Wat zijn leads? En waarom ze verzamelen met uw website?

03 januari 2023 - 5

Een goede website vertelt u wie geïnteresseerd is in het kopen van uw product of dienst. Maar brengt uw site wel deze leads aan?

Wat zijn leads?

Business leads zijn persoonlijke of bedrijfsgegevens van potentiële klanten. Deze gegevens zijn essentieel bij het prospecteren in uw markt. Een goede lead kan op termijn een nieuwe klant worden.

Waarom zelf leads genereren?

Verschillende gespecialiseerde bedrijven verzamelen en verkopen gegevens van potentiële klanten. Toch loont het de moeite om zelf leads te verzamelen. Dit zou meteen ook het belangrijkste doel van uw website moeten zijn.

Hoe vlotter gegevens verzamelen?

Everystockphoto is een zoekmachine die het gemakkelijk voor u maakt, door tegelijk bij verschillende bronnen naar foto's met uw trefwoord te zoeken. U kunt kiezen tussen Flickr, imageafter, NASA, RGBStock, Wikimedia Commons, Freerangestock, MorgueFile, Photl, Stock.chng, Wikipedia.

Vink bij "Licenses" wel aan dat u zoekt naar foto's voor commercieel gebruik.

Hoe scoort jouw website vandaag?

Gratis test

Inspiratie

Artikel

Alles over HTTPS, SSL en GDPR
Hoe bewijs je dat de website van je zaak of je e-shop veilig is voor bezoekers? Lees hier alles over de rol van HTTPS, SSL en GDPR.

Artikel

Is jouw website geschikt voor smartphones?
38% van alle internetverkeer verloopt via smartphones. Dat de website van je zaak geschikt is voor kleine schermen is dus van vitaal belang. Voldoet hij aan de normen?

Artikel

Tracking: hoe goed presteert jouw website?
Hoeveel bezoekers heb je? Welke inhoud scoort het best? Met tracking kom je het te weten en kan je de website van je zaak optimaliseren. En zelfs je online marketing verbeteren.