Telenet.be
 
 
 

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

De klant staat centraal

Bij Telenet willen we dat al onze klanten, of ze 1, 2, 3 of al 15 jaar bij ons klant zijn, zich erkend voelen en overtuigd blijven dat ze de juiste keuze hebben gemaakt. We vinden het belangrijk dat elke klant zich gewaardeerd voelt.

Om dit te realiseren, investeren we voortdurend in onze producten en in het netwerk. Innovatie staat centraal. Ook maken we blijvend werk van service om onze klanten nog sneller en efficiënter te kunnen ondersteunen. We maken er een punt van om proactief te communiceren rond de mogelijkheden en het gebruiksgemak van onze producten en diensten. 

En er is meer...

  • Heb je internet van Telenet? Dan is jouw huidige wifi-systeem al snel, simpel en overal. Indien nodig plaatsen we een Wifi-booster. Die breidt jouw netwerk snel uit in huis waar jij het wil. Je plugt ‘m simpelweg in het stopcontact op de plek waar je extra wifi wil en klaar! Slim toch? Bovendien is de huur van je eerste Wifi-booster gratis.
  • We beseffen ook dat de constante innovaties niet voor iedereen even evident zijn. Gelukkig staan we bij Telenet altijd voor je klaar met heel wat handige tips. Bel ons dus gerust even op. Dan bekijken we samen hoe je het meeste uit je Telenet-diensten haalt
  • Met Telenet trakeert belonen we klanten op regelmatige tijdstippen. Afhankelijk van de actie kunnen klanten genieten van gratis films of series, deelnemen aan een wedstrijd of genieten van een mooie promotie.
  • We leggen onze klanten af en toe extra in de watten met een cadeautje en organiseren regelmatig wedstrijden waarbij je tickets kan winnen voor bijvoorbeeld het veldrijden, …
  • Bij de lancering van een nieuw product kijken we altijd eerst wat dit kan betekenen voor onze bestaande klanten.
  • Zodra je enkele maanden klant bent bij Telenet, kan je genieten van exclusieve kortingen op smartphones.

Ook al ligt onze focus vooral op de beleving van de klant, we willen graag iedereen blij maken met deze attenties. We stemmen dit zo goed mogelijk af op persoonlijke voorkeuren en interesses en we zorgen er zeker voor dat iedereen aan de beurt komt.

Relevant voor jou

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

Bel ons

Bel ons

Stel je vraag op 015 66 66 66

Bel ons
 
Mail ons

Mail ons

Stel je vraag via ons contactformulier

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een winkelpunt

Kom langs