Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 
 

Onze solide netwerkinfrastructuur is de ruggengraat van onze diensten. Het helpt bedrijven groeien en zorgt ervoor dat onze klanten ten volle kunnen genieten van onze producten.

 

Onze technologie moet feilloos werken: onderweg, thuis en op het werk. En op elk toestel, op elk moment. Ons geconvergeerd vast en mobiel netwerk is hierin essentieel. Onze ambitie is duidelijk: bij Telenet gaan we voor een steeds betere, veiligere, snellere en krachtigere beleving.

De Grote Netwerf

Een giga-netwerk voor iedereen.

De Grote Netwerf

In augustus 2014 kondigden we aan dat we 500 miljoen euro zouden investeren om ons vast kabelnetwerk om te bouwen tot een giganetwerk. Zo worden op termijn breedband- en downloadsnelheden van minstens 1 gigabit per seconde bereikt.

 
 

Nexus

Bedrijven helpen groeien.

Zelfstandige met tablet

Met een extra investering van 9,5 miljoen euro over een periode van 5 jaar zullen we ook kmo-zones en businessparken aansluiten op ons supersnelle netwerk.

 
 

Investeringen in mobiel netwerk

Superieure ervaringen, altijd en overal.

BASE technieker op mast

Elke 12 maanden verdubbelt het mobiele dataverbruik. Connectiviteit ‘on the go’ is een belangrijke pijler in onze strategie. Daarom investeren we de komende jaren 250 miljoen euro om ons mobiel netwerk (het vroegere BASE Company netwerk) uit te breiden en te verbeteren.