Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

 

 

De telenet
klantenprijs

 
 

Met de Telenet Klantenprijs heb je het hele jaar door recht op een unieke korting tot wel 30% op straffe toestellen (smartphones, tablets, tv’s, laptops en chromecast). Het enige wat je hoeft te doen om van deze mooie kortingen te genieten, da’s Telenet-klant zijn.

Straffe kortingen. Gewoon omdat je klant bent.

Smartphones

icoon smartphone

Nieuwe smartphone nodig? Da's langs hier!
 
 

 
 

Tv's

icoon tv

Tv's van topkwaliteit om optimaal te ge-nieten van je favoriete films en series, die vind je in onze shop.

 
 

Laptops

icoon laptop

Of het nu voor je werk of voor je ontspanning is, wij hebben laptops voor iedereen!

 
 

Tablets

icoon tablet

Je favoriete serie on the go kijken? Dat doe je met onze tablets!
 

 
 
 
 

Graag gratis thuis laten leveren? Dat kan!

 
 
 

Extra diensten
voor Telenet-
toestellen?

Bovenop de Telenet Klantenprijs bieden we jou nog
heel wat andere diensten: verzekering, gespreid
betalen en herstelling.

 
 

Heb je vragen over de
Telenet klantenprijs?

 
 
Voorwaarden

Bovenstaande prijzen zijn geldig onder voorbehoud van een eventuele prijswijziging en zolang de voorraad strekt.

 

Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze één of meer volgende diensten hebben: internet, Telenet TV, vaste telefonie of mobiele telefonie (uitgezonderd prijs volgens verbruik) uit het gamma van diensten bestemd voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna, de “Telenet-Diensten”). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten. Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

 

Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting.

 

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-Diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden.

 

Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden.