Een stabiel netwerk
met een goeie flow?

Da's vanzelfsprekend

 

Telenet bouwt non-stop aan het allerstrafste alles-in-één netwerk

Het slimste wifi-systeem ooit

Zorgeloos surfen tot in elk hoekje in je huis. Onze klanten verdienen de strafste én slimste wifi. Je netwerk supersnel uitbreiden? Dat kan met onze Wifi‑boosters.

Gigasnel en stabiel surfen

Dankzij de Grote Netwerf kan je nu streamen, gamen en downloaden tegen een snelheid tot 1 Gigabit per seconde*.

Onderweg altijd verbonden

Tegen 2020 upgraden we ook 2800 bestaande gsm-masten en planten er tot 1000 nieuwe bij. Voor nog meer dekking en kwaliteit.

icon-ultrasnel
Ultrasnel mobiel netwerk

Dat we je thuis supersnel internet garanderen, dat wist je al. Maar ook onderweg surf je op een ultrasnel 4G-netwerk. Getest door Commsquare**.

Klaar voor de toekomst! Wat betekent dat voor jou?

Artikel
Supersnel wifi bij je thuis
Het slimste wifi-systeem ooit voor onze internetklanten.
Artikel
Gigasnel en stabiel surfen
Geef je internet een gigaboost met Giga Speedboost.
Artikel
Altijd en overal verbonden
Verbonden waar en wanneer je maar wil, via ons 4G-netwerk.
NIET TE STOPPEN SERVICE

We gaan all the way zodat jij steeds mee bent met de mogelijkheden van vandaag. Alleen zo haal je alles uit je Telenet.

 

En jij kiest hoe je het liefst geholpen wilt worden

Belangrijke info
 • Aanbiedingen en vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële (druk)fouten, vergissingen en/of wijzigingen. 
  Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen 
 • *Vaste internetsnelheid: de vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info
 • Commsquare: Op basis van metingen van de 4G downloadsnelheid (gemiddelde snelheid bij datasessies van vaste duur) door onafhankelijk bureau Commsquare in december 2018 (Vlaanderen): 86,2Mbps (Telenet/Base), 81,4Mbps (Proximus), 65,6Mbps (Orange) en in februari 2019 (Brussel: 85,1Mbps (Telenet/Base), 80,2Mbps (Proximus), 56,9Mbps (Orange). Een voertuig met verschillende ontvangers reed ongeveer 5,800 km in Vlaanderen en 380 km in Brussel om de 4G-kwaliteit van de netwerken van de verschillende operatoren te meten. In totaal werden ongeveer 2,700 (2,200 in Vlaanderen, 500 in Brussel) datatesten per operator uitgevoerd. Meer info: zie Commsquare rapport.
 • De snelste 4G downloadsnelheid: Het mobiele netwerk van Telenet/BASE heeft de snelste 4G downloadsnelheid (gemiddelde snelheid in datasessie met een vaste duur), zoals gemeten door het BIPT in oktober 2020. Meer details over de drive test vind je op de pagina van het BIPT.
 • Giga Speedboost: Optie Giga Speedboost is enkel beschikbaar bij All-Internet abonnementen (als standalone dienst of als onderdeel van de vroegere bundels All-Internet & Telenet TV, ONE of ONEup) en vereist dat de klant over een modem type CH7465LG CH8568LG of CV8560E beschikt. De optie wordt onmiddellijk na intekening geactiveerd (op voorwaarde dat All-Internet reeds geactiveerd werd).
  De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een PC of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals WiFi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info
   Giga Speedboost is bij lancering beschikbaar voor meer dan 90% van onze klanten. Onze uitrol gebeurt in verschillende fases en we zijn hard aan het werk om Giga Speedboost voor al onze klanten mogelijk te maken.
  Je gaat een overeenkomst van één maand aan. Na de eerste maand wordt je abonnement automatisch voor onbepaalde duur verlengd voor € 15 per maand. Vanaf dan kan je steeds kosteloos opzeggen.