Eerste job? Bij Telenet natuurlijk

Welkom bij Telenet!

Talent, goesting om te knallen en te leren, een match met de Telenet-vibe: dat vinden we veel belangrijker dan diploma’s en ervaring. Dat laatste komt vanzelf wel, dankzij interne ontwikkelingsprogramma’s en ‘on the job’-training. Bij ons vind je dan ook een heel netwerk van jonge starters, maar onze ‘anciens’ zijn al net zo sympathiek – om nog maar te zwijgen van onze kantoren met koffiebars, brainstormruimtes, … Zin om te werken in een sector die continu beweegt? Waar je heel dicht staat bij wat er leeft in de maatschappij en je onder meer de digitale inclusie vooruithelpt? Scrollen maar, dan.

Onboarding en begeleiding

Bij Telenet zetten we in op diversiteit, inclusie en welzijn, zodat iedereen zich thuis voelt, en dat vanaf dag één. We rollen de spreekwoordelijke rode (of liever: gele) loper voor jou uit en halen alles uit de kast om jou warm welkom te heten. Je draait meteen mee en krijgt veel vertrouwen, maar ook de nodige ondersteuning en begeleiding. Kortom, je leert heel wat ‘on the job’.  

Innovatie en verandering

Onze sector is synoniem met innovatie. We bieden je een interessante omgeving waarin de dingen voortdurend bewegen. 

 

 • Neem deel aan innovatieprogramma’s en lanceer nieuwe ideeën
 • Doe (digitale) kennis op en versterk je (technische) skills via vorming, bijscholing of omscholing

 

We werken bovendien in kleine teams met veel autonomie, en spelen zo optimaal in op veranderingen op het vlak van technologie en klantwensen. 

Groeien en leren

We zijn een grote organisatie waar je volop kansen kunt grijpen. We moedigen je aan om te groeien, want als jij je ontwikkelt, dan plukt ook Telenet daar de vruchten van. Maar groei hoeft niet per se lineair of in de traditionele ‘stijgende lijn’ te verlopen. Je mag ... 

 

 • bijleren of je verdiepen in je expertise 
 • een heel andere weg inslaan  
 • een pauze nemen of een stap terug zetten 
 • evolueren naar een leidinggevende rol 

 

… en ga zo maar door! Welke richting je ook inslaat: onze Expedition T-tool helpt je om je pad in kaart te brengen. 

Veel welverdiende voordelen

Een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques/een dagvergoeding, een mobiliteitsbudget, kortingen op Telenet-producten, … We leggen je graag in de watten met personaliseerbare voordelen. 

10 voor sfeer en gezelligheid

Onze leidinggevenden staan dicht bij hun teams. En ook met de rest van de Telenetters is er vast snel een klik. Meer dan 90% van de Telenetters vindt dat ze zichzelf kunnen zijn en voelen zich geapprecieerd en gerespecteerd. Bij Telenet maak jij het leven van onze klanten aangenamer, en doen wij hetzelfde voor jou, met wellbeing- en andere initiatieven. 

Het beste van twee werelden

Telenet combineert de carrièremogelijkheden van een multinational met de hechte cultuur en mensgerichte aanpak van een kmo. Onze ‘teleworking policy’ (twee dagen op kantoor, drie dagen remote) was bij de lancering z’n tijd bijvoorbeeld ver vooruit.

 

Wie zei er ooit dat “you can’t have it all”?  Toegegeven, je moet de nodige flexibiliteit aan de dag leggen om bij Telenet het hoofd koel te houden, want er durft bij ons weleens wat te ‘bougeren’. Maar tegelijk zijn we een bijzonder stabiele, lokale werkgever. 

Klaar om aan de slag te gaan bij Telenet?

We rollen de spreekwoordelijke rode (of liever: gele) loper voor je uit. Maar ook na je onboarding blijven we erover waken dat je je goed voelt bij ons, met thuiswerkopties, wellbeing-initiatieven, veel autonomie, en ga zo maar door. 

Dit hebben we jou te bieden
 • Een werkgever die jouw groei centraal zet
 • Een goeie werk-privébalans, waardoor je rust en ruimte hebt
 • Een werkomgeving waar je jezelf kunt zijn
Daarom ben jij een match voor ons
 • Je bent even dynamisch als je werkomgeving
 • Je blijft bijleren om je talenten aan te scherpen
 • Je neemt initiatief om processen te verbeteren
Om even bij stil te staan
 • Je bent flexibel in een snel bewegend bedrijf
 • De hoogte kwaliteit nastreven in elk aspect van je job is belangrijk
 • Je organiseert je werk zelf en levert resultaat op wanneer dat moet

Starten aan je eerste job of al een eerdere carrière gehad, het maakte niets uit. We voelden ons van dag één zo welkom.

Yince (21)

Interessant voor jou

Accountant Accounts Payable

We hebben jóu nodig voor onze leveranciers-boekhouding! Als Accountant AP geef je facturen in, verwerk je onkostennota’s en volg je creditnota’s en betalingen op, maar buig je evengoed je hoofd over manieren om onze processen en systemen te verbeteren en verder te automatiseren. 

Procurement Administrator

Procure-to-Pay (P2P voor de vrienden): dáár ligt je passie. Je coördineert het proces en maakt de aankoopdienst het leven makkelijker met feilloos contractbeheer. Je bent een master in P2P Master Data Management en Supplier Relationship Management, en hebt oog voor optimalisaties. 

Financial Planning & Analysis

Als rechterhand van de Financial Planning & Analysis  
Manager waak je over de maandelijkse forecasts en het jaarlijks budget, waarvoor je input sprokkelt, deadlines bewaakt, presentaties voorbereidt … en samenwerkt met tal van andere teams over heel Telenet. Je voert analyses uit en stelt verbeteringen voor

Solliciteren bij Telenet? Komt voor mekaar!

Stap 1

Je reageert op een vacature door je cv en motivatiebrief in te sturen. Al dan niet met een strik errond. 

Stap 2

Eén van onze recruiters belt je zo snel mogelijk op. Vuur tijdens dit gesprek gerust je eerste vragen af. 

Stap 3

Tijd voor een babbel met de hiring manager en een recruiter. De job, het team, onze verwachtingen en de jouwe: alles komt aan bod.

Gezocht: collega’s die ’t voor mekaar krijgen

Zin om mee dingen te doen bewegen?
Heb je nog vragen?
Onze recruiter Emma helpt je graag verder!