Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 

Meldingen in de Safespot-app

Probeert er iemand je netwerk binnen te dringen? Safespot+ to the rescue. Onderaan via Meldingen kijk je alle beveiligingsmeldingen na. Safespot+ laat je weten wanneer je zelf actie moet ondernemen.

Phishing

Safespot+ blokkeert onveilige websites. Phishing-websites zijn hier een voorbeeld van. Als Safespot+ een verdachte website blokkeert, krijg je hier een melding van.

Wachtwoord

Een veelgebruikte methode om ergens digitaal in te breken, is via een brute-force attack. De hacker maakt dan gebruik van software die verschillende combinaties inlognamen- en wachtwoorden probeert, totdat deze uiteindelijk de juiste combinatie heeft gevonden en kan inloggen. Safespot+ detecteert dergelijke wanpraktijken en houdt ze tegen.

Netwerktoegang

Ooit al gehoord van een Port scanaanval? Hackers proberen bij zo’n aanval onbeveiligde netwerkpoorten binnen te dringen. Denk aan een dief die midden in de nacht de deur van je wagen controleert om te kijken of hij niet op slot is. Ondervind je zo een aanval? Dan krijg je hier een melding van. 

Safespot Guard

Bekijk in de Safespot-app ook alle meldingen over de beveiliging van al je mobiele toestellen.

Antivirusbescherming

Safespot+ beschermt je ook tegen spyware, ransomeware en botnetsoftware. Safespot+ houdt deze aanvallen op je netwerk tegen. Je ziet op het meldingenscherm wat Safespot+ allemaal heeft tegengehouden.

 

Relevant voor jou

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.
Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou.

Contacteer ons!

Graag hulp of meer uitleg?

Bel ons

Bel ons

Stel je vraag op 015 66 66 66.

Bel ons
 
Mail ons

Mail ons

Selecteer het onderwerp van je vraag
en stel ze via het contactformulier.

Mail ons
 
Kom langs

Kom langs

Bezoek een winkelpunt.

Kom langs