Inspiratie

Ervoor zorgen dat jij echt àlles uit je internet- en telefonie-diensten haalt? Da’s onze missie! Hoe? Door je nieuwe dingen te laten ontdekken. Onze handige tips & tricks, fascinerende klantenverhalen, boeiende blogartikels en meer staan klaar om je brein te prikkelen.  

 

Duik dus even in deze inspiratiepagina’s en laat je overspoelen met van alles en nog wat over internet, vaste en mobiele telefonie, cybersecurity, het Telenet-netwerk,... Wie weet wat voor ’n idee vis je op? 

Meest recent

Artikel

TV kijken op vakantie met de tv-app of via streaming - Tips
In het buitenland zijn Belgische tv-zenders vaak niet beschikbaar. Met tv-app en goede internetverbinding bekijk je via wifi of 4G/5G series en programma’s.

Artikel

Ontdek welk gsm-abonnement en mobiele data past bij je gezin
Welk gezinsabonnement met internet, gsm en tv kiezen? Combineer beperkt en onbeperkt mobiele data voordelig in een internetbundel met ONE. Op maat van je gezin.

Artikel

Titel van de week: Oppenheimer
Christopher Nolan's Oppenheimer: Cillian Murphy in een beklijvend verhaal over de impact van de eerste atoombom. Een must-see blockbuster op Telenet.

Artikel

Telenet Group voor de derde keer op rij Baanbrekende Werkgever
Bij Telenet Group helpen we niet alleen onze klanten om een stapje voorop te blijven, maar ook onze medewerkers.

Artikel

Waarom je een abonnement met onbeperkt mobiel internet wil
Raadpleeg handige tips om je mobiel dataverbruik onder controle te houden en ontdek alle voordelen van een unlimited abonnement.

Artikel

Uitkijken voor phishers met 5 tips
Zijn jouw gegevens (nog) veilig? Met deze tips herken je phising-pogingen in één oogwenk.

Artikel

Zo vergeet jij je wachtwoord nooit
Wij geven je allerlei tips en tricks mee over hoe jouw wachtwoord veilig te bewaren en te onthouden met de hulp van een wachtwoordmanager.

Artikel

Waarom je best je updates niet (meer) uitstelt
Bescherm online gegevens tegen hacking door systematisch beveiligingsupdates uit te voeren. Maak ook regelmatig back-ups zodat je gegevens veilig zijn.

Artikel

Help, een hacker! Wat nu?
Met onze tips en tricks spot jij een cyberaanval of hackpoging in een oogopslag en zijn jouw toestellen optimaal beschermd.

Artikel

Eline De Munck: "Dat thuiswerk zo ingeburgerd is, vind ik heel positief"

Artikel

Eva Daeleman: "Ik heb nu een digitale boekhouder en arts"

Artikel

Dalilla Hermans: "Mijn online en offline leven zijn meer in balans dan vroeger"

Iedereen zit goed op hét netwerk van Vlaanderen

Bij Telenet kan vandaag bijna iedereen surfen tegen gigasnelheden. En we blijven onophoudelijk investeren. Het netwerk van de toekomst? Dat ligt er nu al.

De digital habits van de Vlaming

In maart 2020 ging de fysieke wereld op slot en kwamen we in een digitale stroomversnelling terecht.

Welke rol speelt connectiviteit tegenwoordig in het leven van de Vlaming? En welke digitale gewoontes houden we over aan corona?

Nieuwsgierig naar een bepaald topic? Je vindt het allemaal op één plek!

Inspiratie voor Telenet Business

Ontdek inspirerende blogs, webinars, events, klantenverhalen, video’s en podcasts op maat van zelfstandigen en bedrijven.

Zelfstandigen

Efficiënt en duurzaam ondernemen. Jij bent (straks) helemaal mee met het digitale tijdperk. Want goed voor je bedrijf betekent ook goed voor jou.

Bedrijven

Deze content gidst bedrijfsleiders, ICT-beslissingnemers en afdelingsmanagers doorheen de digitale wereld waarin we leven en werken.