Webmail

B&B Living in Brûsel scoort hoger dankzij snel en stabiel internet 

Happy young man and woman relaxing on bed at home watching TV together and eating donuts and fruit. The concept of rest and junk food.
21 december 2023 - 7 min

Bij Caroline Kerremans en Pieter De Mey logeer je in stijl. Niet alleen slaap je in heerlijke luxebedden en geniet je van verse kwaliteitsproducten, je bent ook altijd gecoverd door optimaal internet en tv. Klanten belonen hun B&B, Living in Brûsel, niet voor niets met uitmuntende reviews en torenhoge scores.

 

Vooral ondernemers, werknemers van Europese instellingen (of de organisaties errond) en hun familieleden beslapen de bedden bij Caroline en Pieter. Hun gastenverblijf ligt bewust in de Europese wijk. “Onze gasten komen uit heel Europa, China, Australië, de Verenigde Staten, ...”, somt Caroline op. “Hoe ze bij ons terechtkomen? Door onze hoge scores op onder andere Google en TripAdvisor.”

 

Comfort en ultrasnel internet

Enkele elementen komen altijd terug wanneer gasten over Living in Brûsel spreken. “Gasten vertellen ons dat ze houden van het comfort van onze grote boxspringbedden. Ze smaken ons vers ontbijt met zoveel mogelijk biologische en artisanale producten. Ze genieten van onze gepersonaliseerde service en van de technologische voorzieningen zoals digitale televisie in elke kamer en ook snel en betrouwbaar internet.”

  

Vanaf de start wilden Pieter en Caroline al luxe en comfort aanbieden. “Vanuit mijn beroepservaring als hoofdcommissaris bij de Federale Politie en mijn interesse in technologie, besloten we ook hiermee uiterst professioneel om te springen”, zegt Pieter. “Zo kijken onze gasten tv in zeer hoge kwaliteit, ook Turkse, Israëlische, Amerikaanse, Arabische en andere internationale zenders. En ze werken zonder zorgen op hun smartphone, tablet en computer.”

  

Waar televisie vijf jaar geleden het belangrijkste was, dan is dat vandaag internet. “Zakenmensen kijken weinig televisie. Wel willen ze allemaal snel, stabiel en betrouwbaar internet.” Dat vraagt dus om de nieuwste modem en supersnelle wifi.

Telenet denkt mee 

“Een tijdje geleden belde Telenet Business me om te vragen of ik geïnteresseerd was in een bezoek van een specialist”, zegt Pieter. “Hij zou met me rondgaan in ons pand. Kijken of ik de juiste toestellen heb en of het internet beter kon. Fijn dat ze zelf het initiatief namen. En hun aanbod kwam op het perfecte moment. Ik merkte dat de modem de uitbreiding van onze B&B van 4 naar 5 kamers niet meer zo goed aankon.”

 

Na de gratis doorlichting, plaatste Telenet Business een nieuwe modem — ook gratis – en trokken ze de snelheid op tot 240 Mbps per seconde. Gecombineerd met een aantal Wifi-boosters, verspreid over het gebouw, surfen alle gasten vandaag overal met een ultrasnelle wifi-verbinding. “Maar niet alleen de snelheid nam enorm toe, ook de appreciatie van onze klanten”, ervaarde Caroline. “En dat zonder een hogere telecomfactuur.”

Aanrader voor hotel- en B&B-uitbaters 

Pieter krijg regelmatig telefoon van andere operatoren. “Wanneer ze me vertellen over hun producten en prijs, blijkt telkens dat Telenet Business voor ons de winnaar is en blijft. Ze bieden ons het beste aan de laagste prijs. Ik raad Telenet dan ook met de hand op het hart aan bij collega-uitbaters van bed&breakfasts en hotels in Brussel. Daar ben ik heel eerlijk in. Ook in interviews die niet voor Telenet zijn. Deze operator biedt ons precies wat we nodig hebben.”

Benieuwd naar wat Telenet Business jouw zaak kan bieden?

Nog meer inspiratie

Artikel

Met glasvezel en coax naar de toekomst
Digitalisering biedt veel kansen voor bedrijven. We werken steeds meer online, altijd en overal.

Artikel

4G Internet Back-up
Dankzij Internet Back-up (ook wel ‘4G Back-up’) blijft je zaak draaien tijdens een internetpanne. Je internet schakelt vanzelf van het vaste netwerk over op 4G.

Artikel

B&B Living in Brûsel scoort hoger dankzij snel en stabiel internet
Bij Caroline Kerremans en Pieter De Mey logeer je in stijl. Niet alleen slaap je in heerlijke luxebedden en geniet je van verse kwaliteitsproducten, je bent ook altijd gecoverd door optimaal internet en tv.

Artikel

Onderneem in Brussel met ultrasnel internet
Brussel is een bruisende stad vol ondernemers. Die willen allemaal de beste service bieden én hun personeel motiveren tot productiviteit. Daarbij hoort ultrasnel, zakelijk internet.

Artikel

KLIK voor Studio Mustique: da’s maatwerk voor maatwerk
Een geboortekaartje, trouwkaart of compleet nieuwe branding voor je zaak? Wie zoekt naar een fraai ontwerp dat perfect bij jouw verhaal past, is bij Studio Mustique aan het juiste adres.

Artikel

Jouw KLIK perfect op maat
KLIK sluit nu nog beter aan bij je professionele noden: straf internet en mobiele telefonie. Voeg zelf de extraatjes toe die je wilt: televisie, vaste telefonie, een website of webshop, … Handig!

Artikel

Gratis wifi voor klanten: veilig?
Of je nu een horecazaak, wachtzaal of receptie runt: klanten die ergens moeten wachten, verwachten wifi. Dat gaf 88% van Vlaamse consumenten expliciet aan*. Liefst via een veilig, stabiel en snel netwerk.

Artikel

Moodmaker
Een teambuilding organiseer je voor ’t plezier en om de teamspirit te bevorderen. Maar als je aanklopt bij Yves en Sofie van Moodmaker mag je nog méér verwachten. Fun is er gegarandeerd.

Artikel

5 apps om kosten te beheren
Apps-aankopen, gsm-abonnementen, streamingdiensten, … Je kosten kunnen nogal eens oplopen. Gelukkig bestaan er apps die jouw kosten in kaart brengen zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Artikel

Versterk je wifi-signaal met slimme wifi-pods
Vergeet oude wifi-boosters en routers. Met de nieuwe slimme wifi-pods van Telenet versterk je het wifi-signaal in je zaak in 1 2 3. Zo geniet je in elk hoekje van feilloos internet.

Artikel

Heb je een router nodig voor de wifi in je zaak?
De nieuwste wifi-technologie van Telenet maakt wifi-boosters overbodig. Ontdek onze wifi-pods en hoe je ze al dan niet combineert met je eigen router.

Artikel

Contactloos betalen met back up
Contactloos betalen is volledig ingeburgerd; we hebben steeds minder cash geld op zak. Electronisch betalen met Bancontact of een app is vlot, handig én veilig met een 4G back-up.

Artikel

5g beter dan 4g voor jouw zaak
Is 5G de toekomst voor jouw zaak? Het internet van de toekomst biedt heel wat meer mogelijkheden dan 4G. Ontdek welke voordelen het voor jou heeft!

Artikel

De Geus kiest Business Fibernet van Telenet Business
In tijden van crisis moet je als ondernemer creatief zijn. Ontdek hoe fietswinkel De Geus dankzij Telenet Business de digitale toer opging.

Artikel

3 voordelen sneller internet
Jouw wereld van vandaag is er eentje met tal van apps op je pc, smartphone en tablet. En ook je klanten contacteren je steeds vaker digitaal.

Artikel

Horeca: meer omzet dankzij wifi
88% van de Vlaamse klanten kiest voor een horecazaak met wifi. Op café, restaurant en hotel: ze willen veilig kunnen surfen op snelle, stabiele én gratis wifi.

Artikel

BelgaBrew heeft een KLIK
Koen Avet van BelgaBrew was zo onder de indruk van de persoonlijke service van Sylvia Cauberghs van Telenet Business dat hij graag iets wilde terugdoen.

Artikel

Hoe snel is uw internet eigenlijk?
Enig idee hoe snel uw internet eigenlijk is? Te snel? Te traag? Met deze test weet u het meteen.

Artikel

Sneller internet: 5 tips
Snel internet is cruciaal om als ondernemer vlot te werken. Maar wat is een goede internetsnelheid? Hoe test je die snelheid? Met onze tips maken we jouw internet sneller!