Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

De klant staat centraal

Bij Telenet willen we dat al onze klanten, of ze 1, 2, 3 of al 15 jaar bij ons klant zijn, zich erkend voelen en overtuigd blijven dat ze de juiste keuze hebben gemaakt. We vinden het belangrijk dat elke klant zich gewaardeerd voelt.

Om dat te realiseren, investeren we voortdurend in onze producten en in het netwerk. Innovatie staat centraal. Ook maken we blijvend werk van service om onze klanten nog sneller en efficiënter te kunnen ondersteunen. We maken er een punt van om proactief te communiceren rond de mogelijkheden en het gebruiksgemak van onze producten en diensten. 

En er is meer...

Heb je internet van Telenet?

Dan is jouw huidige wifi-systeem al snel, simpel en overal. Met de Telenet-app test je thuis makkelijk zelf je wifi-verbinding, en je krijgt meteen de beste oplossing bij problemen. Indien nodig, bestel je meteen een netwerk-oplossing via de Telenet-app. Met Telenet 360° Wifi breng je je wifi-signaal waar je maar wil in huis. Het is bovendien het eerste wifi-systeem dat je huis helemaal begrijpt.

 
 
Haal het meeste uit je Telenet-diensten

We beseffen ook dat de constante innovaties niet voor iedereen even evident zijn. Gelukkig staan we bij Telenet altijd voor je klaar met heel wat handige tips. Contacteer ons via WhatsApp of bel ons gerust even op. Dan bekijken we samen hoe je het meeste uit je Telenet-diensten haalt.

 
 
Telenet trakteert

Met Telenet trakteert belonen we klanten op regelmatige tijdstippen. Afhankelijk van de actie kunnen klanten genieten van gratis films of series, deelnemen aan een wedstrijd of genieten van een mooie promotie.

 
 
Wedstrijden

We leggen onze klanten af en toe extra in de watten met een cadeautje en organiseren regelmatig wedstrijden waarbij je tickets kan winnen voor bijvoorbeeld het veldrijden, …

 

 
 
Lancering nieuwe producten

Bij de lancering van een nieuw product kijken we altijd eerst wat dit kan betekenen voor onze bestaande klanten.

 

 

 
 
Telenet Klantenprijs

Met de Telenet Klantenprijs heb je het hele jaar door recht op een unieke korting tot 30% op straffe toestellen. Het enige wat je hoeft te doen om van deze mooie kortingen te genieten, da's Telenet-klant zijn.

 
 

Relevant voor jou

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

Bel ons

Bel ons

Stel je vraag op 015 66 66 66.

Bel ons
 
Mail ons

Mail ons

Selecteer het onderwerp van je vraag
en stel ze via het contactformulier.

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een winkelpunt.

Kom langs