Schoolnet: snelste weg naar een betaalbare digitale school

Op maat en budget van je school
Jarenlange partner van het onderwijs
Internet voor iedereen

Schoolnet: een totaaloplossing op maat

Dat digitale vaardigheden niet meer zijn weg te denken uit onze samenleving heeft ondertussen iedereen door. Maar ook het aantal toestellen in scholen (laptops, tablets, digitale borden) is, mede dankzij de Digisprong, drastisch gestegen. Om alles draaiende te houden is de infrastructuur nog belangrijker geworden. Bij Telenet Business helpen we je daar graag bij. Maak kennis met Schoolnet.

Ja kan vandaag al kiezen voor snelheden van 200 Mbps tot 2 Gbps, via coax of fiber.

Laat zowel je personeel, leerlingen of studenten als bezoekers overal op school veilig en gecontroleerd draadloos surfen.

Speciaal voor scholen stellen we drie mobiele abonnementen van Business Mobile voor aan een voordelig tarief.

Jouw school en medewerkers blijven optimaal bereikbaar zonder grote kosten. Daarnaast gebruik je dezelfde tool om efficiënt samen te werken.

Bescherm je school maximaal tegen cyberbedreigingen als DDos-aanvallen, phishing, hacking, malware en virussen.

Klaar voor de digitale uitdagingen

Met de Digisprong helpt de Vlaamse overheid scholen een digitale sprong voorwaarts te nemen. Met Schoolnet ontwikkelden wij een modulaire en betaalbare ICT-oplossing die aan alle doelstellingen van de Digisprong en de noden van het digitaal onderwijs tegemoet komt. Wij helpen met het opbouwen van een digitaal portfolio. 

Totaaloplossing op maat van je school en budget

Het aanbod van Schoolnet is volledig afgestemd op de noden en budgetten van scholen.

In de eerste plaats is het een krachtige internetverbinding. Overal in Vlaanderen heb je de keuze uit snelheden van 200 Mbps tot 2 Gbps, via coax of fiber.

Afhankelijk van je behoeften, kan je die verbinding uitbreiden met straffe wifi voor een optimale dekking, mobiele telefoniecloudtelefonie en extra beveiliging. Kortom, je stelt zelf een bundel samen op maat van jouw school.

Jarenlange betrouwbare partner van het onderwijs

In 2011 won Telenet Business een eerste raamcontract bij de Vlaamse overheid. Sindsdien blijven we investeren in ons aanbod speciaal ontworpen voor scholen om een betaalbare (aangepaste tarieven voor het onderwijs) en modulaire ICT-oplossing aan te bieden: Schoolnet.

Overstappen naar Schoolnet gebeurt in een paar stappen: snel, overzichtelijk en makkelijk. Eenmaal geïnstalleerd, geniet je van transparante tarieven.

Klaar voor jouw digitale sprong voorwaarts? 

Onze experts luisteren naar je noden en gaan samen met jou op zoek naar de juiste oplossing voor jouw school.

Internet voor iedereen dankzij Telenet Essential Internet

Betaalbaar internet binnen handbereik

Telenet Essential Internet is betaalbaar internet voor mensen in een financieel kwetsbare situatie. Staat ook jouw school in contact met leerlingen voor wie betaalbare toegang tot het internet het verschil kan maken? Informeer hen over Telenet Essential Internet, geef hen een voucher met een persoonlijke code en help hen eventueel met hun aanvraag. Ontdek hier meer.