ALLES OVER DE

TELENET-APP

• Check je verbruik
  • Test en verbeter je wifi-ervaring
  • Betaal simpel en snel je openstaande saldo
  • Deel je wifi

Ontdek de Telenet-app

Als Telenet-klant is dit de allerbelangrijkste app voor jou. Maar waarom juist? En hoe werkt ie? Dat ontdek je in deze video!

Heb je de Telenet-app nog niet? Download 'm snel via Google Play of de App Store.

START

Dankzij het handige startscherm zie je in één oogopslag de belangrijkste features van de app. Je krijgt meteen een overzicht van je verbruik, je wifi-netwerk en je aanrekeningen.

Verbruik

Kijk hier makkelijk de details van je dagelijks verbruik na! Afhankelijk van je product, kan je je vast internetverbruik en/of je mobiele verbruik raadplegen. Je ziet ook wanneer je nieuwe verbruiksperiode begint.

WIFI-NETWERK

Hier kan je jouw wifi-gegevens terugvinden, aanpassen en delen. Je ziet welke toestellen allemaal verbonden zijn met je wifi én je kan je thuisnetwerk testen en verbeteren!

Werkt je internet niet naar behoren? Dan zie je ook meteen of er een algemene storing is, of er werken aan de gang zijn of dat het probleem aan je thuisinstallatie ligt. Handig, toch?

JE AANREKENINGEN

Ook je aanrekeningen kan je eenvoudig nakijken en betalen via de app.

BERICHTEN

Via de Telenet-app ontvang je relevante en persoonlijke berichten, bijvoorbeeld over je verbruik of over werken in je buurt. Je kiest best om ook push-berichten te ontvangen, zo blijf je altijd geïnformeerd.

MEER

Hier kan je jouw profiel met al je klantgegevens bekijken of aanpassen en ook je Telenet-diensten beheren. Heb je toch nog vragen? Via Support helpen we je graag verder.

Heb je nog meer hulp nodig bij het gebruik van de Telenet-app? Bekijk dan hier alle functies in detail!