Webmail

Wil jij een bericht ontvangen zodra fiber in jouw straat beschikbaar is? Laat je gegevens achter en je hoort het als eerste!

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BVBA, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.  Je persoonsgegevens worden verwerkt zoals uiteengezet in het Telenet Privacybeleid.
Telenet verwerkt je persoonsgegevens enkel voor informatie rond fiber.


Ben je al Telenet klant? Dan worden je persoonsgegevens verwerkt conform jouw huidige privacy-instellingen (zie MyTelenet). Wij informeren jou dat je te allen tijde het recht hebt om van privacy niveau te wijzigen via MyTelenet, de Telenet Klantendienst of de Telenet-winkelpunten.


Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via MyTelenet (enkel voor Telenet klanten) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dien je eerst een bewijs van je identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van je identiteitskaart. 


Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via:  https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen.