Webmail

Verkozen tot het beste internet volgens Testaankoop

Webdeal

Webdeal

Promo op onbeperkt surfen op het beste internet*

Je hebt nog geen internet van Telenet en wilt voordelig onbeperkt surfen? Geniet dan van € 10 korting op al onze All-Internet- en Giga Internet-abonnementen met of zonder tv tijdens de eerste 3 maanden.

Webdeal

Webdeal

Promo op onbeperkt surfen op het beste internet*

Je hebt nog geen internet van Telenet en wilt voordelig onbeperkt surfen? Geniet dan van € 10 korting op al onze All-Internet- en Giga Internet-abonnementen met of zonder tv tijdens de eerste 3 maanden.

Altijd het laagste energietarief met June Switch

Nu 1 jaar gratis voor Telenet-klanten.

Speciaal voor Telenet-klanten

Speciaal voor Telenet-klanten

Haal een Samsung Galaxy S23 in huis vanaf €499

+ GRATIS Galaxy Tab A8

Samsung Smart Monitor M5

Enkel voor studenten

Enkel voor studenten

Doe mee en win een Samsung-scherm voor op kot

Samsung Smart Monitor M5

Onbeperkt internet op kot
 

Onbeperkt internet op kot

Voor al die groepswerken hé mama.

Kotaanbod voor maar

Straf internet en TV voor een straffe prijs

Easy Internet + Telenet TV

    

Speciaal voor jou als Telenet-klant

Ongeziene korting én gratis Streamz.

Tot €150 korting
op een selectie Samsung-tablets
+ 1 maand Streamz cadeau

Krijg 6 maanden korting

Krijg 6 maanden korting

Streamz, da's het beste van Vlaanderen en internationale toppers.
 • Telenet klantenprijs:
  Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben, op voorwaarde dat ze één of meer van volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna: ‘Telenet-Diensten’). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten. Bij aankoop van een toestel, via de Telenet-webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet-winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting. De klant kan zijn Telenet-diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden. Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maanden in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden. Aanbiedingen en vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële (druk-) fouten, vergissingen en/of wijzigingen. V.U.:Telenet bvba, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, btw BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen.
 • Telenet TV kijken op al je schermen:
  De Telenet TV-app/Telenet TV yelo-app/websitekan enkel gebruikt worden door klanten die minstens een abonnement voor Telenet internet en Telenet TV hebben. Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd Telenet TV kan kijken, is beperkt. Raadpleeg www.telenet.be/beperkingentvapp voor meer info.
 • Onbeperkt surfen:
  Bij intensief gebruik tijdens piekuren, kan de internetsnelheid tijdelijk worden beperkt. Telenet netwerkbeheer is van toepassing; meer info, zie www.telenet.be/internetgebruik.
 • Streamz promo:
  Aanbod geldig tot 31/12/2023 als je klant bent of wordt van Telenet digitale televisie en op voorwaarde dat je in het verleden niet al hebt genoten van een promotie op Play of Streamz. Na afloop van de 14 dagen gratis Streamz start automatisch een abonnement van één maand voor € 11,95 per maand, tenzij je voor afloop van de 14 dagen gratis Streamz periode aan de Telenet klantendienst meldt dat je geen abonnement wenst aan te gaan voor Streamz. Na afloop van de eerste maand wordt je abonnement automatisch voor onbepaalde duur verlengd en kan je je abonnement steeds kosteloos opzeggen. Vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële fouten, vergissingen en/of wijzigingen.
 • Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties voor Telenet internet.