Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

Onze solide netwerkinfrastructuur is de ruggengraat van onze diensten. Het helpt bedrijven groeien en zorgt ervoor dat onze klanten ten volle kunnen genieten van onze producten.

 

Onze technologie moet feilloos werken: onderweg, thuis en op het werk. En op elk toestel, op elk moment. Ons geconvergeerd vast en mobiel netwerk is hierin essentieel. Onze ambitie is duidelijk: bij Telenet gaan we voor een steeds betere, veiligere, snellere en krachtigere beleving.

De Grote Netwerf & Nexus

Een giga-netwerk voor iedereen.

De Grote Netwerf

In augustus 2014 lanceerden we het Grote Netwerf-project waarbij we 500 miljoen euro investeren om ons vast kabelnetwerk om te bouwen tot een giganetwerk. Zo worden tegen 2019 breedband- en downloadsnelheden van minstens 1 gigabit per seconde bereikt. Via het Nexus-project doen we een extra investering van 9,5 miljoen euro over een periode van 5 jaar om ook kmo-zones en businessparken aan te sluiten op ons supersnelle netwerk.

 
 

Investeringen in het mobiele netwerk BASE

Superieure ervaringen, altijd en overal.

BASE technieker op mast

Elke 12 maanden verdubbelt het mobiele dataverbruik. Connectiviteit ‘on the go’ is een belangrijke pijler in onze strategie. Daarom investeren we de komende jaren 250 miljoen euro om ons mobiel netwerk (het vroegere BASE Company netwerk) uit te breiden en te verbeteren.

 
 

Investeringen in het vaste netwerk van SFR

Volle kracht vooruit in regio Henegouwen.

Zelfstandige met tablet

In juni 2017, na de overname van SFR BeLux, startte Telenet een bijkomend netwerkinvesteringsproject ter waarde van 12 miljoen euro voor de upgrade van het vast netwerk. Zo bezorgen we de klanten van SFR in Brussel en in de Laars van Henegouwen (Wallonië) een betere en performantere connectiviteitservaring.