Jobs in IT bij Telenet

Welkom bij Telenet!

In IT bij Telenet luidt de leuze: ‘één voor agile, agile voor één’. Of misschien ook: ‘Yes, we can!’, want aan enthousiasme ontbreekt het ons evenmin. In kleine teams de verantwoordelijkheid nemen om samen kwaliteit op te leveren, voortdurend bijleren, je horizon verruimen,  … Je zou voor minder enthousiast worden! En dan hebben we het nog niet over de kansen die je krijgt om internationaal samen te werken, je indrukwekkende salaris, jaarlijkse bonus en personaliseerbare voordelen. 

Jij krijgt het voor mekaar

Werken met technologie op het scherp van de snee? Onze bedrijfsdoelen vertalen naar baanbrekende IT-oplossingen? Een modern applicatielandschap verbeteren, en een strak developmentproces nog strakker maken? Bij Telenet krijg je het voor mekaar, in een job die de meest uiteenlopende aspecten van application development en engineering covert. 

Certificaten en training: check

Jij bent bij ons de expert ter zake. Met een doordreven technische kennis – een rugzak die je via certificaten en training nog verder aanvult – zet je alles op alles om de brug te slaan tussen enerzijds de interne en externe klanten die op onze IT-systemen steunen en anderzijds de talenten die ze bouwen. Je werpt cutting-edge-oplossingen in de strijd, van AI tot data-engineering – oplossingen die je zelf ontwikkelt, waar je externe leveranciers aan doet sleutelen of testers op loslaat. Foute keuzes maken vind je onaangenaam op restaurant, maar onaanvaardbaar in het applicatielandschap.

Klaar om aan de slag te gaan bij Telenet?

We halen alles uit de kast om jou te verwelkomen. Maar ook na je onboarding blijven we erover waken dat je je goed voelt bij ons, met thuiswerkopties, wellbeing-initiatieven, veel autonomie, en ga zo maar door. 

Dit hebben we jou te bieden
  • Een innovatieve en mensgerichte werkgever
  • Een betekenisvolle job waarin je er mee voor zorgt dat we relevant zijn én blijven
  • Een gezonde werk-privébalans en unieke Telenet-voordelen
Daarom ben jij een match voor ons
  • Je haalt het maximum uit de beschikbare data
  • Een uitdagende omgeving stimuleert je om te groeien
  • Je zorgt voor de fundamenten waarop onze tribes kunnen bouwen
Om even bij stil te staan
  • Telenet is constant in verandering. Dat dit soms een haperend proces met zich meebrengt, maak jij geen punt van. Integendeel: zo heb je ’t graag
  • Je voelt je thuis in een agile werkomgeving 
  • Blijven bijleren is cruciaal om bij te blijven

We willen altijd in het beste team spelen en hier vonden we onze plaats in dat team.

Tushar & Anand

Interessant voor jou

Telecom & Infrastructure Engineers

Onze IT solutions en onze klanten: daarvan maak jij twee handen op één buik – ofwel door oplossingen te implementeren ofwel door ze op te volgen, afhankelijk van je rol. Je staat in rechtstreeks contact met klanten om onze diensten te ondersteunen. In een supportrol kijk je op afstand figuurlijk over hun schouder mee, en als consultant doe je dat letterlijk, bij hen ter plaatse. Support Engineer, System Engineer, Network Engineer of Alcatel Engineer? We hebben plaats voor jou! 

Application Specialists & Application Experts

Functionele en technische analyses uitvoeren, je tanden zetten in development en integratie, applicatiebeheer voor je rekening nemen: als Application Specialist of Application Expert kun je je op een bepaald aspect smijten – denk aan analyse, software engineering, platform development, data, AI – maar evengoed doorgroeien naar een overkoepelende end-to-endrol. Of je nu een ervaren rot of een enthousiaste schoolverlater bent: iedereen krijgt bij ons kansen.

Solliciteren bij Telenet? Komt voor mekaar!

Stap 1

Je reageert op een vacature door je cv en motivatiebrief in te sturen. Al dan niet met een strik errond. 

Stap 2

Tijd voor een babbel met de hiring manager en een recruiter. De job, het team, onze verwachtingen en de jouwe: alles komt aan bod. 

Stap 3

In een tweede gesprek schakelen we een tandje technischer om te zien waar jij het beste tot je recht zou komen. 

Stap 4

We doen jou een aantrekkelijk voorstel en rollen alvast de rode loper voor je uit!  

Psst, soms combineren we gesprekken, want inefficiëntie of procedures nodeloos rekken: da’s niet onze stijl. 

Gezocht

Gezocht

Collega’s die ’t voor mekaar krijgen

Zin om mee dingen te doen bewegen?
Heb je nog vragen?

Onze recruiter Sonja helpt je graag verder!