Webmail

Contact

Een stabiel netwerk
met een goeie flow?

Da's vanzelfsprekend

 

Telenet bouwt non-stop aan het allerstrafste alles-in-één netwerk

Het slimste wifi-systeem ooit

Zorgeloos surfen tot in elk hoekje in je huis. Onze klanten verdienen de strafste én slimste wifi. Je netwerk supersnel uitbreiden? Dat kan met onze Wifi‑boosters.

Gigasnel en stabiel surfen

Dankzij de Grote Netwerf kan je nu streamen, gamen en downloaden tegen een snelheid tot 1 Gigabit per seconde*.

Onderweg altijd verbonden

We investeren voortdurend in ons mobiele netwerk zodat jij onderweg altijd verbonden blijft. Door bestaande gsm-masten te upgraden, te vervangen of nieuwe te plaatsen hebben we een sterk, kwalitatief netwerk van 3300 gsm-masten. 

icon-ultrasnel
Ultrasnel mobiel netwerk

Dat we je thuis supersnel internet garanderen, dat wist je al. Maar ook onderweg surf je op een ultrasnel 4G/5G-netwerk. Getest door BIPT (Drive tests)*.

Klaar voor de toekomst! Wat betekent dat voor jou?

Artikel
Supersnel wifi bij je thuis
Het slimste wifi-systeem ooit voor onze internetklanten.
Artikel
Gigasnel en stabiel surfen
Geef je internet een gigaboost met Giga Speedboost.
Artikel
Altijd en overal verbonden
Verbonden waar en wanneer je maar wil, via ons 4G/5G-netwerk.
NIET TE STOPPEN SERVICE

We gaan all the way zodat jij steeds mee bent met de mogelijkheden van vandaag. Alleen zo haal je alles uit je Telenet.

 

En jij kiest hoe je het liefst geholpen wilt worden

Belangrijke info
  • Aanbiedingen en vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële (druk)fouten, vergissingen en/of wijzigingen. 
    Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen 
  • *Vaste internetsnelheid: de vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info
  • De snelste 4G downloadsnelheid: Het mobiele netwerk van Telenet/BASE heeft de snelste 4G downloadsnelheid (gemiddelde snelheid in datasessie met een vaste duur), zoals gemeten door het BIPT in oktober 2020. Meer details over de drive test vind je op de pagina van het BIPT.
  • Giga Speedboost: Optie Giga Speedboost is beschikbaar bij All-Internet abonnementen (als standalone dienst of als onderdeel van All-Internet & Telenet TV) en is inbegrepen in ONEup. Het is vereist dat de klant over een modem type CH7465LG, CH8568LG of CV8560E beschikt. De optie wordt onmiddellijk na intekening geactiveerd (op voorwaarde dat All-Internet reeds geactiveerd werd).
    De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een PC of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals WiFi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info
    Je gaat een overeenkomst van één maand aan. Na de eerste maand wordt je abonnement automatisch voor onbepaalde duur verlengd voor € 15 per maand. Vanaf dan kan je steeds kosteloos opzeggen.