Webmail

Al klant? 
Meld je aan om je diensten te beheren en geniet van een gepersonaliseerde Telenet-ervaring.

Gsm-abonnementen

Vind een gsm-abonnement voor je zaak waarmee je voordelig in België, Europa of de rest van de wereld belt en surft. Of combineer het met internet en/of TV in een voordelige bundel.

We kunnen je gegevens niet ophalen. Maak zelf je keuze

Kies je mobiel abonnement

Deze heb je

Combivoordeel mobiel + internet

Deze heb je

Kies je mobiel abonnement

Deze heb je

Combivoordeel mobiel + internet

Deze heb je

Icon mobile device

Combineer mobiele telefonie + data voor je zaak

King Business

5G
 • 5 GB data
 • 200 belminuten
 • Onbeperkt sms'en

Bespaar € 30

Bespaar € 30

yellow deals

King Business Supersize

5G
 • 40 GB data
 • Onbeperkt bellen
 • Onbeperkt sms'en

Bespaar € 60

Bespaar € 60

yellow deals

Kong Business Unlimited

5G
 • Onbeperkte data
 • Onbeperkt bellen
 • Onbeperkt sms'en

Bespaar € 60

Bespaar € 60

yellow deals

Ontdek onze abonnementen voor als je ook zaken doet in de EU of in de rest van de wereld.

Enkel mobiele data voor je zaak

King Business Surf

5G
 • 7,5 GB data

Kong Business Surf

5G
 • Onbeperkte data

Met een bundel krijg je de beste prijs

KLIK

5G

Internet + Mobiel

KLIK

5G

Internet + Mobiel + TV

Al ruim 3 miljoen klanten gingen je voor

Iedereen mee op 5G

Flexibel aanpassen of opzeggen

Surf net als 2 miljoen klanten op ons mobiel netwerk.

Gigasnel verbonden met 5G

Flexibel aanpassen of opzeggen

Al ruim 3 miljoen klanten gingen je voor

Iedereen mee op 5G

Flexibel aanpassen of opzeggen

voordelen

Jouw exclusieve klantvoordelen

Word klant en geniet het hele jaar door van de beste deals op smartphones in onze webshop

 • Altijd tot wel 30% toestelkorting
 • Ruim aanbod 
 • Nieuw of refurbished
customer-pricing

Keuzestress?

Kan je wat hulp gebruiken om het ideale abonnement te vinden voor je zaak? We helpen je er graag mee op weg.

Telenet-voordelen

Abonnement bestellen? Zó gefikst!

 1. Kies je abonnement
 2. Registreer of meld je aan
 3. Behoud of kies een nieuw nummer
 4. Kies een gewone simkaart of eSIM
 5. Bevestig en relax! Wij doen de rest, zonder extra kosten.

Op zoek naar een oplossing op maat voor kmo's en grote bedrijven?

Bekijk ons aanbod aangepast aan de grootte van je bedrijf.

Geen zelfstandige of bedrijf?

Ontdek ons aanbod voor particulieren.

Veelgestelde vragen

Als je je Business-abonnement met simkaart online of telefonisch bestelde, dan krijg je je simkaart via de post. Doorgaans neemt dat zo'n 2 werkdagen in beslag. Zodra je ze hebt kan je ze meteen zelf activeren. Als je je simkaart meteen wil, kan je er eentje kopen in een Telenet Business-winkel. Onze medewerkers helpen je graag verder. Lees meer over je simkaart en hoe je ze activeert.

Slim dat je wil overstappen! Alles begint bij je abonnement bestellen. De snelste manier is online, maar het kan ook telefonisch of in een Telenet Business-winkel. Behoud je je nummer? Zeg dan in al je enthousiasme je huidige gsm-abonnement nog niet op. Dat regelen wij voor jou! 

Als Telenet-klant profiteer je automatisch van Klantenprijs. Je hoeft dus niets anders te doen dan naar de Klantenprijs-webshop te gaan. Ben je klaar om je volgende droomtoestel in huis te halen? Meld je dan aan op MyTelenet of in de MyTelenet-app om van de unieke kortingen te profiteren en je bestelling te voltooien. 

5G is de vijfde generatie van mobiele netwerken. Concreet betekent dat voor jou dat je met 5G tot 5 keer sneller surft dan met 4G, dat er een snellere reactietijd is en dat het stabieler en betrouwbaarder is. Lees alles over 5G en wat het voor jouw zaak kan betekenen.

Een mobiel abonnement kiezen dat bij je zaak past is geen makkelijke taak. Ga je voor een abonnement met beperkte of onbeperkt data? Heb je ook internet en/of tv nodig en kan je je gsm-abonnement(en) dan best bundelen? En wat met de online veiligheid van jou en je werknemers? We helpen je er graag mee op weg.

Nog vragen?

Wij helpen je graag! Contacteer ons of lees meer op onze hulppagina's.

Voorwaarden en disclaimers

Aanbieding geldig van 2/07/2024 tot en met 25/08/2024. Gedurende 12 maanden krijgt de klant maandelijks € 2,5 korting op een King Business abonnement en € 5 korting op een King Business Supersize en Kong Business Unlimited abonnement. Na deze periode betaalt de klant terug de maandelijkse prijs zonder promo. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties voor Telenet Mobile. Aanbiedingen en vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële (druk)fouten, vergissingen en/of wijzigingen.

 • Mobiele internetsnelheid
  De vermelde snelheden zijn maximumsnelheden. Dit zijn technische maximumsnelheden die kunnen gehaald worden onder ideale omstandigheden. Meer info.
 • Sms'en en bellen
  De belminuten, sms'en en mobiel internetvolume inbegrepen in het abonnemenet zijn enkel geldig in België en de EU-zone - met uitzondering van communicaties vanuit België naar een buitenlands nummer (ook EU-zone) - en niet overdraagbaar naar de volgende maand. Speciale nummers en diensten van derden zijn niet inbegrepen in de prijs van het abonnement.
 • King Business International / Kong Business International
  • In een King Business International en een Kong Business International kunt u uw inbegrepen belminuten en sms’en ook gebruiken om te bellen in/naar Jersey, Zwitserland en Monaco.
  • In een Kong Business International krijgt u daarenboven 800 belminuten, 800 sms’en en 2 GB data extra om te gebruiken in/naar de volgende 24 landen buiten de EU-zone: Australië, Brazilië, Canada, Chili, China, Hong Kong, Indië, Indonesië, Israël, Japan, Macedonië, Maleisië, Mexico, Montenegro, Marokko, Nieuw-Zeeland, Rusland, Servië, Zuid-Afrika, Taiwan, Thailand, Tunesië, Turkije, VS.
 • Onbeperkt mobiele data inbegrepen in Kong Business Unlimited:
  • Mobiel surfen in België: eens het maandelijks volume van een sim wordt behaald (300 GB per gsm-nummer), kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende aanrekeningsperiode. *Op voorwaarde van een normaal gebruik, zoals gedefinieerd in de “Voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod” (zie algemene voorwaarden Telenet Business).
  • Mobiel surfen in de rest van de EU-zone: het inbegrepen mobiele internetvolume per maand is beperkt tot 55 GB per gsm-nummer; boven het inbegrepen mobiele internetvolume kan verder gesurft worden aan normale snelheid aan € 0,0015 (excl. btw) per Mb. Voor meer info, zie voorwaarden voor een normaal gebruik.
 • Onbeperkt mobiele data inbegrepen in Kong Business Surf:
  • Mobiel surfen in België: eens het maandelijks volume van een simkaart wordt behaald (300 GB per gsm-nummer), kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende aanrekeningsperiode. *Op voorwaarde van een normaal gebruik, zoals gedefinieerd in de “Voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod” (zie algemene voorwaarden Telenet Business).
  • Mobiel surfen in de rest van de EU-zone: het inbegrepen mobiele internetvolume per maand is beperkt tot 29 GB per gsm-nummer; boven het inbegrepen mobiele internetvolume kan verder gesurft worden aan normale snelheid aan € 0,0015 (excl. btw) per MB. Voor meer info, zie voorwaarden voor een normaal gebruik.
  • Mobiel surfen buiten de EU-zone: internationale tarieven zijn van toepassing, zie gsm-tarieven.

Extra optie: Internet World

 • Voeg 250MB per maand voor € 10 per maand of 600 MB voor € 20 per maand om te surfen in 24 landen buiten de EU-zone: Australië, Brazilië, Canada, Chili, China, Hong Kong, Indië, Indonesië, Israël, Japan, Macedonië, Maleisië, Mexico, Montenegro, Marokko, Nieuw-Zeeland, Rusland, Servië, Zuid-Afrika, Taiwan, Thailand, Tunesië, Turkije, VS.
 • Deze optie is een uitbreiding op King Business, King Business Supersize, Kong Business Unlimited, King Business Surf, Kong Business Surf en King Business International. Inbegrepen in Kong Business International.

Extra optie: Bellen World

 • Voeg 100 belminuten toe per maand aan € 10 of 250 belminuten aan € 20 per maand voor in/naar 24 landen buiten de EU-zone: Australië, Brazilië, Canada, Chili, China, Hong Kong, Indië, Indonesië, Israël, Japan, Macedonië, Maleisië, Mexico, Montenegro, Marokko, Nieuw-Zeeland, Rusland, Servië, Zuid-Afrika, Taiwan, Thailand, Tunesië, Turkije, VS. 
 • Deze optie is een uitbreiding op King Business, King Business Supersize, Kong Business Unlimited, King Business International, . Inbegrepen in Kong Business International.

Extra optie: World

 • Voor € 3/maand belt u voordelig aan € 0,12/min naar vaste lijnen en € 0,24/min naar mobiele lijnen vanuit België naar 76 internationale bestemmingen: Algerije, Argentinië, Armenië, Australië, Brazilië, Brunei, Canada, Chili, China, Colombië, Costa Rica, Cyprus (Turkse deel en neutrale VN-zone), Dominicaanse Republiek, Gabon, Georgië, Hong Kong, India, Indonesië, Irak, Iran, Israël, Japan, Kazakstan, Laos, Malawi, Maleisië, Mexico, Oekraïne, Oezbekistan, Pakistan, Panama, Puerto Rico, Rusland, San Marino, Servië, Sierra Leone, Singapore, Swaziland, Taiwan, Thailand, Turkije, Venezuela, Verenigde Staten, Viëtnam, Zambia, Zwitserland, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.
 • Deze optie is een uitbreiding op King Business, King Business Supersize, Kong Business Unlimited. Deze optie is inbegrepen in de King Business International en Kong Business International.

Op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de  Algemene Voorwaarden Telenet Business (voor producten en diensten bestemd voor zelfstandigen en kleine bedrijven). Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW