Webmail

Het eerste wifi-systeem dat je huis begrijpt.

Powered by Plume

Vanaf €3 per maand

Probeer 3 maanden gratis

Snellere en stabielere wifi, dankzij slimme wifi-pods

Streamen, werken, gamen, videobellen: we willen allemaal wifi die dat feilloos aankan. Om het even hoe groot de ruimte, of met hoeveel je online bent. Daarom introduceren we een superslim wifi-systeem dat zich naadloos aan jou aanpast en meer doet dan enkel je wifi versterken: maak kennis met Telenet 360° Wifi en de slimme wifi-pods.

Wi-Fi 6: stabieler en sneller

Zie je flitsende actiefilms graag tot in de scherpste details en zonder haperen, ook al zit dochterlief online te gamen? Wi-Fi 6 kan het aan, zonder verpinken. 


Meer over Wi-Fi 6

Eén doorlopend wifi-netwerk

Voortaan loop je videobellend door het huis zonder je verbinding kwijt te raken. Dankzij wifi-technologie die nooit gaten laat vallen: een mesh-netwerk. 


Meer over mesh-netwerken

Zelfregelend, dus zorgeloos

Een invasie van WhatsAppende tieners? Terwijl de jongste haar serie kijkt op haar tablet en jij kookles volgt op je pc?  De wifi-pods regelen feilloos je internetverkeer in je hele huis. 

Meer over zelfregelende wifi

Ben je ondernemer? Ontdek dan hier hoe Telenet 360° Wifi je zaak begrijpt. 

Kies je Telenet 360° Wifi-pakket op maat

Je kan je wifi-netwerk uitbreiden met Telenet 360° Pods. Deze wifi-pods steek je gewoon in een stopcontact of verdeelstekker tussen de modem of een andere wifi-pod en de plaats waar je extra wifi-bereik wil. Ze voorzien je huis van een betrouwbaar, sterk wifi-signaal. Bepaal of en hoeveel wifi-pods je nodig hebt in verhouding tot de grootte van je huis en koop ze hier online.  

1 wifi-pod

Woning met 2 verdiepingen of grote woning met 1 verdieping

€3 per maand
Eerste 3 maanden gratis!

2 wifi-pods

Woning met 3 verdiepingen of grote woning met 2 verdiepingen

€6 per maand
Eerste 3 maanden gratis!

3 wifi-pods

Grote woning
met 3 verdiepingen

€9 per maand
Eerste 3 maanden gratis!

Tip: Staat je modem niet op een centrale plek? Kies dan een maatje groter. Heb je niet overal in huis wifi nodig, dan volstaat een maatje kleiner.


Goed om te weten: de wifi-pods bevatten ook 2 UTP-poorten, zo kan je je toestellen ook rechtstreeks verbinden met de wifi-pods dankzij een UTP-kabel (meegeleverd met de wifi-pods).

 

Om optimaal van Telenet 360° Wifi te genieten, heb je ook de nieuwste Telenet 360° Modem nodig. Heb je die nog niet in huis? Wees gerust, we bezorgen 'm gratis en automatisch samen met je Telenet 360° Pods.
 

Opgelet, je kan Telenet 360° Wifi niet combineren met Wifi-boosters, Access Points of Powerlines van Telenet of andere merken. 

Telenet 360° Wifi. Jouw verbinding, daar draait het om

Vliegensvlug van start

Eens je je Telenet 360° Wifi-pakket hebt ontvangen, neemt een interactief stappenplan in de Telenet-app je vlot mee door de hele opstart.  

Regelmatige updates en zelfdiagnose

Telenet 360° Wifi blijft altijd up-to-date dankzij regelmatige updates. Daardoor kan het systeem gevaren neutraliseren en problemen voorkomen zonder dat je ‘r iets van merkt. Krijgt het systeem toch iets niet zelf opgelost? Dan stuurt de Telenet-app je een berichtje of kan je via de app een zelfdiagnose uitvoeren.  

Ik heb mijn pods gisteren ontvangen en geïnstalleerd... ze werken echt SUPER!!! Met een wifi-snelheid tussen de 550mbps en 940mbps. Ik heb nog nooit zo een snelheden gehad via wifi. En het klopt .. ze leren bij. In het begin zat ik rond de 260 mbps en na 2 uren zat ik al op die ongelooflijke snelheden. Echt een game changer die pods!

Steven

7/7 persoonlijke hulp

Onze helpdesk staat 7/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Met Telenet 360° Wifi kunnen onze wifi-experts een nog betere diagnose van je wifi-systeem opvragen. Zo kunnen ze efficiënter en doelgerichter ingrijpen, zelfs vanop afstand. Bel ons op 015 66 66 66 en wij doen het nodige. 

Hoe werkt Telenet 360° Wifi en hoe moet je het installeren?

Nog vragen over Telenet 360° Wifi?

De Telenet 360° Pods zijn gemakkelijk te installeren met een interactief stappenplan dat je volgt in de Telenet App. Meer info en handige tips over de installatie van onze wifi-pods. 

Je plaatst de wifi-pods best in een stopcontact of verdeelstekker die zich bevindt tussen de modem en/of andere al geïnstalleerde Telenet 360° Pods in de ruimte waar je extra wifi-bereik wil. Onze klantenservice verzamelde handige info en tips over de optimale installatie van de wifi-pods. 

De wifi-pods bevatten ook 2 UTP-poorten. Je kan je toestellen zoals je TV box, zowel draadloos als via UTP-kabel verbinden met de wifi-pods.

Je hebt geen Wifi-booster meer nodig eens je overgeschakeld bent op onze wifi-pods. De Telenet 360° Pods zijn niet compatibel met oudere wifi-oplossingen van Telenet, zoals de Wifi-boosters (Wifi-Powerlines, Powerlines en Access Points). Deze oudere wifi-oplossingen in je netwerk verstoren de werking van Telenet 360° Wifi en kunnen een stoorzender zijn voor het perfecte wifi-signaal dat de wifi-pods uitsturen. Lees hier meer over de installatie van de Telenet 360° pods. 

De wifi-pods en wifi-boosters zijn inderdaad niet compatibel met elkaar. Om je wifi-pods te installeren, moet je alle toestellen (ook van andere merken) die vandaag je thuisnetwerk uitbreiden verwijderen. Lees hier onze tips voor een optimale installatie

 

Heb je momenteel nog geen oude Telenet Wifi-booster, dan kan je, indien je niet voor Telenet 360° Wifi kiest, deze bestellen zolang de voorraad strekt tot 27 mei 2023. Klanten die op 27 mei 2023 nog een Telenet Wifi-booster hebben, zullen hun netwerk nog steeds met een Telenet Wifi-booster kunnen uitbreiden of deze laten vervangen bij een technisch defect zolang de voorraad strekt.

Bestel je onze Telenet 360° Pods, dan vind je via het interactief stappenplan in de Telenet App niet enkel terug hoe je de wifi-pods installeert, maar ook hoe je je oude Telenet Wifi-boosters verwijdert. Lees hier meer over hoe je je Telenet 360° Wifi-boosters opzegt. 

Met Telenet 360° Wifi wordt het wifi-signaal verstuurd via mesh-technologie of een UTP-kabel, terwijl dat bij de wifi-boosters via het elekriciteitsnetwerk of een UTP-kabel gebeurt. Dankzij de nieuwe technologieën waar Telenet 360° Wifi gebruik van maakt, staan de Telenet 360° Pods en Telenet 360° Modem (met ingebouwde pod) continue in verbinding met elkaar en doen ze meer dan enkel je wifi-bereik uitbreiden. Ze stemmen voortdurend het wifi-signaal af op je actuele internetgebruik en optimaliseren het. Zo geniet elke gebruiker in huis van een optimaal wifi-signaal. Verder lossen de wifi-pods voortdurend problemen op zonder dat je er iets van merkt dankzij regelmatige updates en zelfdiagnose. Ze houden ook rekening met externe factoren en omzeilen die (zoals het wifi-netwerk van de buren of netwerk van een printer in huis).  

Met Telenet 360° Wifi wordt het wifi-signaal verstuurd via mesh-technologie of een UTP-kabel, terwijl een wifi-repeater het wifi-signaal van je modem zal oppikken en dan verder zal verspreiden. Dankzij de nieuwe technologieën waar Telenet 360° Wifi gebruik van maakt, staan de Telenet 360° Pods en Telenet 360° Modem (met ingebouwde pod) continue in verbinding met elkaar en doen ze meer dan enkel je wifi-bereik uitbreiden. Ze stemmen voortdurend het wifi-signaal af op je actuele internetgebruik en optimaliseren het. Zo geniet elke gebruiker in huis van een optimaal wifi-signaal.  

Wifi, ook wel geschreven als wi-fi of Wi-Fi, is het draadloze internet dat bij jou thuis of op kantoor via je draadloze modem wordt verspreid. Internet komt via ‘de kabel’ binnen in je huis. Je draadloze modem zet het internetsignaal dan om in radiogolven, of wifi. Zo verbind je je laptop, smartphone of andere toestellen met het internet. Soms raakt je wifi-signaal verstoord. Onze wifi-tips lossen die storingen gelukkig snel voor je op!  

Lukt het niet om je toestel met wifi te verbinden? Of gaat je wifi te traag? Raadpleeg dan snel onze wifi-checks voor problemen met je wifi thuis. 

*Enkel beschikbaar voor klanten met internet van Telenet. Je betaalt €3 euro per Telenet 360° Pod per maand. Tijdens de eerste 3 maanden zal de klant de Telenet 360° Pods gratis kunnen uitproberen. De thuislevering van deze wifi-pods is gratis.  


Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties voor Telenet 360° Pods. Deze aanbiedingen en vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële (druk)fouten, vergissingen en/of wijzigingen.  


De Telenet 360° Pods zijn niet compatibel met de oude Telenet Wifi-boosters. Zodra een klant met oude Telenet Wifi-boosters, Telenet 360° Pods besteld heeft, heeft hij 3 maanden de tijd om de oude Telenet Wifi-boosters terug te brengen naar Telenet. Zo vermijdt hij een vergoeding op zijn aanrekening. Meer info: Ik zeg op. Wat nu? (telenet.be) Eens een klant na deze proefperiode gekozen heeft voor Telenet 360° Wifi, zal hij de oude Telenet Wifi-boosters niet meer kunnen bestellen.  


Voor klanten die momenteel geen oude Telenet Wifi-booster huren, zal het na 27 mei 2023 niet meer mogelijk zijn om deze nog te kunnen bestellen.