Cybersecurity jobs bij Telenet

Welkom bij Telenet!

Het cybersecurityteam van Telenet is een joviale bende die een patent heeft op plezier maken, maar die *hop* naar crisismodus switcht bij problemen. Dan is het alle hens aan dek: samen, en met volle focus. Je gaat er aan de slag met bijzonder geavanceerde producten en een breed takenpakket. Het onderscheid tussen eerste-, tweede- en derdelijnssupport? Daar doen we niet aan mee. Jij krijgt de volledige verantwoordelijkheid. Ownership: check. Certificaten halen: dubbelcheck. Van een goeie werk-privébalans maken we een triple check, dankzij onder meer thuiswerkopties. Om van je mooie loon en personaliseerbare voordelen nog maar te zwijgen ...  

Baanbrekende projecten

Je werkt mee aan projecten als Detect & Response. Met dit paradepaardje vangen we op de onlinesystemen van onze klant onregelmatigheden en eventuele risico’s op. Het team achter de detectieapparatuur observeert, analyseert en koppelt terug naar de klant. Technologie is hier natuurlijk onmisbaar, maar het team doet het échte werk. Daarnaast verbeteren we continu onze detectieprocessen. Zodat onze paradepaardjes er niet alleen goed uitzien, maar ook als eerste over de meet galopperen. 

Altijd in beweging

De wereld van cybersecurity staat nooit stil. Maar ook jij blijft in beweging. Bij Telenet werken we met Palo Alto, F5, Extreme Networks en Check Point. Je blijft je certifiëren in die verschillende producten en technologieën. Bovendien krijg je alle kansen om je bij te scholen en te verdiepen in de nieuwste technologische snufjes. Zo ben je altijd up-to-(wait for it…) data. 

Klaar om aan de slag te gaan bij Telenet?

We halen alles uit de kast om jou te verwelkomen. Maar ook na je onboarding blijven we erover waken dat je je goed voelt bij ons, met thuiswerkopties, wellbeing-initiatieven, veel autonomie, en ga zo maar door. 

Dit hebben we jou te bieden
  • Een innovatieve en mensgerichte werkgever 
  • Een cruciale job voor onze relevantie van morgen
  • Een goeie werk-privébalans en unieke Telenetvoordelen
Daarom ben jij een match voor ons
  • Een uitdagende omgeving stimuleert jou om te groeien
  • Je neemt je verantwoordelijkheid om problemen van a tot z uit te werken
  • Je bent een klantgerichte, communicatieve teamplayer met een hart voor IT
Om even bij stil te staan
  • Telenet is constant in verandering. Van de chaos die dat al eens met zich meebrengt, maak jij geen punt. Integendeel: zo heb je ’t graag
  • Je bent flexibel en jongleert met verschillende taken
  • Blijven bijleren is cruciaal om bij te blijven

Wees maar gerust dat we bij cybersecurity ook heel vaak lachen.

Samuel & Pankaj

Interessant voor jou

Presales Architect Security & Data Networking  

Je legt de stethoscoop op de noden van nieuwe en bestaande klanten, analyseert hun bedrijfsprocessen, software en infrastructuur … en je laat vervolgens hun hart sneller slaan door hen precies de juiste security-oplossingen voor te schotelen. Je werkt nauw samen met sales, en geeft hen technische rugdekking. 

Network Security Consultant

Je neemt een expertrol op en weegt zo op onze werking – én op die van je collega’s, want zij kloppen bij jou aan voor architectuurontwerpen. Je analyseert de stand van security-zaken bij onze B2B-klanten en verbetert de veiligheid van hun netwerksystemen. Daarvoor ga je bij hen ter plaatse. De sfeer opsnuiven, maar vooral de situatie ontleden: dat lukt zo des te vlotter. Je expertise in netwerkbeveiliging en je technische kennis komt in deze rol volledig tot haar recht.

Security Engineer SOC (Security Operations Center) 

Als Security Engineer binnen het Security Operations Center treed je op als poortwachter. Je analyseert alle gegevens die binnenkomen over security, en je voelt ze zorgvuldig aan de tand. Zitten er hiaten in? Dan heb jij die meteen gespot. Zo zorg je ervoor dat we onze beveiliging naar een hoger niveau kunnen tillen, en dat we de ophaalburg nooit te vroeg laten zakken.

Solliciteren bij Telenet? Komt voor mekaar!

Stap 1

Je reageert op een vacature door je cv en motivatiebrief in te sturen. Al dan niet met een strik errond. 

Stap 2

Tijd voor een babbel met de hiring manager en een recruiter. De job, het team, onze verwachtingen en de jouwe: alles komt aan bod. 

Stap 3

In een tweede gesprek schakelen we een tandje technischer om te zien waar jij het beste tot je recht zou komen. 

Stap 4

We doen jou een aantrekkelijk voorstel en rollen alvast de rode loper voor je uit!  

Wij zijn er voor mekaar. En voor de camera!

Zo krijgen onze collega's het voor mekaar

Werken in een organisatie waar er van alles beweegt? Waar het enthousiasme groot is, en de goesting ook?
Wat dat precies betekent, ontdek je hier. 

Samuel en Pankaj

Gezocht

Gezocht

Collega’s die ’t voor mekaar krijgen

Zin om mee dingen te doen bewegen?
Heb je nog vragen?

Onze recruiter Evelien helpt je graag verder!