Klantenverhalen

Leer hoe andere bedrijven hun manier van werken en business stapsgewijs digitaliseren door gebruik te maken van de nieuwste technologie.

Nieuwste klantenverhalen

Artikel

Slimme communicatieschermen: Roeselare toont hoe
Burgers leggen de lat hoog voor lokale overheden als het op communicatie aankomt. Roeselare rolt een slimme communicatiestrategie uit met digitale informatieschermen.
Médiconfort drukt de kosten dankzij Business Mobile
Om zijn maatschappelijke rol en rentabiliteit te verzoenen kiest Médiconfort voor Business Mobile om de kosten te drukken en het beheer van mobiele telefonie te vereenvoudigen.
Immo Francois: digitalisering als motor voor groei
Om zich te onderscheiden in service, het werkplezier te verhogen én te blijven groeien, trekt Immo Francois volop de kaart van digitalisering en automatisering.
Vlotter kiest Teams als communicatietool
Vlotter zocht voor zijn telefonie een moderne totaaloplossing. Het wilde af van de aparte telefooncentrales, oude systemen en gedateerde technologie.
Ecosysteem met afgestemde security-oplossingen
Het AZ Vesalius koos voor een geïntegreerde cybersecurity-oplossing. Hierdoor zijn thuiswerkers beter beschermd.
Scholengroep De Wegwijzer kiest voor Schoolnet+
Scholengroep De Wegwijzer maakte een sprong in de digitalisering van haar scholen. De nood aan internet groeide fors mee. Met Schoolnet+ vonden ze de nodige ontzorging.

Zo deed Batopin het

Het op korte tijd realiseren van 750 uiterst beveiligde locaties om CASH-punten te zetten, vormde een complexe uitdaging voor Batopin.

Een gemanaged netwerk

Batopin had een exclusief, betrouwbaar en veilig netwerk nodig met een zeer grote beschikbaarheid, want mensen hebben altijd cash nodig op verschillende locaties.

SD-WAN voor meer veiligheid

Om maximale veiligheid te kunnen garanderen, werd er gekozen voor een SD-WAN-netwerk naar elke locatie.

Schrijf je in voor meer inspiratie*

Ontdek interviews, podcasts en andere content

Word uitgenodigd voor webinars, beurzen en netwerk-events

Download e-books en whitepapers

* We sturen je via e-mail op regelmatige basis onze content. Je ontvangt geen commerciële berichten of voorstellen. Uiteraard kan je op elk moment uitschrijven, of je voorkeuren aanpassen via de link onderaan elke e-mail. Door je in te schrijven aanvaard je het privacybeleid van Telenet.