Webmail

Contact

Iedereen zit goed op hét netwerk van Vlaanderen.

Nu al gigasnel voor iedereen.

Speciaal voor Telenet-klanten

Speciaal voor Telenet-klanten

Recycleren?

Da's profiteren.

Tot €600 korting
Onbeperkt internet op kot
Voor al die groepswerken hé mama.

Kotaanbod voor maar €25 per maand
 

Voor het eerst alleen wonen?
Chill!

Een korting van €25 per maand
gedurende 6 maanden

Onbeperkt internet op kot
Voor al die groepswerken hé mama.

Kotaanbod voor maar €25 per maand
 

Voor het eerst alleen wonen?
Chill!

Een korting van €25 per maand
gedurende 6 maanden

Speciaal voor jou als Telenet-klant

Ongeziene korting én gratis Streamz.

Tot €150 korting op een selectie Samsung-tablets
+ 1 maand Streamz cadeau

Tot €150 korting op een selectie Samsung-tablets + 1 maand Streamz cadeau

Speciaal voor jou als Telenet-klant

Ongeziene korting én gratis Streamz.

Tot €150 korting
op een selectie Samsung-tablets
+ 1 maand Streamz cadeau

Ontvang al je online bestellingen, ook wanneer je niet thuis bent.
Ontvang al je online bestellingen, ook wanneer je niet thuis bent.
 • Telenet klantenprijs:
  Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben, op voorwaarde dat ze één of meer van volgende diensten hebben: internet, kabelabonnement, Telenet TV (uitgezonderd Play Sports GO), vaste telefonie of mobiele telefonie uit het gamma van diensten voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven (hierna: ‘Telenet-Diensten’). Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten. Bij aankoop van een toestel, via de Telenet-webshop (toestellen.telenet.be) of in een Telenet-winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting. De klant kan zijn Telenet-diensten steeds kosteloos opzeggen. Indien de klant echter binnen een periode van 12 maanden na de aankoop van het toestel waarop hij korting heeft verkregen al zijn Telenet-diensten opzegt of de specifieke Telenet-Dienst waaraan de korting gelinkt was, wordt een vergoeding aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een periode van 12 maanden. Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting. Voor elk toestel dat 12 maanden in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden. Aanbiedingen en vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële (druk-) fouten, vergissingen en/of wijzigingen. V.U.:Telenet bvba, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, btw BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen.
 • Telenet TV kijken op al je schermen:
  De Telenet TV-app/Telenet TV yelo-app/websitekan enkel gebruikt worden door klanten die minstens een abonnement voor Telenet internet en Telenet TV hebben. Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd Telenet TV kan kijken, is beperkt. Raadpleeg www.telenet.be/beperkingentvapp voor meer info.
 • Onbeperkt surfen:
  Bij intensief gebruik tijdens piekuren, kan de internetsnelheid tijdelijk worden beperkt. Telenet netwerkbeheer is van toepassing; meer info, zie www.telenet.be/internetgebruik.
 • Streamz promo:
  Aanbod geldig tot 31/12/2022 als je klant bent of wordt van Telenet digitale televisie en op voorwaarde dat je in het verleden niet al hebt genoten van een promotie op Play of Streamz. Na afloop van de 14 dagen gratis Streamz start automatisch een abonnement van één maand voor € 11,95 per maand, tenzij je voor afloop van de 14 dagen gratis Streamz periode aan de Telenet klantendienst meldt dat je geen abonnement wenst aan te gaan voor Streamz. Na afloop van de eerste maand wordt je abonnement automatisch voor onbepaalde duur verlengd en kan je je abonnement steeds kosteloos opzeggen. Vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële fouten, vergissingen en/of wijzigingen.