Webmail

Telenet Business helpt je ondernemen in Brussel

Hoe jij je elke dag inzet voor je onderneming is indrukwekkend. Wij helpen jou en je zaak graag vooruit waar we kunnen.

Met Telenet Business is jouw bedrijf in Brussel:

icon fast arrow

Altijd verbonden

Met het strafste internet

icon headset

Altijd geholpen

Op de manier die jou het best uitkomt. Ook via onze A-desk helpdesk.

icon light bulb

Altijd ondersteund

Met hulp van ons online Digitale Versnelling platform

Kies voor supersnel internet in Brussel met de meest persoonlijke hulp

Business Fibernet

  • Supersnelle internetverbinding
  • Onbeperkt datavolume

300 Mbps max downloadsnelheid
30 Mbps max uploadsnelheid

  • Supersnel internet: De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). Meer info: telenet.be/internetsnelheid
  • Gratis installatie en activering: Gratis installatie (t.w.v. € 70,25) en gratis activering (t.w.v. €41,32). Kiest u voor een duurdere installatie (Comfort Plus-installatie), dan krijgt u € 70,25 korting op de installatie. Aanbod geldig voor nieuwe klanten, alsook voor bestaande klanten die nog geen Telenet-internet hebben, op voorwaarde dat ze Fibernet (als individueel product of als onderdeel van KLIK BURO of KLIK afnemen. Fibernet, KLIK BURO, Optie Speedboost 1G Business en KLIK zijn voorbehouden voor ondernemers en zelfstandigen die beschikken over een ondernemingsnummer en zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden van Telenet Business. Telenet biedt fiber tot de node aan – lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing (meer info: zie telenet.be/internetgebruik).

    Prijzen exclusief BTW. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.
  • Fibernet: Telenet biedt fiber tot de node aan - lokaal distributienetwerk in kabel. Telenet-netwerkbeheer is van toepassing. Meer info, zie telenet.be/internetgebruik.
  • * Optie Speedboost 1G Business: De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). Meer info op telenet.be/business/internetsnelheid

Hulp nodig?

Met welke vraag je ook zit, een van onze medewerkers helpt je graag verder.

Met Telenet Business is jouw bedrijf

icon fast arrow
Altijd verbonden

Je geniet van een supersnel, betrouwbaar en stabiel internetnetwerk. Met de optie Optie Speedboost 1G Business* verdrievoudig je zelfs je snelheid! Zo maak je de werkomstandigheden voor jou en je medewerkers nóg vlotter.

icon headset
Altijd geholpen

Wij staan 24/7 voor je klaar met één expert die jouw vraag van A tot Z opvolgt. Je kiest zelf hoe je ons wil contacteren: telefoon, E-mail, WhatsApp, Messenger, Twitter, LinkedIn. Of via onze A-desk, waarin je live je beschikbare adviseur selecteert. Heb je een technisch probleem? Dan komen wij dezelfde dag nog bij je langs*.

icon light bulb
Altijd ondersteund

Je evolueert non-stop digitaal dankzij de juiste hulp bij elke vraag. Ons online platform de Digitale Versnelling brengt ondernemers en experts samen. Daar vind je niet alleen interessante tips & tricks, maar ook onafhankelijke digitale experts bij jou in de buurt die je bedrijf verder kunnen helpen.

*Een herstelling nodig voor jouw business-producten? Bel ons op werkdagen voor 15u00 en zaterdag voor 12u00, dan komen wij dezelfde dag nog bij je langs en indien mogelijk voeren wij de herstelling die dag nog uit.

Overstappen naar Telenet Business? Kinderspel!

In 3 simpele stappen geniet jij van supersnelle, betrouwbare en stabiele internet voor jouw bedrijf.

1. Bel ons en kies je internetoplossing

Contacteer ons op 0800 68 000 of bezoek een Telenet-winkelpunt in jouw buurt. Een expert geeft je graag advies en valideert jouw bestelling. Hij zorgt voor alles!

 

2. We plannen een afspraak en installeren bij jou ter plaatse

De installateur komt langs wanneer het jou past en blijft tot alles werkt.

 

3. ’t is zover! Je mag direct aan de slag

Je geniet nu optimaal van een performante internetverbinding en de voordelen ervan voor jouw werk.

Waarom kiezen zij voor mobiel bellen met Telenet

"Dat is essentieel voor de visibiliteit van de winkel. Ik moet verbonden blijven met mijn klanten, en zichtbaar zijn."
Lore Tibout

GRUUN Plants & Coffee

"Zakelijk internet hielp mee onze score op booking opkrikken tot 9,7 op 10."
Caroline Kerremans

B&B Living in Brûsel

"Het is een professionele, supersnelle internetconnectie die we ook gratis aanbieden aan onze supporters, klanten en bezoekers."
Thierry Dailly

RWDM

‘t Strafste internet en mobiele telefonie liever combineren?

icon wifi signal
+
icon smartphone
+
icon wifi signal
+
icon smartphone
+

Veelgestelde vragen

Telenet lijkt misschien vrij nieuw. Maar, we zijn al meer dan 10 jaar beschikbaar in Brussel! In 2007, waren wij al aanwezig in de volgende 7 gemeenten : Jette, Ganshoren, Sint-Agatha-Berchem, Koekelberg, Vorst, Schaarbeek en Etterbeek.

 

In juni 2017 kreeg Telenet groen licht van de Belgische Mededingingsautoriteit voor de overname van SFR BeLux. Hiermee breidden wij onze kabelaanwezigheid uit in een groot deel van Wallonië en delen van Groothertogdom Luxemburg en dekten het om en bij twee-derde van Brussel. Wij breidden vervolgens uit naar Bxl-stad, Molenbeek, Anderlecht, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sint-Joost. Dit is een belangrijke stap in onze ambitie om de toonaangevende speler te worden in geconvergeerde geconnecteerde entertainment en B2B-diensten in België.

Van een kleine Vlaamse onderneming in de jaren ‘90 tot het grootste telecombedrijf van België. Wij bieden ondertussen internet, telefonie en tv aan in 13 Brusselse gemeenten (*).
Maar dankzij onze mobiele oplossingen kan je wel overal bellen en surfen in België.
 

*Aansluitbare gemeenten in Brussel (postcodes): 1000, 1020, 1030, 1040, 1070, 1080, 1081, 1082, 1083, 1090, 1130, 1170, 1190, 1200, 1210

Een stabiel netwerk met een goeie flow? Da’s vanzelfsprekend. Tenminste, dat vinden we bij Telenet. En dus bouwen wij non-stop aan het allerstrafste alles-in-één netwerk, met de nieuwste technologie. Want als alles om je heen werkt zoals het hoort, dan kan je focussen op wat echt belangrijk is, jouw business.

Gaat je internet te traag? Zo los je dit op!

Bij Telenet Business weten we dat jouw behoeften en die van je bedrijf met de tijd mee evolueren. Wil je jouw internetbundel aanpassen? Maak je geen zorgen. Onze experts helpen je graag verder via het nummer 0800 68 000. Pas je internet aan wanneer je maar wil.
Meer info over onze Business Fibernet formules.