razendsnel evolueert, met Finance als kloppend hart in alles wat we doen. Haal het meeste uit ons kapitaal, breng overzicht en efficiëntie in planning en controle en neem onze leveraged equity strategy stevig in handen.

Duik in ons internationale Finance graduate programma. Doe in-depth ervaring op in onze Finance operations en laat je expertise volop groeien. Troeven genoeg voor een veelbelovende carrière waarin jij de leiding neemt.

Wat mag je verwachten

Ons programma? 3 periodes van 12 maanden waarin je op verschillende locaties in Europa en het Verenigd Koninkrijk aan de slag gaat. Je komt in diverse afdelingen terecht zoals:

Capital Allocation & Business Control

Audit, Risk & Compliance

Finance Operations

Group Reporting & Technical Accounting

Tax

Property

Facilities & Fleet

Procurement

De structuur, processen en systemen binnen Finance, krijg je eerst onder de knie. Daarna kun je stappen zetten in meer gespecialiseerde vakgebieden zoals Treasury, Strategie en M&A. Zowel in Europa als het Verenigd Koninkrijk. 


Je volgt een leer- en ontwikkelingscurriculum dat je zakelijke en social skills versterkt en uitbreidt. Presentatietraining, zakelijk schrijven, partnermanagement … het komt allemaal aan bod.

Waar we naar op zoek zijn

Afgestudeerden die “grow, grow, grow” even belangrijk vinden als “go, go, go”. Mensen die ook letterlijk hun horizon willen verruimen en daarvoor met plezier naar het buitenland reizen, tijdens en na de training. We willen je passie voor Finance voelen, je liefde voor een stevige uitdaging. En je verfrissende ideeën om onze senior leaders te inspireren en te beïnvloeden, laat ze maar komen. Je kwaliteiten vinden we waardevoller dan specifieke kwalificaties.Op onze wishlist van eigenschappen die we hopen te zien, staat ook:

 

  • Nieuwsgierigheid
  • Veerkracht en weerbaarheid
  • Samenwerking
  • Een sterk analytische aanpak
  • Voldoende zelfvertrouwen om vragen te stellen

 

Ons doel? Vandaag de connecties van morgen bouwen, en onze kijk op Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie staat daarbij centraal. We geloven namelijk in een cultuur die collega's hun volle potentieel laat benutten zodat ze zich elke dag kunnen uitleven op het werk. We maken er een punt van om elke vorm van discriminatie tegen te gaan en een positieve kracht te zijn voor het goede in de wereld vandaag.

Selectieprocedure & timing

Het selectieproces bestaat uit drie delen. We willen jou namelijk echt leren kennen en daar nemen we de tijd voor. Je moet matchen met het programma. Zo haal je er het meeste uit. Je mag je aan het volgende verwachten:

Online Assessment

In februari

Video interview

In maart

Assessment Centre

In april

In september begint het programma. Een sterke zin voor community en gedeelde doelen - dat is wat we hopen los te maken bij onze geselecteerde jonge talenten. We leggen je ook haarfijn uit wie Liberty Global is en waar ze voor staan.

Gezocht

Gezocht

Solliciteren? Goed idee!

Heb je nog vragen?

Onze recruiter Ellen helpt je graag verder!