Schoolnet+

Geef je school een digitale boost

Digitale vaardigheden zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. De Vlaamse overheid lanceerde daarom de Digisprong. De mate waarin kinderen van jongs af aan meegenomen worden in het digitaal onderwijs bepaalt mee hun toekomst. Een internetverbinding, digitale didactische hulpmiddelen en goede begeleiding op school zijn onmisbaar. Bij Telenet Business helpen we je daar graag bij. Maak kennis met Schoolnet+.

De makkelijkste weg naar een digitale school

Met de Digisprong helpt de Vlaamse overheid scholen een digitale sprong voorwaarts te nemen. Met Schoolnet+ ontwikkelden wij een modulaire ICT-oplossing die aan alle doelstellingen van de Digisprong en de noden van het digitaal onderwijs tegemoet komt. Wij helpen met het opbouwen van een digitaal portfolio. 

Totaaloplossing op maat van je school

Schoolnet+ is in de eerste plaats een krachtige internetverbinding. Afhankelijk van je behoeften, kan je die verbinding uitbreiden met een of meerdere modules.

 

Meer weten over een internetverbinding? Klik hier

Bescherm je school maximaal tegen cyberbedreigingen als DDoS-aanvallen, phishing, hacking, malware en virussen.

Laat zowel je personeel, leerlingen of studenten als bezoekers overal op school veilig en gecontroleerd draadloos surfen.

Zorg dat je school blijft draaien, wat er ook gebeurt. Met de 4G-back-up blijf je online, óók als je internet uitzonderlijk even wegvalt. 

Laat je je graag begeleiden in je digitale sprong? Bij onze partner YES.be kies je uit verschillende niveaus van ondersteuning.

Wil je je leerkrachten en leerlingen een laptop of Chromebook aanbieden? YES.be biedt je een gevarieerde aanbod. Je kan ze aankopen of huren.

YES.be zorgt ervoor dat je laptops en Chromebooks uitgerust zijn met de software die jij wil. Toegankelijk via één portaal, als je dat wil.

Echt iedereen mee

Met Schoolnet+ kan je de héle school digitaliseren. Werkelijk iedereen doet er z’n voordeel mee: leerlingen, leerkrachten én je ICT-coördinator.

Schoolnet+ is er voor iedereen op school 

  • Leerlingen kunnen de juiste digitale vaardigheden ontwikkelen
  • Leerkrachten hebben de digitale competenties en middelen om les te geven
  • Je ICT-coördinator kan een doeltreffend ICT-schoolbeleid voeren

Een gegarandeerd vangnet

Met Schoolnet+ kies je voor maximale ontzorging. Onze specialisten zorgen dat alles feilloos werkt en zijn er voor je als dat nodig is.

Deze service is inbegrepen 

  • Constante monitoring en beheer van je internetverbinding, inclusief rapportering
  • 24/7 professionele ondersteuning voor je infrastructuur (door Telenet Business)
  • Ondersteuning tijdens kantooruren voor je hard- en software (door onze partner YES.be

Eenvoudige uitrol en transparante tarieven

Overstappen naar Schoolnet+ gebeurt in een paar stappen: snel, overzichtelijk en makkelijk. Eenmaal geïnstalleerd, geniet je van transparante tarieven.

Zo stap je eenvoudig over 

  1. Kies je internetsnelheid en stel je Schoolnet+bundel samen met de modules.
  2. Neem contact met ons op om een offerte op maat van je school te maken.
  3. Onze specialisten komen Schoolnet+ installeren en configureren.
  4. Je weet hoeveel je maandelijks betaalt en vermijdt verrassingen op je factuur.

Klaar voor jouw digitale sprong voorwaarts? 

Onze experts luisteren naar je noden en gaan samen met jou op zoek naar de juiste oplossing voor jouw school.

De modulaire ICT-oplossing op maat van scholen

Eén grote digitale sprong of meerdere kleine sprongen, dat kies je helemaal zelf. Je stelt zelf de Schoolnet+bundel samen die het best op de noden van jouw school aansluit.

icon worldwide globe

Krachtig en stabiel breedbandinternet

Krachtig, stabiel en betrouwbaar internet is de basis van elke digitale school. Met Schoolnet+ ben je zeker dat alle leerlingen en leerkrachten tegelijk online kunnen zonder aan snelheid in te boeten.

Ook telefonie nodig?

Natuurlijk kan je bij Telenet Business ook terecht voor telefonie op maat van je school. Wij bieden je flexibele en schaalbare oplossingen, van klassieke telefoonlijnen (ISDN) over IP-telefonie (SIP) tot telefonie in de cloud. Je geniet van gegarandeerde spraakkwaliteit en scherpe tarieven. Interesse? Bel ons op 0800 66 889.

Internet voor iedereen dankzij Telenet Essential Internet

Betaalbaar internet binnen handbereik

Telenet Essential Internet is betaalbaar internet voor mensen in een financieel kwetsbare situatie. Staat ook jouw school in contact met leerlingen voor wie betaalbare toegang tot het internet het verschil kan maken? Informeer hen over Telenet Essential Internet, geef hen een voucher met een persoonlijke code en help hen eventueel met hun aanvraag. Ontdek hier meer.