Webmail

Een straf mobiel netwerk

Altijd en overal vlot bereikbaar zijn?
Check! Met onze mobiele abonnementen.

Woman sitting at the desk with a cup of coffee looking out the window with a smartphone in her hand

Dankzij het mobiele netwerk van Telenet ligt de wereld aan je vingertoppen en geniet je op elk moment van de meest optimale 4G-dekking. Bovendien breiden we ons netwerk uit met 5G. Bij ons vind je een gsm-abonnement op maat van je verbruik, dat je bovendien makkelijk kan opvolgen. Je belminuten en sms’en hoef je trouwens níet in de gaten te houden, want die zijn gewoon onbeperkt in de meeste van onze formules. Handig, toch?

Een abonnement op maat voor iedereen

Gebruik je ons mobiele netwerk om te chatten met vrienden, te bellen met de bomma en/of te genieten van welverdiende ontspanning? Of voor videomeetings met je team, om goeie deals te sluiten, en altijd en overal bereikbaar te zijn voor klanten? We hebben sowieso een gsm-abonnement op jóuw maat.

Particulier?

Ga voor Telenet Mobile, betaal enkel voor wat je effectief verbruikt of stel je ONE samen.

Zelfstandige of ondernemer met 1 tot 4 mensen in dienst?

Met King en Kong Business doe je altijd een goede zaak.

Kmo of bedrijf met meer dan vijf mensen in dienst?

Met Business Mobile, het abonnement dat je zelf samenstelt, maak je je onderneming klaar voor morgen.

Een gsm-abonnement als particulier

Met Telenet Mobile bel en sms je onbeperkt en kies je het aantal GB's om te surfen. Kies je voor onze ‘prijs volgens verbruik’-formule, dan betaal je alleen wat je werkelijk verbruikt. Helder, toch? En het wordt nog beter. 

Internet, bellen en sms’en met ONE

Een simpele formule voor onbeperkt vast én mobiel internet, bellen en sms’en? Da’s ONE. Zo ben je overal onbezorgd online! En je hebt niet slechts ‘ONE option’, want je stelt zelf je pakket samen volgens wat jij nodig hebt.

Eerste hulp bij problemen

Onze antwoorden op veelgestelde vragen bieden een schat aan informatie – al zeggen we het zelf. Ben je bijvoorbeeld je pin- of puk-code kwijt of vergeten? Of wil je graag een eSIM voor je smartphone en/of smartwatch aanvragen? We gidsen je naar een oplossing. Onze experten staan dan ook altijd voor je klaar.

Zelfstandige of kleine ondernemer?

Onze mobiele abonnementen voor zelfstandigen en kleine ondernemers vinken heel wat vakjes af. Bellen, sms’en en surfen via ons bliksemsnelle 4G- en 5G-netwerk: check. Persoonlijk advies en ondersteuning: dubbelcheck. En transparante formules op maat van je zaak: triple check – en wel hierom:

King Business
3 GB

Onbeperkt

sms'en

 

200

belminuten*

 

eSIM mogelijk

€ 11,51/maand
King Business Supersize
15 GB

Onbeperkt

sms'en

 

Onbeperkt

bellen*

 

eSIM mogelijk

€ 23,05/maand
Kong Business Unlimited
Onbeperkt**

Onbeperkt

sms'en

 

Onbeperkt

bellen*

 

eSIM mogelijk

€ 40,36/maand

Prijzen zijn exclusief BTW.

Internationaal

Ook bellen buiten België? Dan zijn één van onze internationale formules interessant voor jou.


Ben je zelf vaak in het buitenland?

Lees meer over roaming

Totaalpakket

Zin in een totaalpakket dat je volledig zelf samenstelt op maat van je zaak, met opties zoals vaste telefonie, Speedboost en digitale tv? Dan is er KLIK.

 

Ontdek en stel jouw KLIK samen.

Kmo of groot bedrijf?

Of je nu 6, 63 of 6300 mobiele gebruikers hebt: we vinden het beste abonnement voor jou en je medewerkers. En verandert je zaak, dan verandert je formule gewoon mee. Zo kan je altijd rekenen op het krachtige mobiele netwerk dat je nodig hebt, en dat in volledige transparantie.

 

Jouw opties samen overlopen? Maak een afspraak met één van onze experts. Ze helpen je graag op weg.

Communicatietools

Teamwork makes the dream work – maar communicatietools zoals Skype, MS Teams en Zoom doen zeker ook een duit in het zakje. Maak je werkplek volledig digitaal, met een beetje hulp van Telenet.

 

Ontdek onze tools

Altijd en overal verbonden

Een optimale en stabiele dekking …

Altijd en thuis, onderweg of op kantoor moeiteloos verbonden zijn? Op het Telenet-netwerk zit je goed. We investeren elke dag volop in ons mobiele netwerk en dat merk je aan de stabiliteit en optimale dekking.

… zelfs zonder smartphone op zak

Een eSIM is digitaal en is ingebouwd in je telefoon, smartwatch of ander slim toestel waardoor je geen fysiek exemplaar meer nodig hebt. Dankzij de Telenet One Number-technologie link je je eSIM makkelijk aan je gsm-nummer. Zo kan je je smartphone gerust thuislaten als je op de baan bent. Hem per ongeluk thuis vergeten is dan ook geen ramp meer. En je verbruik? Dat gaat van de mobiele data, belminuten en sms'en af die inbegrepen zijn in je abonnement.

 

Lees meer over eSIM

Een optimale 4G-dekking

In je mobiele abonnement zit toegang tot het 4G-netwerk inbegrepen. Da’s goed nieuws, want zo kan jij eender wanneer surfen, chatten, foto’s uploaden, bestanden downloaden, in realtime videobellen, … En dat allemaal tegen een ongeziene snelheid.

 

Waanzinnig snel mobiel surfen? Komt voor mekaar.

Een vlotte belervaring

Met technologieën zoals Voice over LTE (VoLTE) en Voice over wifi (VoWiFi) bel je ook via 4G en wifi. Tijdens je telefoontje schakelt je smartphone automatisch over op het meest geschikte netwerk. Dat heeft een aantal voordelen.

 

  • Je hebt een beter belbereik in huis (zelfs als je flink hebt geïsoleerd).
  • Je kan tegelijk bellen en surfen zonder aan kwaliteit in te boeten.
  • Je beltoon gaat meteen over, zo ben je sneller verbonden.

 

Bel je via 4G of wifi? Dan verbruik je belminuten van je abonnement. Tijdens gesprekken via Skype en andere belapps verbruik je mobiele data. Ontdek hoe het werkt.

5G? Bij ons ben je mee

Bij Telenet denken we nu al aan het comfort van morgen. Bijvoorbeeld voor je zelfrijdende auto of om je pakketje instant te laten leveren door een slimme drone. Daarom rollen we in heel België een 5G-netwerk uit. Benieuwd of jouw toestel klaar is voor 5G en wat de voortgang van de uitrol is voor jouw regio?

 

Lees meer over 5G

Onbeperkt bellen en sms'en

Gedaan met tellen

Tellen? Dat doe je als je wil weten hoeveel pralines er nog in de doos zitten (altijd te weinig) of hoeveel kilometers je nog moet bollen naar het zuiden van Frankrijk (altijd te veel). Maar met je telefoontjes en berichten wil je gewoon gáán. En dat kan ook, want bijna al onze abonnementen bevatten onbeperkt bellen en sms’en.

De kleine lettertjes

‘Bijna’ alle abonnementen? Klopt. Met Business Mobile Start+ voor kmo's en/of bedrijven bel en sms je onbeperkt naar collega’s, maar – eerlijk is eerlijk – je belminuten zijn beperkt tot 200. Da’s nog altijd meer dan 3 uur per maand natuurlijk.

Data of belminuten: flexibel inzetbaar

Ben jij een rasechte beller, of grijp je vooral naar je smartphone om te surfen, documenten op te laden of films te downloaden? Voor ons maakt het weinig uit. Bij Telenet past je abonnement zich automatisch aan jouw noden aan. Of je data en belminuten nu één potje vormen waar jij naar hartelust uit put (zoals bij ONE) of je een mobiel plan op maat neemt dat je makkelijk kan bijsturen.

Een compleet gsm-abonnement, met opties

Onze abonnementen zijn zo flexibel als een doorsnee Cirque du Soleil-acrobaat. Je kan ze dus op elk moment uitbreiden met extra opties. Want de ene maand lijkt internationaal bellen een ver-van-je-bedshow, en de andere maand hang je al eens graag aan de lijn met Singapore of Zanzibar.

 

Bovendien stoppen we het beste van onze diensten in interessante bundels, zoals KLIK. Dat betekent één factuur met een vast bedrag per maand, zonder verrassingen.

 

Je verbruik opvolgen? Fluitje van een cent.

Gedaan met verrassingen op je aanrekening of factuur. Volg je verbruik snel, makkelijk en op elk moment op: 

 

Mix en match mobiele telefonie met andere producten

Je gsm-abonnement combineren met tv, of met een onze zakelijke diensten zoals cybersecurity, gebouwbeveiliging of netwerkoplossingen? Da’s niet alleen perfect mogelijk; het levert je ook een interessant prijsvoordeel op.

Deze klanten zijn alvast tevreden

Wat anderen vinden van ons netwerk, onze mobiele formules en onze service? Dat ze niet slecht zijn, tiens.

"Ik kan nu overal bereikbaar zijn voor mijn klanten, mijn contacten onderhouden en instant informatie vinden. En dat ook nog eens zo voordelig mogelijk. Zonder toegevingen."
Frederic Degraeuwe

Garage Degraeuwe

“Om efficiënter te kunnen werken, hadden we nood aan een stabielere en krachtigere internetverbinding.”
Lode Mentens

Managing director Plastiservice Group

“Omdat we de juiste kabel niet in het bedrijfspand hadden liggen, regelde Telenet – zonder meerprijs – de nodige bekabeling. Die ontzorging vind ik belangrijk.”
Sarah Goossens

Zaakvoerster GOPA

Veelgestelde vragen over onze mobiele oplossingen

Je gebruikte belminuten, sms’en en data gaan gewoon van je bundel, net zoals in België. Overschrijd je je limiet of heb je geen bundel? Dan gelden dezelfde tarieven als in België.


Lees alles over roaming

Activeerde je je simkaart online, dan mailen we je pin- en pukcode door. Stuurde je je contract per post, dan komen je codes via dezelfde weg. Kom je van een andere provider en behield je je nummer, dan sturen we je een sms met je codes.


Lees meer

Als je nog je originele pincode gebruikt, dan vind je die op je Telenet-profiel. Wil je een nieuwe code instellen, dan moet je drie keer de foute code ingeven op je toestel, en dan de pukcode ingeven. Je toestel gidst je door de stappen om een nieuwe pincode in te stellen.


Lees meer

We investeren continu in ons netwerk en in nieuwe zendmasten, en vergroten het bereik van onze bestaande masten. Toch zijn problemen met mobiel bereik nooit volledig uit te sluiten. We geven je graag tips.


Ontdek wat je moet doen

Als je mobiel belt via 4G of wifi, kost je dat geen cent extra. Je verbruik gaat gewoon af van je belminuten. Wil je hier gebruik van maken? We zetten de voorwaarden op een rijtje en schetsen een handig stappenplan voor toestellen van verschillende merken.


Ontdek wat je moet doen

Door zoveel mogelijk via wifi te surfen, en je gebruik van 3G, 4G of 5G te beperken, hou je je mobiele verbruik onder controle. Dat is zeker buiten de EU belangrijk, want dan kan je je inbegrepen mobiele data niet gebruiken. In sommige landen kan je terugvallen op de publieke netwerken van onze partners.


Lees alle tips

Om te vermijden dat je na een verblijf in het buitenland niet alleen met een mooi kleurtje, maar ook met een torenhoge rekening terugkomt, verplicht de wet ons om je mobiel verbruik in een ander land te blokkeren zodra je een bepaald bedrag hebt opgemaakt. Ontdek hoe je de blokkering opheft en – omgekeerd – hoe je surfen via 2G, 3G, 4G en 5G in het buitenland volledig onmogelijk maakt.


Lees meer

Ook onderweg blijf je graag verbonden. Met een gsm-abonnement dat mobiel surfen ondersteunt, zit je helemaal goed – als je tenminste 4G- of 5G-bereik hebt.


Ontdek alle voorwaarden

Een eSIM zit digitaal ingebouwd in je telefoon, smartwatch of ander slim toestel en bevat ale gegevens die nodig zijn om altijd verbonden te zijn met het mobiele netwerk van Telenet. Een fysieke simkaart is niet meer nodig.

 

Lees meer over eSIM voor jou of voor je zaak.

Nog even wat meer lezen? Da's zeker!

Foodmaker rekent op betrouwbaar mobiel netwerk
Een stabiel mobiel netwerk is cruciaal voor de nieuwe Foodmaker. Dat zegt Lieven Vanlommel, CEO van de restaurantketen.

Artikel

Waarom je een abonnement met onbeperkt mobiel internet wil
Raadpleeg handige tips om je mobiel dataverbruik onder controle te houden en ontdek alle voordelen van een unlimited abonnement.

Artikel

Ontdek welk gsm-abonnement en mobiele data past bij je gezin
Welk gezinsabonnement met internet, gsm en tv kiezen? Combineer beperkt en onbeperkt mobiele data voordelig in een internetbundel met ONE. Op maat van je gezin.

Hoe kunnen we je helpen?

Met welke vraag jij ook zit, je kan op ons rekenen. Wij staan voor je klaar op de manier die het beste bij jou past: via telefoon, WhatsApp, e-mail of in één van onze winkelpunten.