Artikels

Laat je volop inspireren door interviews, achtergrondverhalen, studies, inzichten en advies van experts.

Nieuwste artikels

De NIS2-richtlijn voor cybersecurity ontcijferd: dit moet je weten
De NIS2-richtlijn heeft als doel dat bedrijven in kritische sectoren voldoende voorzorgsmaatregelen nemen tegen cyberaanvallen.
5 redenen om je cybersecurity monitoring uit te besteden
Je netwerk, laptops, de cloud… ze vragen aparte beveiligingsoplossingen én overkoepelende monitoring. Er zijn 5 redenen om die monitoring uit te besteden.
5G: bekijk eerst het volledige plaatje en kies dan pas een technologie
België behoort niet tot de early adopters van 5G. Maar het bewustzijn rond de mogelijkheden en opportuniteiten groeit wel.
Wat is een SOC en hoe werkt het bij Telenet?
Mark Van Tiggel, Director Security, legt uit hoe Telenet zijn eigen SOC inzet om zowel interne systemen als klantenapplicaties te beschermen.
Dit was: Business Partner Event 2023
Eind maart onthaalde Telenet Business meer dan 200 medewerkers van 25 business partners. We kwamen ook te weten wie van hen de Telenet Business Awards mee naar huis namen.
Wanneer heb je een mobile fleetmanager nodig?
De smartphone is een essentieel onderdeel van het verloningspakket. Hoe beheren bedrijven best zo’n uitgebreide mobile fleet?

7 uitdagingen voor netwerkbeheerders

Van bedrijfsnetwerk verander je niet zomaar. Daar moet op zijn minst een dwingende reden toe zijn. Nochtans worstelen bedrijven vandaag in meer of mindere mate met dezelfde zeven netwerkuitdagingen.

Technologische trends

Deze uitdagingen hebben zowel met het netwerk zelf te maken als met het beheer ervan. Ze hangen ook nauw samen met technologische trends.

SD-WAN

Een Software-Defined Wide Area Network is technologie die het beheer van het netwerk via software regelt, gescheiden van de eigenlijke netwerkhardware. Hoe werkt het?

Schrijf je in voor meer inspiratie*

Ontdek interviews, podcasts en andere content

Word uitgenodigd voor webinars, beurzen en netwerk-events

Download e-books en whitepapers

* We sturen je via e-mail op regelmatige basis onze content. Je ontvangt geen commerciële berichten of voorstellen. Uiteraard kan je op elk moment uitschrijven, of je voorkeuren aanpassen via de link onderaan elke e-mail. Door je in te schrijven aanvaard je het privacybeleid van Telenet.