Supersnel internet

Welk internet van Telenet je ook kiest, snelheid is gegarandeerd

Internet dat je in een flits verbindt om te sharen, chatten, streamen, downloaden en gamen. Allemaal tegelijk. En gaat er iets mis? Dan staan we klaar om te helpen.

Interesse in het internet dat het verschil maakt?

Geef je internet een gigaboost!

Het allereerste gigabit-internet van België vind je bij Telenet. Kies voor Giga Speedboost* en haal topsnelheden tot
1 gigabit per seconde! Zo maak je je internet nóg straffer.

Meer dan 3 keer zo snel surfen en downloaden tot 1.000 Megabit of 1 Gbps

Streamen op meerdere schermen in 4K

Gamen tegen supersonische snelheden

Allemaal tegelijk internetten zonder vertraging

Uploaden in een flits tot 40 Mbps

Belangrijke informatie

  • Aanbiedingen en vermelde prijzen zijn incl. btw en geldig onder voorbehoud van materiële (druk)fouten, vergissingen en/of wijzigingen. 

    Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen 
  • Giga Speedboost: Optie Giga Speedboost is beschikbaar bij All-Internet abonnementen (als standalone dienst of als onderdeel van All-Internet & Telenet TV) en is inbegrepen in ONEup. Het is vereist dat de klant over een modem type CH7465LG, CH8568LG of CV8560E beschikt. De optie wordt onmiddellijk na intekening geactiveerd (op voorwaarde dat All-Internet reeds geactiveerd werd).
    De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een PC of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals WiFi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info
    Je gaat een overeenkomst van één maand aan. Na de eerste maand wordt je abonnement automatisch voor onbepaalde duur verlengd voor € 15 per maand. Vanaf dan kan je steeds kosteloos opzeggen.
  • *Vaste internetsnelheid: de vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen. Meer info

Meer dan ooit verbonden met het internet dat het verschil maakt

Supersnel
Overal
Veilig
Service